Şimdi Ara

SSD gerekli mi cidden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    i5-6600k
    Gtx1080
    12gb ram
    1 tb Hdd

şimdi yakın zamanda monitör değişikliği yapacağım peki o sırada ekstra bütçe ayırıp bir SSD almalı mıyım? Bu sistemi 2-3 senedir kullanıyorum ancak bilgisayar veya oyun açılış hızı yada herhangi bir donma takılma durumu beni rahatsız etmiyor gözüme batmıyor ve şu aralar pek fazla oyun oynamıyorum oynadığım oyunda LoL yükleme ekranında diğer kişileri beklediğiniz bir oyun bu durumda SSD almak gerekli mi cidden yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski Sata2 sistemime ssd taktım açılışta ssd yi görmediği oluyor restart yapıyorum.
    Yeni sistemime m.2 aldım hem kablo derdi filan yok böylece kasa hava akışı daha iyi oluyor hem de çok hızlı, oyun kurarken o hızı fark ediyosunuz.
    Ssd bence sadece konsol ve laptoplara takılır ya da sata3 desteği olup m.2 desteği olmayan sistemlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 2 Eylül 2019; 20:6:13 >
  • 1080 alıp SSD almamak nedir ya , spor arabayı 1.viteste kullanmak gibi bir şey

• Gerekli 2 bilgisayarım var birinde ssd diğerinde hdd üzerine kurulu ışletim sistemi. İnanılmaz fark ediyor. Ssd den sonra hddli sistemi kullanmak işkence gibi geliyor.

Sadece boot süreleri bile yeter ssdye gecmeye.

Hdd =45 sn

Ssd=15 sn

Bu arada kullandığım ssd çin malı goldenfir marka 240 gb ssd. Kaliteli falan değil yani.

Ne yapın edin 1 adet ssd edinin hocam.

GTX 1080 alıp, SSD almaman zaten biraz tuhaf olmuş
    Daha Fazla Göster
  • Hem HDD hem SSD kullanın bence.

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

|| AMD Ryzen 5 3600 || Msı B450 Gaming Plus Max || HyperX 16GB 3200MHz || Gigabyte Gtx 1660 Super || Samsung 970 Evo Plus 500GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Seagate BarraCuda 2TB 256MB || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || Corsair VS550 || Cooler Master HYPER H410R RGB ||

||MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 8GB 3000Mhz Ram - Sandisk SSD Plus 240GB - Asus R7250-1GD5 - FSP 350W Psu||
  • 500gb SSD'ler 300 TL olmuş SSD gerekli mi diye konu açılıyor.

• Forever SSD.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Hdd kullanmıyorum

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Hocam ssd nin ne kadar kritik bir bilgisayar parçası olduğunu ssdsiz bilgisayara ssd takan kişiler bilir. Bütçeniz varsa alın, aldırın...

• Ssd artik vazgecilmez bir seydir. Ama bende m2 ssd var normal bir kullanici olarak ekstra bir avantajini gormedim o da corsair mp510 480gb 3400 okuma 2000 yazma.
    M2 ssd aldim pisman miyim degilim fakat o paraya 1 tb sata3 ssd alirdim simdi yer silmeyle ugrasiyorum acilmada 2 saniye falan daha hizli yani bazi dosyalri cok hizli atiyor ama oyun acarken yukleme ekraninda aman aman bi fark yok

• Kesinlikle gerekli. Bu satten sonra HDD benim için zuldür. Ancak depolama için kullanılır.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.