Şimdi Ara

Online mobil Ticaret oyunu(Ticaret Simülatör)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Tamamen Türk yapımı olan Ticaret Simülatör     

    Fabrikalar kurabildiğiniz üretim yapabildiğiniz ayrıca araçlar mülkler alıp sattığınız gerçek insanlarla ticaret yapıp ve o insanlarla fiyatta pazarlıklar gerçekleştirerek anlaşıp aldığınızı ve aldığınız araçlarla,mülklerle gelir sağladığınızı düşünün ve bunu bir oyunda düşünün daha bitmedi döviz ve coinler alıp satarak kar edebilirsiniz. Şirketler kurup sektörlerinizi belirleyerek üretim sağlayabildiğiniz ve sadece sizin üretebildiğiniz (banka-global banka-demir maden şirketi-taş maden şirketi) gibi ve ayrcıa gelirlerinizle ve seviyenize göre top250 bir sıralamada yerinizi alabilir hatta Türkiye sıralamasında bile kendinizi gösterebilirsiniz şirketlerde de gücünüze göre sıralamaya girdiğiniz ve daha niceleri olan  rekabetin olduğu bir oyundur.


    Gerçek zamanlı online olarak araba satışı ve araba alışı yaparak para kazanın.

    - Aldığınız arabaları oto kiralama şirketinizde kullanarak kiralardan para kazanın.

    - Yeni şirketler kurun fabrikalar açın.

    - Kurduğunuz fabrikalar ile arabalar üretin.

    - Ürettiğiniz arabaları başka oyunculara satın.

    - Lojistik firması kurun.

    Kurduğunuz lojistik firmasına Tırlar alın ve yük taşıma işine gönderin.

    - Araç filonuzu büyütün oyunda paranızı katlayın.

    - Fabrikalar kurun üretim yapıp ürünlerinizi satın. Fabrikalar kurarak diğer oyunculara çeşitli ürettiğiniz araçları satın. Kendi oyun markanızı oluşturun.

    - Bu oyunda seviye sistemi yoktur. Oyunun seviyesi oyunda kazandığınız paradır. - Gerçek hayat benzeri şirket yönetme simülasyon oyununda ne kadar çok şirket kurup para kazanırsanız o kadar güçlüsünüzdür.

    - En gerçekçi Ticaret oyununda yüzlerce çeşit araç bulunmaktadır. Her haftada yeni araçlar eklenmektedir.

    Oyunun amacı : Başladığınızda size verilen parayı katlayarak arttırmak. Bunun için araba alıp satabilirsiniz. Yalnız aldığınız ve sattığınız arabaları sadece gerçek oyunculardan alıp gerçek oyunculara satarak al sat gelirleri elde edebilirsiniz. Fabrikalar kurarak araçlar üreterek paranızı para katabilirsiniz. Oyunun baronlara listesine girmek için hak kazanın.

    Oyunda varlık gücünüze göre Baronlar ve Balinalar sıralamasına girebilirsiniz. Ayrıca Baronlar ve Balinalar gerçek dünyada olduğu gibi konsey toplantıları yaparak oyundaki araçların piyasa fiyatları ile oynayabilirler.

    Playstore Appstore indir:



    play.google.com
    Ticaret Simulatör Oyunu - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enesgul.ticaretsmilator







  • Oyunu yaklaşık 2-3 aydır oynuyorum genel olarak güzel ve basit bir mantığı var, çeşitli sektör ve materyaller istediği için devamlı al/ver mantığı şart fakat oyunda ciddi bir maden kıtlığı yaşanıyor genelde, özel etkinlikler olmadığı sürece herkes stokçuluk yapıyor ve oyun yapımcıları bu tarz problemleri çözmek için alternatif yollara başvuruyorlar, oyun yeni ve ileride daha da gelişeceğini düşünüyorum. Şahsi önerim fabrika/çiftlik yükseltmelerinde ufak tatlı grafik değişimleri olabilir ya da para harcama/alma durumunda tatlı bir para sesi gibi değişikler yeni oyuncuları cezbedebilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.