Şimdi Ara

Spotify, kayıpsız ses kalitesini sunmaya başladı: Premium'a özel ve Türkiye'de yok! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt

aptxHD kayıpsız sesi iletecek işte sitesine baksan anlardın heralde... flac ses dosyalarını kayıpsız dinletiyor...

• Apple üçüncü taraf marka kulaklıklarda ayar yapmana izin vermiyor AB bir keresinde buna karşı çıkmıştı

• POOPY kullanıcısına yanıt

Aptx HD 24 bit müziği güzel aktarıyor fakat kesinlikle kayıpsız değil bunun denemesini saatlerce yaptım. Fark illaki aşırı dinlediğin bir parça varsa rahatsız edecek kadar kulağına takılıyor heleki digital olarak müzik dinleyip üzerine birde tüm sistemi full digital (bakır kablo olmadan) kurduysan aptx HD modülü optik girsende yinede doğrudan coaxiel bağlantı ile arasında müthiş kalite farkı duyuyorsun .Hatta şunu diyim aptx HD tek başınada çok önemli değil her modelin aptx HD olması kesin bir standartda çalacak anlamına gelmiyor v30 plusda ayrı tadı var fioda ayrı iriverde vesayre kalite cihaza göre değişebiliyor tek başına protokol herşey değil o sadece veri yolu kapasitesini belirleyen bir etken ve sinyalide işliyor flattan uzaklastırıyor üstüne kbps işin içine girince aptx hd yerlerde sürünmeye başlıyor yinede benim sinyal kaynağından amfiye rca bağlantı yaparsam her sistemde vazgeçilmezim ama full da ,full daHD gibi tamamı optik bağlantıda at çöpe gitsin en keyifli test parçasıda candan erçetin (ceza) şehir parçasındaki giriş kısmı şehrin duyulan gürültü detayları her sistemi ele veriyor üstelik şarkı çok yüksek bitrateyede sahip değil aptx hd 24 bit olması birşey değiştirmiyor kapasitesinin altındaki bir şarkıdan çok fazla detay çalıyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 3 Ocak 2026; 9:26:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dağıtım firması aracılığı ile Spotify'a şarkılarımı yolladım. MP3 veya FLAC 24Bit 44.10Hz kabul ediyorlar. Daha yüksek kalite kabul etmiyorlar. FLAC 24Bit 44.10Hz kayıtları gönderdim. Ama malesef hala ülkemizde bu kalitede yayın yapmıyorlar, daha düşük kalitede sunuyorlar. Keşke yolladığımız orjinal kalitede yayın yapsalar. 15-45 gün toplam süre verdiler. Dağıtım firması + Spotify tarafından gerekli kontroller yapılıp yayınlanacakmış. Aslında süre de uzun. Daha hızlı yapsalar keşke.

Video Klip:

メ Gökyüzü Göktürkyoutube
    📝 Söz & Beste: Gökyüzü Göktürk 🎵 Bu eserin müzik altyapısı, yapay zeka destekli araçlar kullanılarak Gökyüzü Göktürk tarafından üretilmiş olup; tempo, melodi, yapı, düzenleme ve final hali üzerinde kapsamlı yaratıcı müdahaleler yapılmıştır. 🎧 Eserin sözleri, bestesi ve nihai müzik düzenlemesi tamamen Gökyüzü Göktürk'e aittir. 🔒 Tüm telif hakları saklıdır. İzinsiz kopyalanması, paylaşılması veya ticari kullanımı yasaktır. ©️ 2025 Tüm Hakları Saklıdır. Bu şarkının kısa kesitlerinin YouTube Shorts, Instagram Reels ve TikTok videolarında ticari amaç olmaması koşuluyla paylaşılmasına izin verilmektedir. • Ticari kullanım yasaktır. • Şarkının tamamının yeniden yüklenmesi yasaktır. • Kaynak belirtilmesi zorunludur.
    https://www.youtube.com/watch?si=rJa4CfqcPGdZ2Q2D&v=Q_6CtkAJFUA&feature=youtu.be

• Bevkon kullanıcısına yanıt

Çünkü öyle yavrum ne oldu rahatsız mı oldun gerçeklerden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.