Şimdi Ara

Sro da Bot Tarih oluyor !!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: drizzt

Walla bu oyunda elle kasarak 90 yapacak, Farm yaparak toplamda 700- 800 k sp toplayacak bir babayiğit görmek zor hocam..

7/24 başında oturması lazım PC nin .. o da akıllı işi değil.

Parmakla sayılıdır bence .. Ben legit kastım 90 ff yaptım diyen adama da inanmam hiç kusura bakmasın

Katılıyorum.
  • imkansız bot kalkmaz.kalkamaz.kaldırılamaz.kalkmayacak.kalacak.
  • İsro bot kullanıyorum silk alıorum düzenli. Bunlar beni banlarsa paramla rezil olacağıma Aion'u bekler onu oynarım.

Jm parayı seven bi firma.Paso server açıyo herkes bot+pre. başlıyo iştahı kabardı gaiayla birlikte Eos'dan sonra 3 serverda yolda...

Bot yoksa playerda yok.Elle kas kas nereye kadar
  • Joymax Böyle Birşey Dediğine Göre Gidin Jangana Binlerce Bot Kuyruk Olmuş Kasıyordur...!
    Joymax 'ın Dediğine İnanmayın Öyle Bir Şey Olsa Adamlar İflas Bağrağini Çeker...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

hepiniz yanılıyorsunuz. knight online bu oyundan daha zor olduğu halde millet 80 e kasıyor. bide hiç farketmiyormusunuz bu oyuna loadersiz girilmiyor botlar giderse giremeyenler oyunda olucak. party sistemleri dahada güçlencek millet solo kasmicak. oyuna dahada zevk gelicek.

hiç düşünmüyormusunuz bi oyunda amaca hızlı yetişince oyunun tadı kalmadığını. mesela call of duty i hile ile çabuk bitirin bide hilesiz bitirin hangisi oyunu sizde daha değerli kılar ve zevk verir?

emin bi şekilde söylüyor bot kalksa bile kullanıcı düşmez. joymax kullanıcısını zaten bot yüzünden kaybediyor.
    player çok kısa sürede 90 oluyor artık yapcak pek bişi yok arada girip oyuna bi kaç şey yapıyor yada charını satıyor.

peki bot olmadığını düşünün aynı playerler 90 olmak için daha uzun süre oyunda kalmak zorunda kalıyor.
    şimdi botlar kaldırılırsa önce bi boşluk olur sonra yine eskisi gibi server dolar.

2 yıl knight oynadım her patch de oynun içine ettikleri, çoğu hile hurda yapıp biyere gelip diğerlerini ezikleri halde player sayısı düşmedi.

okadar kişi konu açtıki oyunu bırakıyorum ama onların %10 u oyunu bırakabildi.

boşuna botla oyunu karşılaştırmayın. bu oyunu diğer oyunlardan değersiz yapan botun ta kendisidir

knightta kasması srodan zor dersen oyun oynamamışsın derim ben sana

uzun süre knight oynadım bilen bilir emin ol knightta kasması çok daha kolay sp derdin yok sadece 8li kur spotta dön dur bunun neresi zor SROda kasacaksın 90 olcaksın bide o kadar zaman harcayıp farm yapcaksın ki knightta al gold premiumu +%30 exp hemde 24 saat boyunca yeni premium gelmiş olabilir bilmiorum ama emin olduğum birşey var knightta kasması daha kolay

60 lvl e kadar knight online da kasması silkroad onlinedan kolay. git bi 65 lvl char al kasmaya çalış eğer silkroad oyuncusuysan 3 gün ömür veriyorum

exp leri yazıyorum

silkroadda 60 lvlde istenen exp
    55m civarı :
    tek başına gelen exp 3k
    party ile gelen exp 7 10k arası

knight onlineda istenen exp
    60m civarı
    tek başına kasmaya kalkarsan alacağın exp 8k
    bu şekilde sürekli kasabilceğin süre 2 SAAT, elle slot kalırsa, pot parası bulursan vede itemin varsa yoksa tek kasamazsın
    party (bulabilirsen) aposlarda 12k (silver premiumlu)

61 lvlde:

silkroad 60m
    tek başına gelen exp 3,2k
    party ile gelen 7 - 8k

knight online
    istenen exp 140m İYİ OKUYUN
    tek başına gelen exp 4k (bunuda iyi okuyuyun expler yarıya düşüyor 61lvlde)
    party ile bulabilirsen 6k

65 lvlde expler yine düşüyor knight online da
    ve yanlış hatırlamıyorsam 65 lvl de 240m e yakın exp istiyor

70 lvlde 350m+

ben şuan 71 lvl im silkroadda 79m istiyor
    gelen exp 5k

knight onlne da 70 lvlde tek KASAMAZSINIZ
    silkroadda 90 a kadar tek kasarsınız

knight online da PARTiçin sıra beklersiniz ve 3 saat 4 saat süre ile kasarsınız. balınız ortamınız ark varsa bu süre uzar

yemin ederim 71 lvlde exp in ilerlediğini görüyorum. 2 yaratıkta bir %0,01 geldiğini görüyorum.
    knight online da bu mümkün deil.

BİRİ çıkar cz deki evil slotundan bahseder
    o slot 2 server roplamında 4 adet partyler 8 kişi o partulerde 1 veya 2 pri 1 asas gerisi mage 24 kişi. 24 kişi için mi bi oyunu kolay dersiniz ?

daha mantıklı bir cvp hadi hayır deyin. carnac açılalı 4 5 bilemedim 6 ay oldu kaç tane 80 var ?
    cvp = 10 20 arası

gaia açılalı kaç ay oldu bakın bakalım kaç tane 90 var.

• quote:

quote:

quote:

hepiniz yanılıyorsunuz. knight online bu oyundan daha zor olduğu halde millet 80 e kasıyor. bide hiç farketmiyormusunuz bu oyuna loadersiz girilmiyor botlar giderse giremeyenler oyunda olucak. party sistemleri dahada güçlencek millet solo kasmicak. oyuna dahada zevk gelicek.

hiç düşünmüyormusunuz bi oyunda amaca hızlı yetişince oyunun tadı kalmadığını. mesela call of duty i hile ile çabuk bitirin bide hilesiz bitirin hangisi oyunu sizde daha değerli kılar ve zevk verir?

emin bi şekilde söylüyor bot kalksa bile kullanıcı düşmez. joymax kullanıcısını zaten bot yüzünden kaybediyor.
    player çok kısa sürede 90 oluyor artık yapcak pek bişi yok arada girip oyuna bi kaç şey yapıyor yada charını satıyor.

peki bot olmadığını düşünün aynı playerler 90 olmak için daha uzun süre oyunda kalmak zorunda kalıyor.
    şimdi botlar kaldırılırsa önce bi boşluk olur sonra yine eskisi gibi server dolar.

2 yıl knight oynadım her patch de oynun içine ettikleri, çoğu hile hurda yapıp biyere gelip diğerlerini ezikleri halde player sayısı düşmedi.

boşuna botla oyunu karşılaştırmayın. bu oyunu diğer oyunlardan değersiz yapan botun ta kendisidir

uzun süre knight oynadım bilen bilir emin ol knightta kasması çok daha kolay sp derdin yok sadece 8li kur spotta dön dur bunun neresi zor SROda kasacaksın 90 olcaksın bide o kadar zaman harcayıp farm yapcaksın ki knightta al gold premiumu +%30 exp hemde 24 saat boyunca yeni premium gelmiş olabilir bilmiorum ama emin olduğum birşey var knightta kasması daha kolay

60 lvl e kadar knight online da kasması silkroad onlinedan kolay. git bi 65 lvl char al kasmaya çalış eğer silkroad oyuncusuysan 3 gün ömür veriyorum

exp leri yazıyorum

55m civarı :
    tek başına gelen exp 3k

60m civarı
    bu şekilde sürekli kasabilceğin süre 2 SAAT, elle slot kalırsa, pot parası bulursan vede itemin varsa yoksa tek kasamazsın

61 lvlde:

silkroad 60m
    party ile gelen 7 - 8k

knight online

70 lvlde 350m+

gelen exp 5k

knight online da PARTiçin sıra beklersiniz ve 3 saat 4 saat süre ile kasarsınız. balınız ortamınız ark varsa bu süre uzar

yemin ederim 71 lvlde exp in ilerlediğini görüyorum. 2 yaratıkta bir %0,01 geldiğini görüyorum.

o slot 2 server roplamında 4 adet partyler 8 kişi o partulerde 1 veya 2 pri 1 asas gerisi mage 24 kişi. 24 kişi için mi bi oyunu kolay dersiniz ?

daha mantıklı bir cvp hadi hayır deyin. carnac açılalı 4 5 bilemedim 6 ay oldu kaç tane 80 var ?
    cvp = 10 20 arası

sen daha mmorpg ne bilmezken biz knight oynuyorduk DH knight online bölümünde moderatörlükte yaptım o yüzden rahat ol 2 oyunu karşılaştıracak kadar biliyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

exp leri yazıyorum

55m civarı :
    tek başına gelen exp 3k

60m civarı

61 lvlde:

silkroad 60m
    party ile gelen 7 - 8k

knight online

70 lvlde 350m+

gelen exp 5k

cvp = 10 20 arası

sen daha mmorpg ne bilmezken biz knight oynuyorduk DH knight online bölümünde moderatörlükte yaptım o yüzden rahat ol 2 oyunu karşılaştıracak kadar biliyoruz

bana şimdi aşağılayıcı laf sölemek yerine bu ıspata karşılık vericek şeyler söyle, bu laflar çoluk çocuk lafları...

• aşağılamakla ne alakası var oyunu oynamamış olsak yorum yapmayız bişey biliyoruz ki yazıyoruz knightta elle kastım merak etme 67-65-63-61 lvl charlarım var(dı)oyunu knight online olduğu zamanlardan beri oynadım oyunda bir oyuncunun yapabileceği herşeyi yaptım.

gelelim senin zor dediğin olaya knightta party sistemi oturmuş herkes party ile kasıyor ve 3.party program kullanılmıyor partyde(genelde) bu yüzden zor gözüküyor

sroda ise party sisteminden çok tek başına kasmak daha mantıklı geliyor nedeni ise bot insanlara cazip geliyor ben dışarı çıkayım o kassın

knightta koxp kullanıldığı zaman 7x exp sistemi kurulabiliyor buda 1 mobta 7 katı exp almak demek (hala varmı bilmiyorum engellenmiş olabilir)yada koxp kullanan bi oyuncunun normal şekilde bile çok rahat lvl atladığını ben bizzat biliyorum 5li oku koy hepsi aynı moba gitsin hızlı hızlı kas

silkroadda elle kasmayı dene 90 ol üstüne bide farm yap full farmed 90 lvl charı ne kadar sürede yapcaksın bakalım silkroadda iş lvl almakla bitmiyor bide skilleri açman lazm knightta mob kes dur başka işin yok zaten lvl başına 2 skill pointini alıp babalar gibi skillini açıyorsun...

2 oyunuda uzun bir süre oynamış birisi olarak diyorum ki silkroad knighttan çok daha zor

silkroad:betadan beri
    knight online:şu şekilde söyleyeyim knight online olduğu zamandan beri oynuyordum(bırakana kadar)buda baya eski bir tarihe denk geliyor...

• knight la Sro nun karşılaştırılmaması lazım. Her iki oyunun da kendi çapında zor yönleri var. Bende Sroya başlamadan önce 4 yıl knight oynadım.. 4 tane 70 + charım var. Ancak knight ta gap derdi olmadığından Sro
    daha kasar.. knightta ise 70 lvl den sonra asıl zor dönem başlıyor..

Ancak konu bu değil. Sanırım asıl cevabı yarın sabah oyun açıldığında alacağız.Bot kullanan ve silk alan birileri şutlanırsa o zmn tam açıklaması olacak işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farabî

Öyle birşey olursa Joymax bot listeleri ile birlikte iflasınıda yayınlar

KESİNLİKLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: bobo1903

oyunun yarısı srobot kullanıyo ban yerseler adam kalmaz

• göz boyama bunlar tahriklere kapılmayın
  • Bot kalkarsa 90 lvl charların fiyatları tavan yapar gibime geliyor ama botun kalkması sronun işini bitirir paracı joymaxta bu yüzden asla botu tamamen durduracak bir adım atmaz.
  • quote:

aşağılamakla ne alakası var oyunu oynamamış olsak yorum yapmayız bişey biliyoruz ki yazıyoruz knightta elle kastım merak etme 67-65-63-61 lvl charlarım var(dı)oyunu knight online olduğu zamanlardan beri oynadım oyunda bir oyuncunun yapabileceği herşeyi yaptım.

gelelim senin zor dediğin olaya knightta party sistemi oturmuş herkes party ile kasıyor ve 3.party program kullanılmıyor partyde(genelde) bu yüzden zor gözüküyor

sroda ise party sisteminden çok tek başına kasmak daha mantıklı geliyor nedeni ise bot insanlara cazip geliyor ben dışarı çıkayım o kassın

knightta koxp kullanıldığı zaman 7x exp sistemi kurulabiliyor buda 1 mobta 7 katı exp almak demek (hala varmı bilmiyorum engellenmiş olabilir)yada koxp kullanan bi oyuncunun normal şekilde bile çok rahat lvl atladığını ben bizzat biliyorum 5li oku koy hepsi aynı moba gitsin hızlı hızlı kas

silkroadda elle kasmayı dene 90 ol üstüne bide farm yap full farmed 90 lvl charı ne kadar sürede yapcaksın bakalım silkroadda iş lvl almakla bitmiyor bide skilleri açman lazm knightta mob kes dur başka işin yok zaten lvl başına 2 skill pointini alıp babalar gibi skillini açıyorsun...

2 oyunuda uzun bir süre oynamış birisi olarak diyorum ki silkroad knighttan çok daha zor

silkroad:betadan beri
    knight online:şu şekilde söyleyeyim knight online olduğu zamandan beri oynuyordum(bırakana kadar)buda baya eski bir tarihe denk geliyor...

1- exp bug kapanalı 8 9 ayı geçti. exp bug diyoruz yalnız sroda bug varmı buna benzer ? bugları karşılaştırmaya katamazsın.
    2- düzenli party diyorsunda eslantta 3 serverda paramunu hayal brahmandada adamlar sıra bekliyor. paramunlar güçlü clanlara ait. o clanlar bile hergün ks ye maruz kalıyor.
    sroda hergün istediğin zaman kasma şansın var.
    3- 67 üstüne çıkmadığın belli.
    şuan sroda beraber oynadığımız arkadaşımıza 70 lvlde 7x bug ile 70 lvl başka bir okçuya koxp ile kestirip ancak 3 veya 4 günde lvl atlatabildik. ben sroda botla deiğil macro ile 2.5 günde 70 ten 71 e geçtim işin içinde bug yok.

örnek verirken düşünsen benim dediğime geliceksin.
    aşağılamak konusuna gelince; beni yalancı durmuna düşürmeye çalışıyorsun. sana her söyledeğimi kanıtlıyorum hala bişiler arıyorsun.

knightta 65 den 80 e çıkana kadar 3 tane 90 çıkartırsın sroda

• püfff tamam sen git knighta devam et 67 üstüne çıkamamışsın dediğin zamanlarda lvl cap 70 ti ayrıca kendi charlarım bunlar bunlardan başka 70-80 arası charlarlada oynadım ve lvl kastım sen rahat ol sıra beklemek ise senin sorunun dediğin gibi o spotlar en iyi clanların ve en iyiler kasabilir senin en iyi olmaman veya en iyi clanlara girememem oyunun zor olduğunu göstermez senin yeteri kadar iyi olmadığını gösterir...

bugün başla botsuz 90 lvl ff char yapılandır ondan sonra gel benimle bu konuyu tartış sro iş lvl kasmakla bitmiyor bunu ancak böyle anlarsın bu 2sinide eşit şartlarda oynamadan zorluk hakkında karar veremessin buda sana son yazımdır daha fazla uğraşamam zaman kaybı...
  • quote:

püfff tamam sen git knighta devam et 67 üstüne çıkamamışsın dediğin zamanlarda lvl cap 70 ti ayrıca kendi charlarım bunlar bunlardan başka 70-80 arası charlarlada oynadım ve lvl kastım sen rahat ol sıra beklemek ise senin sorunun dediğin gibi o spotlar en iyi clanların ve en iyiler kasabilir senin en iyi olmaman veya en iyi clanlara girememem oyunun zor olduğunu göstermez senin yeteri kadar iyi olmadığını gösterir...

bugün başla botsuz 90 lvl ff char yapılandır ondan sonra gel benimle bu konuyu tartış sro iş lvl kasmakla bitmiyor bunu ancak böyle anlarsın bu 2sinide eşit şartlarda oynamadan zorluk hakkında karar veremessin buda sana son yazımdır daha fazla uğraşamam zaman kaybı...

senin yazılarına ancak gülerim başka bişi yapmam. artık sana çene yormam sen haddini aştın.

• kim diyor botsuz kasılmaz diye oluyor parti sistemide bunun için çok uygun bide premium aldınmı spyide halledersin bot kalkarsa herkes kısa sürede yükselmek için premiuma satın alır buda şirketin işine gelir bu oyunu bırakacaksam bot yüzünden bırakırım oyuna girmek dert oyunda kasacak yer bulmak dert bide zahmetsizce botla çar kasıp millete ağız yapanlar zaten dert umarım botlar banlanır o zaman görürürüz ak .... kara ....
    psikopata bağladım botlara hayır................
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

bence tbot srobot softmode harici programları engelleseler fena olmaz silksiz olanları bide

bide Loader olmalı x))
  • bot kullanan arkadaşlar oyundan ne zevk alıyorsunuz acaba,hep Bot kasıyor o zaman sonra çıkıp 90 lvl char kastım demeyin,bot kalkınca oyun daha da guzel olacak,sonunda ks olmadan oyun oynayacaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.