Şimdi Ara

Sprey Boya İle Jant Boyamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Jant boyarken yardımcı olabileceğini düşündük umarım beğenirsiniz.

• Teslanın jantları da boyayabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pipisipispis -- 15 Şubat 2018; 17:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o araba elektrikli olduğundan elektrostatik boya lazım
  • astar mastar yok. 2 gün sonra atıp gitmeyecek mi?
  • Kara jantım küflenip de jant kapagı aralarından göründügünde :) hemen bir deste kagıt la fıs fıs gecerdim cillop gibi olurdu 😄✌️

• Ben plastidip ile boyatmıştım. Parlak olacak şekilde Gunmetal renk istedim. Boyadılar üstüne vernik gibi bir şey sıktılar. Ama sökerken mahvetti beni. Selülozik, sentetik tiner, basınçlı su, mazot hiçbir işe yaramadı. En son bi yıkamacıya bıraktım 2 buçuk saat sonra gel dedi. Çıkarmış ama çok zorlanmış. Dün 50 demesem baştan inan şu an senden jant başı 50 lira isterdim o kadar zorladı beni kalan yerleri tırnaklarımla kazıdım ama %90 oranında çıkarttım demişti
  • Emek sarfedip çekmiş ve paylaşmışsınız teşekkürler.En ideali lastikleri söküp boyamak olurdu ama sanırım fazlada uğraşmak istemediniz.
    ...Eminimki iyi bir zımpara ve temizlik sonrasında 3-4 kat boya ve 2-3 kat vernikle iyi bir iş ortaya çıkabilr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de spreyle boyamıştım gayet güzel oldu. 1 sene oldu neredeyse boya atma falan yok ama önlerdeki balatalardan kaynaklı heralde kararma var biraz.
  • bence renk kotu oldu

2. si lastigi ve civatalari sokup boyamak gerekmezmiydi

3. su lastigi korumussunuz ama janttaki bosluklardan iceri boya girip kampanalara falan boya gelmedi mi.

gene de emeginize ve cesaretinize saglik.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    renk zevk işidir herkese göre değişir.
    2. civataları kağıt bant ile maskeledik.
    3. kampanaya boya gelmesi çalışma sistemini etkilemez zaten kapalı bir sistem.
    yorumunuz için teşekkürler, videoyu koyma amacımız en ucuz şekilde jantı boyamaktı.Tabiki doğrusunun lastiğin sökülüp bir boya atölyesinde boyanması gerektiğini vurguladık.
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Evet ne yazık ki plastidip bazen bela olabiliyor. Plastidip 2-3 kat değilde 4-5 kat atıldığında sökmesi daha kolay oluyor :)
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    Teşeşkkürler :)
    Video da vurguladık zaten amacımız en ucuz şekilde jantları toparlamaktı.Düzgün bir boya için lastiği sökmek gerekli olduğunuda söyledik :)
  • Bi kapak alsaydiniz ne gerek vardi

• Elinize sağlık Brolar :)

• 1 değil 4 kapağa ihtiyacımız vardı :)
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Sprey Boya İle Jant Boyamak

Bu jantın aynısını yapmıştım. 3 kutu sarı 1 kutu siyah. Sarılar iyi hoş oldu 4-5 kat taş gibi. İstediğin kadar tazik vur uçları bile kalkmamıştı. Siyahlar boya azlığından 1 kat yada 2 kat attık. 3-4 ay sonra artık sökülmeye başladı. Soyarken sarılar maske soyar gibi löp löp çıktı. Siyahlarla uraştık biraz. Alttanda cillop gibi temiz jant çıktı. Jantlarıda çok güzel koruyor aslında.
  • ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.