< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Spotify'ın bir yerini ben kaldırmadım. Youtube music kullanıyorum zaten. Spotify'da istediğim parçayı bulamıyorum, listeleri ilgimi çekmiyor vs hiç paralı abone olmadım. Birini suçlarken önce yazılanları okuyun isterseniz. Burada verilen servislerin(sağlayıcıdan bağımsız) herhangi bir kulaklıkla duyulamayacağı ve kablosuz bağlantıların yetersizliğini konuşuyoruz. Şimdi anladın mı (anlayamazsın) |
|
o da hi fi vermiyor/veremez. Bluetooth ile taşınabilen veri miktarı/hızı belli. Güncel BT teknolojisi ile mümkün değil. O bir yana aptxHD destekli telefonun ve ekipmanın var mı? Ne kullanacaksın mesela? |
|
link verdim baksan verdiğini görürsün donanımını bile yapmışlar... Qualcomm® aptX™ HD | High Resolution Audio Technology https://www-aptx-com.translate.goog/aptx-hd?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=tc |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 11 Eylül 2025; 18:8:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 11 Eylül 2025; 22:36:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cooler Master Haf 700 Evo --- Intel 12700k // Gigabyte Z690 Aorus Master --- Gskill 2x16 6400 Cl 32-39-39 --- Msi GeForce RTX 5090 Suprim Soc --- Kingston Kc 3000 2 TB --- LG C1 48" Oled --- Razer Viper v2 pro // Razer Hunstman Elite --- Fiio k19 --- Sennheiser Hd 600 // Hifiman He1000 Stealth -- Marantz Stereo 70's --- POLK AUDIO RESERVE R200 50TH ANNIVERSARY EDITION
|