Şimdi Ara

(Ss’li) Türk Gençleri (Milleti) Tembeldir! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
17.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
74 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu duruma neden olan şey ne sizce?
    Biz miyiz yoksa beyinleri yıkayan, eğitimi berbat hale getiren, sağlıklı gıdaya proteine ulaşmamıza engelleyen, her türlü pisliği yapan hükümet mi?
    Şimdi bu gençler bunların dönemine denk gelmedi mi?
    Önceki nesiller seçmiş başa getirmiş, bu seçimde şimdiki gençlerin hiç bir etkisi yok, o zamanlar hepimiz çocuktuk.
    Kasıtlı olarak kendi kendini geliştirme yeteneği kazandırılmamış insanlar nasıl kitap okur, nasıl kendini geliştirir?
    Şimdiki gençler zamanında her yere eğitim kalitesi düşük imam hatip açılsın, her sene müfredat değişsin , eğitim berbat olsun gibisinden şeyler mi dediler?
    Hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz tabi ki ama biz gençler hak etmedik yobaz kesim yüzünden başta kalan insanların bize uyguladığı şeyleri.
    Yani biraz gençleri uzak mı tutsak hak ediyoruz kısmından.
    Evet gelecek nesillerin de aldıkları eğitim belli ama hiç bir zaman her şeyiyle beyin yıkandığı bir döneme denk gelmedik.
    Siz araştırma, soruşturma kültürü almış olabilirsiniz, bu başkalarının da bu tarz veya buna benzer bir eğitim aldığı anlamına gelmez, ki bu eğitimle beraber zaten böyle.
    Bu kesmin Türkiye tarihinde en yüksek seviyede olduğunu düşünüyorum.
    Neresinden tutsanız elinizde kalır konu.
    Başa adam akıllı bir yönetim geçerse bu çarktan kurtuluruz ya da ülke yıkılana kadar böyle gider.
    Atatürk halk kendi istediği gibi yönetilir deseydi şuan cumhuriyet yoktu. Döngüyü baştaki insan kırdı halktan bağımsız olarak.
    Şimdi bu duruma çok uç örnek diyebilir miyiz bilmiyorum ama şuan başa geçicek olan yeni iktidar eğitimi, ekonomiyi düzeltirse o zaman tembel! nesil kalmaz.
    Yoksa eğitimsiz halk hak ettiğini seçicek ve yine aynı şekilde devam edicek bu döngü.
    Dediğinizde haklısınız ama eksik bir söylem.Bunun sebebi sadece gençler değil.
    Bu duruma tek açıdan bakılması bence doğru olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 2 Mayıs 2019; 9:22:36 >

• Şu adamı hala dinleyen var mı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KISMEN HAKLISINIZ. FAKAT ŞUNUDA KONUŞALIM. ÜLKE ŞARTLARI İNSANLARI BU HALE GETİRİYOR.DİYORSUNUZ Kİ KİTAP OKUMUYORLAR BİR KİTAP KAÇ PARA YADA ÇALIŞMIYORLAR 2020TL MAAŞ 14 SAAT İŞ KİM ÇALIŞIR YADA TARIM ÖRNEĞİNİZ VAR TARIM OLSUN KENDİ İŞİNİZ OLSUN ÇOK AĞIR MADDİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ VAR.YANİ BEN İNSANIMIZA PEKTE İMKAN VERİLMEDİĞİ KANAATINDAYIM.ÇÜNKÜ TÜRKİYEDE İŞSİZ PESPAYE OLARAK HAYAT YAŞAYAN İNSANLARIMIZ YURT DIŞINA ÇIKTIKLARINDA TAM TERSİ BİR HAYAT YAŞAMAYA BAŞLIYORLAR BENCE BUNU TARTIŞMAK LAZIM.

Orijinalden alıntı: multisongohan

KISMEN HAKLISINIZ. FAKAT ŞUNUDA KONUŞALIM. ÜLKE ŞARTLARI İNSANLARI BU HALE GETİRİYOR.DİYORSUNUZ Kİ KİTAP OKUMUYORLAR BİR KİTAP KAÇ PARA YADA ÇALIŞMIYORLAR 2020TL MAAŞ 14 SAAT İŞ KİM ÇALIŞIR YADA TARIM ÖRNEĞİNİZ VAR TARIM OLSUN KENDİ İŞİNİZ OLSUN ÇOK AĞIR MADDİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ VAR.YANİ BEN İNSANIMIZA PEKTE İMKAN VERİLMEDİĞİ KANAATINDAYIM.ÇÜNKÜ TÜRKİYEDE İŞSİZ PESPAYE OLARAK HAYAT YAŞAYAN İNSANLARIMIZ YURT DIŞINA ÇIKTIKLARINDA TAM TERSİ BİR HAYAT YAŞAMAYA BAŞLIYORLAR BENCE BUNU TARTIŞMAK LAZIM.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 5:34:12 >
    Haklısınız fakat işte konuyu açan arkadaş nedense ülkemiz özel şartları görmezden gelmiş toplum fakir bilgi seviyesi çok düşük bir vergi politikası olarak daha doğrusu vergilendirme politikası olarak her şey ithal ediliyor ve şartlarda Buna göre hazırlanıyor dolar euro düşük kur yüksek faiz modeli Yani bir Çıkmaz sokağın içindeyiz yani konuyu açan arkadaş insanlardan ne bekliyor onun anlayabilmiş değilim

o yuzden en tepedekilerde en aşağıdakilerde beleşten geçinme hevesindeler

herkes para istiyor ama mumkun olsa herkeste çalışmadan istiyor

yukardakilerde aynı maalesef zaten farklı olamazlardı sonuçta aynı

bu yuzden zaten turkiye ortadoğu ulkesi olarak görüluyor

Haklısınız fakat işte konuyu açan arkadaş nedense ülkemiz özel şartları görmezden gelmiş toplum fakir bilgi seviyesi çok düşük bir vergi politikası olarak daha doğrusu vergilendirme politikası olarak her şey ithal ediliyor ve şartlarda Buna göre hazırlanıyor dolar euro düşük kur yüksek faiz modeli Yani bir Çıkmaz sokağın içindeyiz yani konuyu açan arkadaş insanlardan ne bekliyor onun anlayabilmiş değilim
    Ülke şartları uzaydan vahiyle inmiyor ki...

O şartları biz gerçekleştiriyoruz,

Politikacılar, öğretmenler, akademisyenler aramızdan çıkıyor...

Bizim kalitemiz onların kalitesini belirliyor.

Yani sorunun kaynağı Bizim tembelliğimiz, kanıtı da istatistiklerde...

Çözüm de basit, tembelliği bırakmalıyız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

KISMEN HAKLISINIZ. FAKAT ŞUNUDA KONUŞALIM. ÜLKE ŞARTLARI İNSANLARI BU HALE GETİRİYOR.DİYORSUNUZ Kİ KİTAP OKUMUYORLAR BİR KİTAP KAÇ PARA YADA ÇALIŞMIYORLAR 2020TL MAAŞ 14 SAAT İŞ KİM ÇALIŞIR YADA TARIM ÖRNEĞİNİZ VAR TARIM OLSUN KENDİ İŞİNİZ OLSUN ÇOK AĞIR MADDİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ VAR.YANİ BEN İNSANIMIZA PEKTE İMKAN VERİLMEDİĞİ KANAATINDAYIM.ÇÜNKÜ TÜRKİYEDE İŞSİZ PESPAYE OLARAK HAYAT YAŞAYAN İNSANLARIMIZ YURT DIŞINA ÇIKTIKLARINDA TAM TERSİ BİR HAYAT YAŞAMAYA BAŞLIYORLAR BENCE BUNU TARTIŞMAK LAZIM.
    Neden tüm mesajı büyük harflerle yazdınız, okurken zorlandım.

Kitap çok ucuz, kütüphaneler ücretsiz ama bomboş.

Çalışmadığımız için bu durumdayız, tüm ülkenin yükü çalışan %12’lik küçük bir kesime yığıldığı için çalışanlar da zorlanıyor.

Ülkenin üretimini %4 çiftçi sağlıyor, onlara da ağır yük binmesi gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 2 Mayıs 2019; 13:48:52 >

• cok dogru mesela su an sakız cıgnıyorum cope atmaya usendıgım ıcın masanın altına yapıstırcam

Ama genele bakarsak insanlar ya hic calismiyor yada cok çalışıyor calisan adami 12 saat çalıştırıyorlar ama reel issizlik yuzde 35 40 civarı genc nufusun yarisi sokakta kekoluk yapiyor

Nufus cehalet fakirlik say say bitmez

Neyse amaaan duzelmez bu ulke abi ugrasip durmayin sizde öff neyse ne be ben mi kurtaracagim ulkeyi hadi bb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yani özel bir sebebi yok büyük yazdım şekilde kütüphaneler ücretsiz ama içeriği çok zayıf güncel hiçbir şey yok Sizce aylık 2 bin 20 TL'ye günde 14 saat çalışmak çalışmak mıdır yoksa kölelik midir bakın tarım konusuyla ilgili çok büyük sıkıntılar var zengin insanlar yatlarda geziyor mazotun litresi onlara 1 lira çiftçiye 7 lira en basiti söylüyorum insanlar nasıl çiftçilik yapacak bana bunu bir söyleyebilir misiniz
    Bakın sizin Bu yazdıklarınızın gerçekleşmesi için öncelikle torpil ve rüşvet mekanizmasının yani ahlaksızlığın ortadan kalkması lazım nasıl yapacaksınız politikanın siyasal partilerin çok aşırı derecede rağbet gördüğü bir toplumda bu işi nasıl yapacaksınız sizin dediğiniz yer alması için bir kere bütün siyasal partilerin kapatılması gerekiyor mümkün müdür
  • Theo ben insanların karakterinin genetik olarak kodlandığını düşünen birisiyim yani ırklar arasındaki farklılıklara inanıyorum. Bakmadım incelemedim ama TR sonuçlarının Suriye, Irak, Mısır ve diğer ortadoğu ülkeleriyle hemen hemen yakın çıkacağına inanıyorum. Teorimi yanlışlayabilir misin.

Bu arada kitap okuma oranlarının ben tüm dünyada düştüğünü düşünüyorum sebebi bilgiye internet üzerinden de ulaşılabilmesi veya okumaya. Burda esas mesele vaktimizi boş şeylere ne olursa olsun daha çok harcamamız. Ben hiçbir Japonun periscope ile uğraştığını veya hiçbir beyaz Amerikalının youtube şarkısı altında birbirlerine küfrettiğini su ana kadar görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF70E753C -- 2 Mayıs 2019; 14:41:0 >
  • Sonunda çuvaldızı kendine batırıp eleştiri yapabilen biri . Herşey çok kötü ölüceeez diye haykıran bünyeler önce kendilerine bakmalı ben ne kadar iyiyim . Ne kadar iyiyim ki ne bekliyorum . Forum senin gibi birine sahip olduğu için çok şanslı dostum diğer konularını merakla bekliyorum

• İnsanlar kira geliriyle yaşayıp duruyor. Sen ne yapıyorsun, çalışıyor musun? Bisiklet üstünde gezip duruyorsun.

Çalışsan bile kendine çalışıyorsun, topluma ne faydan var?
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Bu fotoğraflar Türkiye'den mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

İnsanlar kira geliriyle yaşayıp duruyor. Sen ne yapıyorsun, çalışıyor musun? Bisiklet üstünde gezip duruyorsun.

Çalışsan bile kendine çalışıyorsun, topluma ne faydan var?
    Çalışıyorum tabi ki,

Bisiklet ve tren sadece ulaşım araçları benim için, tüm Avrupa için de aynı durum söz konusu...

topluma fayda konusunda birey olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum karınca kararınca misali, dernek ve spor kulüplerinde yöneticilik, sanal alemde de elimden geldiğince teknik ve taktik paylaşımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Sonunda çuvaldızı kendine batırıp eleştiri yapabilen biri . Herşey çok kötü ölüceeez diye haykıran bünyeler önce kendilerine bakmalı ben ne kadar iyiyim . Ne kadar iyiyim ki ne bekliyorum . Forum senin gibi birine sahip olduğu için çok şanslı dostum diğer konularını merakla bekliyorum
    Teşekkür ederim, bizde sorun olmasaydı sorunlarımız olur muydu?

Sistemi eleştirip, sabah akşam politika konuşmanın kimseye en ufak faydası yok, futbolu konuşan seyirciler gibi, onların konuşmasının oyuna hiç etkisi yok. Biz seyirci değiliz aslında hepimiz birer oyuncuyuz bu ülkede.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.