Şimdi Ara

Sro da Bot Tarih oluyor !!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

taktik şu bana göre

pre alcaksın bot alcaksın yani kasarken pre mecbur çünkü pre oldumu banlamıyorlar.. kasma fln bitince ztn zevk yaparsın zevkide botla yapmicana göre. işin özü bot kullancaksan pre şart

bot kullandığın zmn block yersin ama pre+botta block yemessin diye düşünüyorum. presi olup bot kullanan block yediyse yazsın lütfen.

Yiyen olduğunu sanmıyorum varsada çok nadirdir.

hocam ardkş 2.blockunu yediğini defalarca söledim 3.de süresiz ban diyorum. ilal banlanmak mı lazım :D keşke bot olsada gbotlar olmasa bende yavaştan bırakıyorum ztn sroyu önceden 4-5 pt sayfası vardı şimdi 2 bile değil 3 gündür oyuna denedim almıyor ( 24 saat denemedim) 3. gün sabah 9'da başladı denemem gece 12de aldı neyse telefon geldi onunla görüştüm geldim sağ tarafa döneyim dedim pat sunucuya bağlanamıyor dedi ( gm bana küfür etti) 40 dakika gibi bi süre kaldım.yani ileriyide düşünüyorum daha neler çıkacak die ama bi yandan herşeye rağmen ong farm yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE_DoCToR

Keşke hiç bot olmasa bak o zaman oyundaki muhabbete zevke kasılmaz diyor bazı arkadaşlar kasarız ağır ağır acelesi yok . . .

katılıorum birader

bence joymax böyle bi aptallık yapmaz yaptı digelim bu açıgı çok rahat şekilde kapadır bi premium çıkarır 10 saat ticket verir bunn gbi ib kurnazlık ypabilr
  • joymax Bindiği dalı kesmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: accseller

quote:

Orjinalden alıntı: Farabî

Öyle birşey olursa Joymax bot listeleri ile birlikte iflasınıda yayınlar

İŞTE SON SÖZ BUDUR...... +545115141451561
  • Expi kolaylaştırsın, girmek daha kolay olsun, ksro daki gibi exp scroollarla yardımcı olsun ozaman banlasın.
  • KeŞKe Ama İnanmıyorum...
  • Korkmayın joymax hep böyle yapıyor sonucu fos çıkıyor
  • botlar tamamen kalksa çok iyi olur.charların fiyatları artar,bebeler azalır,..silk'in de fiyatı düşerse iyi olur.tanınmış botların yine banlanacağını sanmıyorum.keşke banlansa da sro eski güzel günlerine döner..

son olarak bot kullanıcılarının %20sinden fazlasını banlayabilirse bile helal olsun.ama banlayamazlar..
  • hayatımda dha hiç bota para wrmedim...botterlarıda sewmm...inşallah kalkar bot artık 90 lvl charlarımızı 50 tl ye satmaktan kurtuluruz bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharSeller

hayatımda dha hiç bota para wrmedim...botterlarıda sewmm...inşallah kalkar bot artık 90 lvl charlarımızı 50 tl ye satmaktan kurtuluruz bizde

Neden öyle düşünüyosunki.
    Bot sayesinde Paranın karşılayamadığı zamanı kazanacaksın..
    Ömür akıp geciyor
    Neden PC Başında Lvl kasmakla aksın gitsin
    Koy bota char da aksın lvl kassın sen gel Yap Pvp ni jopunu bilemedin itemini yap
    kısacası eylenmene bak

• Bu konu artık yılda bir hortlatılacak ve sroda değişen bir şey olmayacak. Mesajların çoğunu okudum, arayı güzel bağlamışsınız, bir yıl önceki sohbete devam etmişsiniz
  • Oha millet laf ebesi olmuş önüne gelen yapıştırıyor atasözünü ,özlüsözü

Ekleme: Bu başlık ilk açıldığında ilk olarak bota para vermiştim (srobot) içimden '' Ulen! Benim almamımı bekliyodunuz demiştim''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.chucky -- 7 Aralık 2009; 22:23:47 >
  • Bu oyun botsuz oynanmaz.
    Aksi halde radyasyon bağımlısı olup çıkılır..
  • 74 lvye kadar legit kastım sonrasında baktım millet bot bot diyor bende alayım dedim yanınada banlanma tehlikesi var diye pre çektim zaten peri vardı onun canlandırdım 2 güne kalmadan birinci banı bir hafta bekleyim yine açtığımda 2. banı yedim bot kalkar mı? kalkmazmı onu bilmem ama banı sadece birkaç kişiye veriyorlarsa nerde adalet diyeceğim.....bot kullanma amacım parti bulamayıb solo kastığım için umarım kalkarda adam gibi oyun oynarız
  • Bence saçma sanmıyorum böle bişi gelceni SROBOT alanlarada tavsiyem bende eskiden bu botu kulanıyordum ama sbotla tanışınca sro bot çok saçma bişi geldi sro botu hiç tavsiye etmiyorum
  • Eğer hem para yatırıp hem ban yiyeceksem niye oynayayım boyle oyunu? Boyle birsey soz konusu bile olamaz diye dusunuyorum aksi takdirde Sro ya vergimiz pre pet devil parası ile Wow oynarız diye dusunmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urfa_Lee -- 9 Aralık 2009; 19:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

SRO elle kasılmaz oyunu çok kasmışlar.ongsi lv atlaması vs..
    KO ve WOW gibi olmaya çalışmasın Joymax olamaz.
    Oyuncular bot olmasa oynamazlar.Zaten öyle süper bir oyunda değil.
    Eğer silk aldığımız halde bizi banlayacaksa bindiği dalı keser.
    Zaten hatasını anladı 4 kasımdaki banları kaldırdı.

O kadar saça bir yorum yapmışsın ki. Adamlar bu oyuna Milyon $'larını Yatırmış bir Şirket. Bünyesinde Çalışan YAzılıcmılar , Teknisyenler , Grafikerler vs vs. Bu işin özünde Prof. olmuş adamlar. Bu Silkroad Oyun Dışında Hangi Oyunda Grafik var? Madem bu oyunu Sen Ayaklar Altına serecek kadar Bu oyunu Kötülüyoun , neden Ekmek yediğin yere Tükürüyorsun?

Bu Joymax'ın KO veya WOW Gibi olma amaçları yok sadece daha iyi oLmayı Amaçlıyorlar. Playerların(ßizim) bu oyundan daha cok zevk alabilmesi için elinden geleni yapıyorlar.. Örneğin Hotan Fw

Bu oyun Sadece Bot üzerine kurulmadı. Bir arkadaşımızın dediği gibi bot kalksa oyun daha cok zevklenicek , muhabbetin en üst doruklarına kadar yükselecek ayriyetten bu oyun gerçekten profesyonel bir hal alıcak. But Bot kalksa Eminim Online oyunlar arasında En başta Parmakla Gösterilen bir oyun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: leopar77

Bu oyun Sadece Bot üzerine kurulmadı. Bir arkadaşımızın dediği gibi bot kalksa oyun daha cok zevklenicek , muhabbetin en üst doruklarına kadar yükselecek ayriyetten bu oyun gerçekten profesyonel bir hal alıcak. But Bot kalksa Eminim Online oyunlar arasında En başta Parmakla Gösterilen bir oyun olur.

Şuan Bu oyun Tamamen Lvl kasma üzerine kurulu
    Bot kalksa oyun asla zevk halıncak bir hal almaz.
    Hadi Bot kalktı diyelim
    Lvl kasmak zulum hadi kastın 2 sene lvl kasacan ,1 senede farm yapıcaksın.
    Hadi Lvl kastın farmı yaptın aradan 3 sene gecti
    Ne yapacaksın ..
    Kale savaşımı ?
    2 saat sürüyor ve büyük bölümü Lag ve DC ile geciyor..
    Kale savaşı herkeze hitap etmiyor. Cünki hafta ici mesai saatleri icerisinde
    Neden mesai saatleri icerisinde ,Savaş hafta sonu veya akşam uygun saatlerde olsa o yoğunluğu kaldıramayacağı icin.

Hadi savaşı gectik Pvp yapıcaz Cape takıp . 3 Senelik bir emek ve sonucu Pvp mi olacak
    Hadi Jop yapalım
    Jopun amacı eylence ve para kazanma
    Ama bir trade den kazandığın para pot icin harcadığın para dan pek farklı değil.

Kısacasaı bu oyun Lvl kasma üzerine kurulmuş bir oyundur

• Bu oyunu 7 ay önce bıraktım bu salak saçma bot olayından bıktğm için birde şu salak saçma botlar vardıya isimleri lksdf --- sdfgs --- sdffhdf gibi olanlar bunlarda oyunu bırakmamın da sebebi oldu !!! ne zmn oyuna girsem stres oluyordum. WOW a başlicam artık bakalım orda napıcaz SRO'da eğer ki Bot olmazsa oyun daha popüler olur Kaliteli oyuncu sayısı bir hayli artar ve oyunda bile sosyalleşme olur NEDEN çünkü 8 li partide herkez birbirne yardım etmek zorunda kalıcak Herkez XP kasıcak oyunda bir yardımlaşma ve iyi arkadşlıklar olcak BOT varken şuanda mesela oyuna giriyorsun GUILDİNİZE bi ''SA'' yazıyorsunz 1 inden ses çıkmıyor herkez bot e ne anlamı kaldı oyunun Öncelikle ortam lazım 1 oyunda SRO da bu yok oldu gitti Ne güzeldi eski SRO ya ah ah özlüyorum Neyse hadi iyi günler arkadşlarım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.