Şimdi Ara

Ne olacak bu GSS prim borçları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 17 Kasım 2019; 11:38:13 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence çok güzel bir uygulama. anladığım kadarıyla herkes kumbaraya bir şeyler atıyor birinin başına bir şey geldiğinde kumbaradan karşılanıyor. ve yine bildiğim kadarıyla gss kişinin geliriyle doğru orantılı. asgari ücretin %3 ü yazıyor internette ben ödemediğim için bilmiyorum yüksek bir mebla da değil.
  • Bu bana para yazdıkları dönem hastaneye gitmiştim o zamanda sigorta askıda deyip katlama ücret ödemiştik şimdi aynı dönem için kullanmadığın sigortanın parasını istiyor bu ne saçmalık 1.5 katıda faiz eklenmiş diyecek laf bulamıyorum.

Sebastian Vettel
  • Benim de en son 1400 civarı bir şeydi. İnsanın aklının bir köşesinde anlamsız bir tedirginlik yaratıyor. Muayene, ilaç vs.'den geçtim sırf şu tedirginlik geçsin de kafam rahatlasın diye ödemek istiyorum.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • ödemeyin
    secim öncesi siliniyor zaten

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • 2026 yili itibariyle asgari ucretin 6%'sina yukseltildi.

güncel borçlara değil genelde 2015 veya 2016 öncesine ait borçlara çıkıyor.

Af diye yazılan borçlar kanununda yazan 10 yıllık zaman aşımı aslında. Her yıl GSS borçları siliniyor diye haber yapıyor siteler ama yok öyle bir şey. Yani GSS'ye özel bir uygulama yok, borçlar kanununda yazan zamam aşımı uygulanıyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 14 Ocak 2026; 22:10:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.