Şimdi Ara

Stad Gideri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 56.000 kişilik bir stadın haftalık masrafı ne kadar olur ? Koltuk maliyetini hesaplarken kardeşim 28.000 bastı stada :S

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • Toplam kapasite: 60 000
    Maraton: 33 500
    Numaralı: 15 000
    Kapalı: 10 000
    Şeref Locası: 1 500

41.000 TL gidiyor benim.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kira zam oranı hakkında
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.