Şimdi Ara

SSD Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopuma ssd almaya niyetlendim fakat modeller çok fazla ve karar veremiyorum.

Samsung 120GB 840 EVO, Sandisk 120GB Extreme II, Sandisk 128GB Ultra Plus, ADATA SP900

Bu modeller en son kalan tercihlerim en iyisi ve performanslısı Samsung sanırım ama benim laptopum i5 430m işlemcili ve sata 3 destekliyor mu bilmiyorum, desteklemiyorsa ADATA ya da Sandisk Ultra Plus idare eder mi?

• Önemli nokta şu alacağın SSD de SandForce kontrolcü olmamasına dikkat et bu SandForce kontrolcüler veriyi sıkıştırıp işliyor. Sıkıştırılmış veride sorun yok eyv. ama sıkışmamış veriyi işlemek için veriyi ilk olarak sıkıştırıp ondan sonra işlediği için performans hız vs. düşüyor.
  • Bu modeller hakkında bilginiz ya da tavsiyeniz var mı?
  • Cn8 C kullanıcısına yanıt
    Extreme II ile 840 Evo kapışır. Diğerlerine bakma. Ama bence 840 evo.

EDIT: Bu arada 840 evo forum tarafından benimsenmiş bir ssd. Kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 17 Ekim 2014; 17:17:07 >
  • Cevapların için teşekkürler Extreme II ile Samsung arasında karar vericem artık hangisini daha uygun fiyata bulabilirsem.
    Rica ederim hocam aklınıza takılan birşey varsa sorun. :)
  • Extreme II diyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve Ssd Upgrade Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    ssd konusunda yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kesinlikle Samsung Evo 120 GB tavsiye ediyorum.Gerek hız olarak gerekse yanında beraber gelen ek yazılımlar olarak diğerlerine oranla çok çok üstün.Şuan piyasadaki en iyi f/p ürünüdür.Bende kararsız kalmıştım haftalarca araştırdım sonunda samsung evo da karar kılıp birkaç gün önce aldım ve gerekli testleri gerçekleştirdim.Bilgisayarının sataII yada sataIII desteklemesi önemli değil her türlü üstün performans alırsın.Çok memnun olacağından hiç şüphem yok.Karar senin kolay gelsin kardeşim.
  • vertex 460 veya 840 evo.

şuan tescillenmiş ürün 840 evo.

460 ' a kullanıcı yorumu lazım.
    Merhaba,

Sandisk Extreme II ile Samsung Pro civarı performans alabilirsiniz.

Gerçi A-DATA hariç (takip etmediğim bir SSD), diğer hangi modeli alırsanız alın günlük kullanımda zaten size ilaç gibi gelecektir.Test sonuçlarına takılmanıza gerektirecek bir durum ortada yok.

Extreme II' nin fiyatı çok fazla değilse, 5 yıl garanti süresi ile beraber onu tercih edin. Ultra PLUS ve EVO' nun garanti süreleri 3 yıldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sandisk al, evo kullanıcısı olarak söylüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriler için teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Extreme II de karar kıldım pazartesi alıcam arkadaşlar sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.