Şimdi Ara

Spotify İnna İndia Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu yanlıs yere açmış olabılırım. ses kalıtesı cok ıyı dıye ındırdım ve premıum aldım. fakat en ppopuler sarkılardan ınna ındıa sarkısı bıle yok :S neden böyle

• Spotify, kullanıcılarına bütün şarkıları vaat etmiyor ondan öyle
  • "Butun sarkilara sahibiz!" diye bir aciklamalari olmadigi icin olabilir mi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammstein da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwar19 -- 27 Temmuz 2014; 1:40:04 >
  • yıl olmuş 2014 hala saçma sapan şarkılar yazan inna mı dinliyorsunuz?
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    renk ve zevk meselesi bence bu sizi ırgalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

yıl olmuş 2014 hala saçma sapan şarkılar yazan inna mı dinliyorsunuz?

Yıl 2014 olmuş, halen insanları küçük görüp , kendini seçilmiş sanan insanlar var....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deezer de metallica nin cogu albumu yok.ya da ben bulamadim.ilginc.

• İnna india rock THE Roof iyi parçadır.

• Tüm şarkıların var olduğunu söylemiyorlar zaten 20 milyondan fazla şarkı depolarımızda var diyorlar sadece. Sagopa Kajmer'in de sadece 2 albümü var çok nadir dinlesem de insanın gözü bir arıyor.

Yıl 2014'de olur 2015'de 2020'de 2030'da olur, ben hala 1996'dan 2000'den kalan yabancı Parti/Club şarkıları dinliyorum nadiren de olsa çocukğumu hatırlatıyor bana. O zamanlar da Rammstein, Metallica, Led Zeppelin, Queen, R.E.M, HIM vs. vs. vs. vardı bunları o zamanlar neden dinlemiyordunuz? Yada şöyle sorayım samimi şekilde ne zamandır "Kaliteli" müzik dinliyorsunuz? Dinlediğiniz müziğin/şarkının gerçekten kaliteli olduğuna emin misiniz?

2-3 yıl boyunca yabancı müziklere yoğunlaştığı zaman insanlar neden bir kültür seviyesi atladığını sanıyor. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

• spotify İtunes Den iyidir diyen arkadaşları bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor0747

konuyu yanlıs yere açmış olabılırım. ses kalıtesı cok ıyı dıye ındırdım ve premıum aldım. fakat en ppopuler sarkılardan ınna ındıa sarkısı bıle yok :S neden böyle

Spotify bazen popüler müzikleri bile bulamıyor. Alette JB varsa Music Box ı tavsiye ederim.
     Spotify İnna İndia Yok

• Ac internetten dinle napalım yoksa kardesim.

• vibe3.com
    10 numara bir site
    320 kb müzik kalitesi ile istediğiniz şarkıları indirebilirsiniz . Açık ve Net söylüyorum .Ses kalitesi çok iyi
  • Rammstein yok
    Tool yok
    Türk parçaların %60 ı yok ama yine para ödeyip premium kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize ne kardeşim burası "spotify ile alakalı saçma şikayet" bölümü değil konuyu yanlış yere açma

• Acdc de yok mesela. Bazıları ülke kısıtlamasına katılıyor bazıları sistemde yok. Genelde ülkemizdeki saçma yasal sınırlamalardan olmuyor. Acdc gibi bir grubun olmaması ise resmen moral bozucu. Neyse ki kaliteli ve lisanlı bir arşivim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Tüm şarkıların var olduğunu söylemiyorlar zaten 20 milyondan fazla şarkı depolarımızda var diyorlar sadece. Sagopa Kajmer'in de sadece 2 albümü var çok nadir dinlesem de insanın gözü bir arıyor.

Yıl 2014'de olur 2015'de 2020'de 2030'da olur, ben hala 1996'dan 2000'den kalan yabancı Parti/Club şarkıları dinliyorum nadiren de olsa çocukğumu hatırlatıyor bana. O zamanlar da Rammstein, Metallica, Led Zeppelin, Queen, R.E.M, HIM vs. vs. vs. vardı bunları o zamanlar neden dinlemiyordunuz? Yada şöyle sorayım samimi şekilde ne zamandır "Kaliteli" müzik dinliyorsunuz? Dinlediğiniz müziğin/şarkının gerçekten kaliteli olduğuna emin misiniz?

2-3 yıl boyunca yabancı müziklere yoğunlaştığı zaman insanlar neden bir kültür seviyesi atladığını sanıyor. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Bende drop,beats unlu djlerin sarkilarini dinlerim ama yerli , yabanci 90 lardaki sarkilar hep cocuklugumu hatirlatir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

spotify İtunes Den iyidir diyen arkadaşları bekliyorum..

iTunes bana o anki ruh halime gore dinledigim muzikleri takip edip onlara uygun onlarca muzigi ard arda 5 tl ye verebilicekse (enpara ile premium aliyorum yoksa 10tl) iTunes'dan dinleyelim sarkilari. En ucuzu 0.89'dan baslayan fiyatlarla randomize yapmaya baslarsam gun sonunda 30 lira fatura oderim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.