Şimdi Ara

SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
97.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
667 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radtv213

    Hocam siz bir atasözü ile giriş yaptınız ben de bir atasözü ile Amazon'un durumunu anlatayım 'Üzüm üzüme baka baka kararır" Umarım bu atasözündeki gibi olmaz.

    Alıntıları Göster
    Umarım olmaz.

    e-ticaret konusunda öncü bir firmaydı hepsiburada.com, çok sayıda alışverişim var.

    ama bu tedarikçilerle çalışma süreci bambaşka bir firma haline getirdi onları. ciddi boşluklar var yaşanan aksaklıların çözümüyle ilgili.




  • Bu arada Lenovo konusuna katılıyorum. aldığım ve aldırdığım çok sayıda üründen 2 notebook ve 1 telefonda sorun çıktı ve hepsinde de çok kısa süre içinde sorunu çözerek ürünleri bana ulaştırdılar.
  • Geçenlerde asusun bir bilgisayarı için benzer bir başlık açmıştım ilgi görmemişti🤔 piyasada diğer mağazalarda 10000 üstü fiyatı olan bir model hb da bir satıcı 8000 TL'ye satıyordu. Bu olaydan anladığım kadarı ile verilmiş sadaka varmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı ağlak, aynı mızmızlanmak.. hb olmasa çoğu ürünü kazık fiyata alacağını düşünemeden trolluk olsun diye açılan bu başlığa destek vermek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB'den çok çok büyük indirimler veya başka yerde satılmayan ürünler hariç hiçbirşey almam.
  • satıcılara dikkat etmeniz lazım. benim tavsiyem satıcısı hepsiburada olsun. diğer satıcılardan alırken iyice araştırınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    Aynı ağlak, aynı mızmızlanmak.. hb olmasa çoğu ürünü kazık fiyata alacağını düşünemeden trolluk olsun diye açılan bu başlığa destek vermek...
    uzun süredir alışveriş yapmaktaydım.

    bazı sorunlar yaşasam da bir şekilde çözülmüştü. fakat yaşadığım son olaydan sonra çözüm bulma ve müşterisinin arkasında durma konusunda oldukça geriye gittiklerini farkettim ve bununla ilgili detaylı bir konu açtım. bence bunu dile getirmenin ağlaklıkla trollükle bir ilgisi yok. kendilerini geliştirmeleri için baskı oluşturma konusunda forumlar, sözlükler ve sosyal medya haricinde bir yer aklıma gelmiyor. ayrıca şikayetvar.com'a bakarsanız çok sayıda ve ciddi problemlerle karşılaşacaksınız.

    ayrıca piyasadan daha uygun fiyata ürün almaktan çok aslolanın müşterisinin arkasında durmak olduğunu pahalı şekilde öğretiyorlar adama. ben bunu gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 18 Eylül 2019; 23:1:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: radtv213

    Kesinlikle doğru anlamışsın. Üstelik N11'de öyle telefonlar satıldığında parantez içinde yenilenmiş telefon diye yazarlar. Ama bu bile yoktu. Bu arada öne çıkarırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Hepsiburada dan alışveriş yaparken satıcının hepsiburada olmasına dikkat edin diğerlerinin %70 i çakal dolandırıcı vs

    Ben filtreden satıcı hepsiburada seçiyorum şahsen çok basit ürünler dışında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11, hepsiburada çöp desenize. nereden alisveris yapacagiz?
    amazon comtr nasil?

    işin komiği bu platformlarda dukkan acan kisiler hep aynı.

    dolandırıcı bu ülkenin dolandiricisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri numarasından kontrol etmek gerekiyor, lenovonın sitesinde vardı bu sanırım benim cıhazımı girdiğimde garanti süresi gib şeyleri dökmüştü önüme
    powerbank lerde bile sahte olup olmadığını kontrol etmek için böyle bir sistem var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biezard jer -- 18 Eylül 2019; 23:2:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa nasil işliyor anlatayım. Adamlar ikinci el cihazi,tamir görmüş cihazi,iade gelmis cihazi başkasına çakıyor. Her elektronik cihazda gecerli özellikle telefon ve bilgisayar parçalarinda çok yapiliyor. Iade falan da almiyor,tamirini de yapmiyor. Çakabildiğine çakıyor,ancak hakem heyetiyle parani geri alabiliyorsun o da uzun iş,çoğu kişi hakem heyeti ne bilmiyor bilse de ugrasmak istemiyor uzun süren bir süreç çünkü. Adamlar bunu bildiği için herkese çakiyorlar,aradan çıkan küçük kesim hakem heyetine gidiyor. İşte o küçük kesimden aldiklari iadeleri de tekrar sıfır diye satıyorlar. Hakem heyetine gitmenin onlar için hiçbir zararı da olmuyor herhangi bir ceza almıyorlar,ürünü geri alip tekrar satiyorlar sıfır zarar,kanunlar onların lehine. Hepsiburadadaki saticilar bunu çok yapiyor daha geçen gün fps hydro 700w güç kaynağı aldım hepsiburadadaki satıcıdan satici adı da vereyim batu teknoloji,adam bi koliye koymuş göndermiş ne orjinal kutusu ne kablosu ne vidası hiçbir şey yok ikinci el ürünü çakmış bildiğin,göstere göstere yapıyorlar. Hepsiburadaya söylüyorum bizde ikinci el satışı yok diyorlar ,allahtan iade aldılar.Hadi bunlar satıcı,kurumsal firmalar da yapiyor. Garantisi devam eden asus ekran kartım arızalandı gönderdim sıvı temas etmiş garantiye girmiyor dediler 1600 tl istediler,sıfırı zaten 1400 tl. Nasıl sıvı temas edecekse kapalı kasanın içerisinde. Asus teknik servis yorumlarini okuyun ağlarsınız zaten bu firma bile yapiyor. Birkac sene önce yine hepsiburadadaki saticidan xiaomi powerbank aldım çakma ürün gönderdiler. 600 yorum vardı hepsi iyiydi birde. İtopya teknobiyotik de mesela aynısını yapıyor özellikle teknobiyotik. Birinden paramı hakem heyetiyle geri aldım digerini de tüketici mahkemesine verdim şubatta davası var vallahi çok doluyum bu konuda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 18 Eylül 2019; 23:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Timurlénk kullanıcısına yanıt
    Eski dönemlerden, fetullahcilarin doneminden arkadaşız. Kimileri bir şeyleri yıpratmak adına özel konular açıyor. Hb asla on numara olamadı. Amazon şikayetleri nasıl mesela?

    Tayyip olsa sahibi bu kadar şikayet gelemezdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda teknosada 3300 tl hepsiburadada 2000tl olan telefonu aldım 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum
  • Hepsiburada onceden boyle degildi. Sadece kendisi urun satardi. Ne zaman gitti gidiyor, n11 gibi açik pazar platformuna gecti ve her satici urun satabilir oldu, hepsiburadanin da dogal olarak bi esprisi kalmadi.

    Ama kendinizi garantiye almak istiyorsaniz filitre olarak hepsiburada urunlerini sececeksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Trollük olsa olsa senin yaptığındır. Onca görsel ekledim. Eğer bunlara da inanmıyorsan artık sana diyecek bir şey yok. Ben o telefonu piyasa fiyatı ne ise o fiyata aldım öyle 10 TL'ye satılan ürünü 1 TL görünce atlayan biri değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçmalamış firmalar artık. 2 şey ekleyeceğim.

    1- alacağın zaman sayfada açıklamalarda böyle birşey olduğu yazıyor olmasın bir kontrol et.

    2- THH 'ye başvur derhal. Zaman kaybetmeden hemde..

    Geçmiş olsun, inşallah para iadesi alırsınız ama baştan diyim biraz uzun sürecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaand12@

    Çok saçmalamış firmalar artık. 2 şey ekleyeceğim.

    1- alacağın zaman sayfada açıklamalarda böyle birşey olduğu yazıyor olmasın bir kontrol et.

    2- THH 'ye başvur derhal. Zaman kaybetmeden hemde..

    Geçmiş olsun, inşallah para iadesi alırsınız ama baştan diyim biraz uzun sürecek.
    Maalesef biliyorum böyle bir uzun süre söz konusu ve sonunda da sadece para iadesi oluyor adamlara hiçbir yaptırım bile olmuyor teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Son 2 Aydır Banada çok sıkıntı çıkartıyorlar.

    2012den beri yaklaşık 73 Bin Liralık Alışveriş yapmışım hala defolu ürün yolluyorlar bari benim gibi VIP müşteriye yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun konuyu yukarıya çıkarttım.

    Benzer durum benimde başıma geldi, SIFIR olarak belirtilen BlackBerry telefon, yenilenmiş olarak geldi ve kutusundan sadece telefon çıktı ve hepsiburada.com dan destek alamadım. İş yoğunluğu sebebiyle THH başvuramadım telefona da acil ihtiyacım olduğum için kullanmak zorunda kaldım. Hatta ürün hakkında yorum yaptım onuda yayınlamadılar :)

    Telefon, saat gibi ürünleri hepsiburada.com'dan almıyorum ve tavsiye etmiyorum. N11'deki mevcut risklerin hepsi artık bu sitede de var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radtv213

    Peki dilekçeyi hazırlayıp mı gideyim yoksa orada hazır dilekçe mi verirler?
    Dilekçe ve diğer gerekli tüm evrakları evde hazırlayıp gidin. Çevreniz yoğun merkezi bir yer değilse sonuç daha hızlı çıkar. İzmir Merkezde şikayetim 50 günde karara bağlandı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.