Şimdi Ara

Sro da Bot Tarih oluyor !!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Botu kim kaldırırsa o gün charlar kasılmaz kasmaz kimse
  • Şu ANTİ botcular bot alamiyor die nekadar gocunuyorlar

Bi beleş bot cıksada kullansak die hergün googlede "BELEŞ BOT" die aratip duruyorsunuzdur %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 13 Kasım 2008; 16:40:11 >
  • oyunu yaklasık 4-5 aydır oynuyorum yaklasık ve her ay mutlaka pre plus - paralı tbot aldım yani bunun bunun bana aylık maaliyeti nnerden baksan en az 80 ytl oyuna bu kadar kısa surede bu kadar cok para bayıldım bu halde beni banlamaya kalkarlarsa adamın anlını karıslarım walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: TniesT

Şu ANTİ botcular bot alamiyor die nekadar gocunuyorlar

Bi beleş bot cıksada kullansak die hergün googlede "BELEŞ BOT" die aratip duruyorsunuzdur %100

bot alcak param var hatta aldımda bi aralar. kredi kartım paypal hesabım click and buy hesabımda var yani parasal sorunumda yok. ama kalkmasını istiyorum kapiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: Farabî

Öyle birşey olursa Joymax bot listeleri ile birlikte iflasınıda yayınlar

Kesinlikle katılıyorum.

Aynen

• Botsuz sro düşünemiyorum.
  • bot kullananlar sro'ya bagımlı ve hep silk kullanan sahıslar öle bisey olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

quote:

Orjinalden alıntı: drizzt

Walla bu oyunda elle kasarak 90 yapacak, Farm yaparak toplamda 700- 800 k sp toplayacak bir babayiğit görmek zor hocam..

7/24 başında oturması lazım PC nin .. o da akıllı işi değil.

Parmakla sayılıdır bence .. Ben legit kastım 90 ff yaptım diyen adama da inanmam hiç kusura bakmasın

Katılıyorum.

Korede bol bol rastlayabilirsin
    Adamlara mesleğin ne diyorsun ''Online Oyun'' diyor
    Meslek edinmiş herifler

• Botu kaldırmak demek büyük bir müşteri kaybı demek.Ki birde biz botterları düşünün yani ben bir yıl boyunca bu charımı kasıcam pc başında düşünsenize zaman kaybını çok saçma birşey asıl yapılacak uygulama silkroad botu kaldırmalı kendisi silk üzerinden bot satmalıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

İnş. Botlar gider.Süper olur.Para botlarıda olmaz herhalde o zaman

Muhtemel sonuçlar

silk fiyatı azalıcak

oyunu oynayan azalıcak

Bot satıcıları iflas edicek

Gold fiyatları çok çok artıcak

char satışları artıcak

geçmiş olsun
  • @HaRDNiGHT
    dedigin gibi party sistemi daha guclenir ve daha zevkli olur bencede..
    bot olmasa bu kadar char satısıda olmaz adam 1 senede ugrasarak yaptigi charini satmak istemez cunku adam o kadar urasicak 90 olmak icin ama simdi oyle degil canı sıkıldıgında herkes 2 ayda yeni 90 char yapiyor kıymetini bilmiyor.
  • o kadr para saydık bot aldık dimi yani
  • Başta bota çok karşı çıkardım

SRO da tek charım var kimi zaman oynadım kimi zaman bıraktım 2005 te başladım 2008 e kadar ancak lvl61 oldum el ile kasarak. 61 FF blader el ile 3 senede fena değil haftada 3 saat oynayan bir oyuncu için.

Sonra günün birinde veletin teki geldi pvp de yenip dalga geçti. E param da var çok şükür bi kurayım dedim şu bot nanesini. Kurdum, nitekim 10 gün sonra lvl 70 oldum =) Elle kasmaya oranlayınca baya bir uçurum var. E kardeşim görevlerde görev değil zaten git şundan 345325245 tane kes gibi abuk subuk aslı astarı olmayan görevler çoğu zaman. Başladım bota . Isrobot kullandım hep pre aldım char da bi banlanma olmadı şu ana kadar. Olacağını sanmıyorum zaten.

JM bottan vazgeçemez bota karşı alacağı tavir sadece göstermelik olabilir diğer arkadaşların bahsettikleri sebeplerden dolayı. Bot sistemini silkle alınan bi olaya çevirmekse mantıksız bence. Şu anda devam eden Kaotik düzen aynen sürecektir. Yin Yangçı bu JM ^^
    Aslında parası olanın olmayanı ezdiği bir oyun oldu bu silkroad. Söz gelimi altın siteleri parayla itemde elixirde satmaya başladılar. Yani elinizde 9D sun weapon tutmanın tek olasılığı düşme şansı değil paranız varsa anında sun item bile alabiliyorsunuz bu sitelerden. Yakında JM de Item Mall'da SUN weapons and gear diye birşey açarsa amma komik olur ^^ ne de olsa başka sitelerin bunu yapmasına göz yumuyorlar.

• bot yüzünden millet hızlı kastı 70 yetmedi 80 geldi, 80de kesmedi 90 geldi. neden 90 geldiğini anlıyormusunuz. millet 70 e zar zor kassaydı 80 ve 90 gelmezdi. şikayet ettiğiniz 90 a nasıl kasıcaz demekte hakısızsınız çünkü 70 e bu kadar çabuk botla kasıp 90 ın gelmesi botçuların suçudur.

bu arada lvl kasması zor diyenler lütfen kodaki istenen exp e baksın : 80 den 81 e 2,1 MİLYAR exp istiyor. tek başınıza ayaratık kesemiyorsunuz, party zor buluyorsunuz ve partyler çabucak dağılıyor. gelen exp dark stone dan 50k ki acayip zahmetlidir. 2 priest lazım ve o priestin hayvan gibi heal yapması lazım. dark stonu kesicek warrior lazım. rogue ile mezarlık oluyor. party en az 7 kişi olması lazım 7 kişide bile zorluyor. ve bir dark stonu kesinceye kadar 80 lvlde 3 tane mob kesersiniz silkroadda. bide bunlar yetmiyormuş gibi hayvan gibi mana harcarsınız. sürekli rpr repot yapmaya gidersiniz. ts ye para pota para. tamamen eziklikleri yaşarsınız.

(81 ne ko 80 demeyin bilmeyenlere 83 patch i geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 25 Kasım 2008; 17:16:15 >

• bu bot işleri olursa garanti oyunu bırakan olur yarısı gider :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

bot yüzünden millet hızlı kastı 70 yetmedi 80 geldi, 80de kesmedi 90 geldi. neden 90 geldiğini anlıyormusunuz. millet 70 e zar zor kassaydı 80 ve 90 gelmezdi. şikayet ettiğiniz 90 a nasıl kasıcaz demekte hakısızsınız çünkü 70 e bu kadar çabuk botla kasıp 90 ın gelmesi botçuların suçudur.

bu arada lvl kasması zor diyenler lütfen kodaki istenen exp e baksın : 80 den 81 e 2,1 MİLYAR exp istiyor. tek başınıza ayaratık kesemiyorsunuz, party zor buluyorsunuz ve partyler çabucak dağılıyor. gelen exp dark stone dan 50k ki acayip zahmetlidir. 2 priest lazım ve o priestin hayvan gibi heal yapması lazım. dark stonu kesicek warrior lazım. rogue ile mezarlık oluyor. party en az 7 kişi olması lazım 7 kişide bile zorluyor. ve bir dark stonu kesinceye kadar 80 lvlde 3 tane mob kesersiniz silkroadda. bide bunlar yetmiyormuş gibi hayvan gibi mana harcarsınız. sürekli rpr repot yapmaya gidersiniz. ts ye para pota para. tamamen eziklikleri yaşarsınız.

osizin sorununuz bu da bizim

• quote:

Orjinalden alıntı: Id

quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

bot yüzünden millet hızlı kastı 70 yetmedi 80 geldi, 80de kesmedi 90 geldi. neden 90 geldiğini anlıyormusunuz. millet 70 e zar zor kassaydı 80 ve 90 gelmezdi. şikayet ettiğiniz 90 a nasıl kasıcaz demekte hakısızsınız çünkü 70 e bu kadar çabuk botla kasıp 90 ın gelmesi botçuların suçudur.

osizin sorununuz bu da bizim

ben silkroad oynuyorum

• Şuan çok daha kötü durum 4-5 gündür her akşam sro'yu açık bırakıp yatıyordum bir defa girdi sadece ondada 5-10dk kastım şehre pot almaya gideyim dedim dc oldu.Sonra yine tüm gün denedi giremedi bir daha artık premium almayan kimse giremeyecek.

Keşke premiumu satın aldıktan sonra site üzerinden aktif etme seçeneği yapsalar premium alıyor ama oyuna girip açamıyor kimse :(
  • Başığı yanlış yazmışsın ''Bot'' kelimesinin yanında bir tane daha ''da'' olmalıydı
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.