Şimdi Ara

Squidward'ün İntiharı (Sır perdesinin korneşi çıktı.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi farkettim ki, bu gece çoğu kişi doğru düzgün uyuyamamış Squidward yüzünden. Ben konuyu belki bu sefer eğlenip, çılgın atarız diye açmıştım ama yine fazlasıyla tırsan, ciddiye alan oldu, şikayetler bir bir yağdı, konu silindi. Tepkilerinizi yine SS'leyip arşivledim, seneye tekrar paylaşmak üzere bilgisayarımda mevcut.

Ama şunu söyleyebilirim ki olanların hepsi kesinlikle plasebo etkisinden öte değil. Aslında suçu tamamen üstleniyorum, çünkü sizi heyecanlandırmak için elimden geleni ardına koymadım, tabi bu seferki temennim biraz alay ve dalgaydı. Ama başarılı bir deney yaşanmadı anlayacağınız, yine etkilenenler diz boyu oldu.

Gelecek seneye yeni intihar konusunda görüşmek üzere sizi sevimli bir imza ile başbaşa bırakıyorum. Essah ve rahat kalın.

[image]https://store.donanimhaber.com/14/fa/1e/14fa1ed6fa0e7b8a27624cb6f19af289.png[/image]

• o ölü çocuk neyin nesi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala elim ayağım titriyor.
  • O ne ki? Öküz gibi uyudum valla gece. Haberim yok bişeyden.
  • olay ne?
  • konuyu gördüm videoyu izlemedim az biraz açtım kapattım sorun yok
  • Hiçbirşey anlamadım videodan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuya yazdım tüm yorumları okudum ama izlemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce konusu açılmıştı
  • Video nerde ? Anlamadım bişey

• Olay ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Şimdi farkettim ki, bu gece çoğu kişi doğru düzgün uyuyamamış Squidward yüzünden. Ben konuyu belki bu sefer eğlenip, çılgın atarız diye açmıştım ama yine fazlasıyla tırsan, ciddiye alan oldu, şikayetler bir bir yağdı, konu silindi. Tepkilerinizi yine SS'leyip arşivledim, seneye tekrar paylaşmak üzere bilgisayarımda mevcut.

Ama şunu söyleyebilirim ki olanların hepsi kesinlikle plasebo etkisinden öte değil. Aslında suçu tamamen üstleniyorum, çünkü sizi heyecanlandırmak için elimden geleni ardına koymadım, tabi bu seferki temennim biraz alay ve dalgaydı. Ama başarılı bir deney yaşanmadı anlayacağınız, yine etkilenenler diz boyu oldu.

Gelecek seneye yeni intihar konusunda görüşmek üzere sizi sevimli bir imza ile başbaşa bırakıyorum. Essah ve rahat kalın.

[image]https://store.donanimhaber.com/14/fa/1e/14fa1ed6fa0e7b8a27624cb6f19af289.png[/image]

videoyu alabilirmiyiz

• Kimsenin videoyu ve ropörtajı buraya koymamasını rica ediyorum.

Biz ne kadar "yav he he" davransak da, olayın diğer tarafı var.

Şuan bu konu intihar fırtınasının dinmesi amacıyla yazılmıştır, içerik üyeler tarafından zararlı olarak belirlenip, kaldırılmıştır.

• Neyinden etkilencez ki bunun.

• hocam etkilenen çok oluyor böyle şeylerden, ben etkilenmem ama o happy tree friends mi ne vardı bi arkadaşıma izlettim 2 gün rüyasına girmiş
    kime ne etki yapacağı belli olmaz
  • Dün de yazdım. Gerçek "Red Mist" adlı bölüm hala kayıp. YouTube'dakiler fake!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Kimsenin videoyu ve ropörtajı buraya koymamasını rica ediyorum.

Biz ne kadar "yav he he" davransak da, olayın diğer tarafı var.

Şuan bu konu intihar fırtınasının dinmesi amacıyla yazılmıştır, içerik üyeler tarafından zararlı olarak belirlenip, kaldırılmıştır.

izliyenler intiharmı ediyor
  • Hiç bir şey anlamadım.
  • Bari olayı anlatın o videoyu izleyenler intihar mı ediyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.