Şimdi Ara

Squidward'ün İntiharı (Sır perdesinin korneşi çıktı.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Spongebob Squarepants Red Mist Lost Episode (Complete)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ldnWyy-nnOU

Korkucak birşey yok. İntihar falan yazdılar sizinde bilinçaltınıza öyle işlendi. İzleyin sadece sesler falan ürkütücü. İntiharlık bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 1 Mayıs 2013; 12:52:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

YouTube

Korkucak birşey yok. İntihar falan yazdılar sizinde bilinçaltınıza öyle işlendi. İzleyin sadece sesler falan ürkütücü. İntiharlık bir durum yok.

red mist yazısının arkasında die die yazılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

YouTube

red mist yazısının arkasında die die yazılmış

İyi bari gideyim de intihar edeyim.

• Çobanın biri sürüyü çimen olmayan bir yerde otlatmaya çalıştı Dün yorumları okurken şikayet etmek aklımdan geçti ama insanların o yorumları okuyup eğlenmesi adına vazgeçtim. Gerçi biri dedeye sahip çıkmış dayanamamış şikayet etmiş

İlk yorumda da yazıldığı üzere öncesinde psikolojik olarak hazırlama süreci mevcuttu. Göremeyenin ya eli titremiş ya da ayağı iddia ediyorum o video daha tatlı veya kulağa hoş gelen bir müzikle hazırlanıp gayet güzel duygular uyandırdığı öncesinde psikolojik olarak "pompa"lansaydı birçoğunun tepkisi çok farklı olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 1 Mayıs 2013; 13:07:57 >

• Gece videoyu izlemeye cesaret edemedim ama çok da merak ediyorum.Videodaki olay ne birisi anlatabilir mi?
  • Bu çizgi film normalde gayet güzel eğlenceli bir çizgi film ama her şey bu derece zıt ve anlamsız olunca insanı ürpertiyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Dün de yazdım. Gerçek "Red Mist" adlı bölüm hala kayıp. YouTube'dakiler fake!

quote:

YouTube

Bu video fake mi yoksa gerçek Red Mist bölümü olan mı pek anlamadım zaten videoyu da izlemedim daha.

• Yav birşey olduğu yok buraya çok korkunç,bilinç altınıza felan işler yazıyorlar sizde o yazılanları görünce izleyip kendi kendinizi korkutuyorsunuz.Dün gece 11 gibi bahsedilen videoyu izledim sonra mışıl mışıl uyudum bu günde bu konuyu görmesem alıma bile gelmezdi.
  • Dedim kim izleyecek bunu, sonlarına getirdim, Squidward'ın yüzünü gösterdiği kısıma. Birden cızırtı girdi kalpten gidiyordum Garip sesler ve bulanıklaması ile etkiliyor ama intihar ettirecek kadar değil bence. Gene de izlemeye tırstım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcorexxx

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Dün de yazdım. Gerçek "Red Mist" adlı bölüm hala kayıp. YouTube'dakiler fake!

quote:

YouTube

Bu video fake mi yoksa gerçek Red Mist bölümü olan mı pek anlamadım zaten videoyu da izlemedim daha.

Dün konuyu görünce biraz araştırdım. Çoğu yerde YouTube'daki videoların bu olay ortaya çıktıktan sonra başkaları tarafından yapıldığını yazmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax Teller -- 1 Mayıs 2013; 13:08:07 >

• Diğer konuya yazdım buraya da yazıyorum. Yorumları okumadan hem bu videoyu hem de Suicide Mouse videosunu izledim ikisinden de gram ürpermedim. Ama yorumları okuyunca sanki video da adam öldürüyorlar da bende izliyorum derecesinde ürperdim. Hele o Suicide Mouse videosunda ciddiyim en sonlara doğru gülmeye başladım. Fare, yamuk yumuk binaların önünden hızlı adımlarla yürüyor, arkadan bir adam sesini kasa kasa konuşuyor, bir tane kadın da bağırıyor. Olan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarvi -- 1 Mayıs 2013; 13:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Şimdi farkettim ki, bu gece çoğu kişi doğru düzgün uyuyamamış Squidward yüzünden. Ben konuyu belki bu sefer eğlenip, çılgın atarız diye açmıştım ama yine fazlasıyla tırsan, ciddiye alan oldu, şikayetler bir bir yağdı, konu silindi. Tepkilerinizi yine SS'leyip arşivledim, seneye tekrar paylaşmak üzere bilgisayarımda mevcut.

Ama şunu söyleyebilirim ki olanların hepsi kesinlikle plasebo etkisinden öte değil. Aslında suçu tamamen üstleniyorum, çünkü sizi heyecanlandırmak için elimden geleni ardına koymadım, tabi bu seferki temennim biraz alay ve dalgaydı. Ama başarılı bir deney yaşanmadı anlayacağınız, yine etkilenenler diz boyu oldu.

Gelecek seneye yeni intihar konusunda görüşmek üzere sizi sevimli bir imza ile başbaşa bırakıyorum. Essah ve rahat kalın.

Squidward'ün İntiharı (Sır perdesinin korneşi çıktı.)

[image]https://store.donanimhaber.com/14/fa/1e/14fa1ed6fa0e7b8a27624cb6f19af289.png[/image]

Video su varsa link atin izlemek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu olay gerçek olsa bile videonun sızdırılmadığı kesin. Bu videolar %100 fake. Sadece araya bir tane kafası kesik çocuk resmi gömülmüş, parazitli ses ve görüntülerden oluşan videolar işte.

Edit:O +18 ss için Tık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mext -- 1 Mayıs 2013; 13:38:03 >
  • İzlerken sıkıntıdan ben intihar ediyordum. Çocuk kaçıncı saniyede arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 1 Mayıs 2013; 13:33:02 >
  • Bazılarında büyük etki bırakabiliyo aman dikkat !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kafası kessik bir çocuk var resimde.Ayıptır çocuğun cesedine bile saygı yok.Çocuk birde!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.