Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.870
Cevap
353
Favori
275.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anatolium67

quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

Telefondan ve ipadden açtığımda aylık ücretsiz süre sınırına ulaştın uyarısı alıyorum. Bilgisayardan açabiliyorum.
    Bunun süresi nedir?

aylık 60 saat ücretsiz dinleme süresi var diye biliyorum.
    hepsinde açılmaması lazımdı aslında sınırı aşınca

Bilgisayardan dinleme sınırı yok diye biliyorum hocam. Sadece telefon ve tabletler için galiba. :)

Ben bilgisarda kullaniyorum mayis ayinda 60 saat sinirina ulastiniz demisti su an farkli mi bilmiyorum ama 2 ay once basima geldi :)

Dediğin doğru olabilir o zaman. Hiç 60 saate ulaşamadım.

Hunharca dinledigim bir donem tecrube ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Su anda premium ucreti nedir ?

Bir de premium kullanan arkadaslar memnunlar mi? Telefonda cevrimdisi dinlemek icin almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce spotify a üye oldum ve kaydımı Facebook hesabımla Yaptım. Aslında telefondan çok fazla müzik dinleyen birisi Değilim ama bi anda üye olasım geldi bu ücretsiz deneme sürümü olayını falan görünce :) her neyse üye olduktan sonra bana 30 günlük bi deneme süresi verdi ve bu 30 günün sonunda benden 12.99 tl para kesileceği yazıyor üyeliğimde. Şimdi dediğim gibi fazla müzik dinlemediğim için telefonumda gerek yok ama iptal de edemedim. Bilenler varsa bi yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.

• Arkadaslar uygulama cok fazla goturuyor mu kotayi ?

• Şöyle bi sorum var arkadaslar:

Aktariliyor: en yüksek kalite
    Indir modu: normal kalite

Cevrimdisi dinlemek üzere bi çalma listesini kaydettik. Ofline iken tamam normal kalite çalıyor parçalar. Evde wifi acikken bu şarkılar önceden indirdiği için yine normal kalitede mi çalıyor?

Yani evde en yüksek kalitede çalması offline modu silip dışarı cikarken tekrar mi indirmek lazım?

• iPhone'dan jailbreak yollarıyla bu müzikleri alma şansımız yok mu ya? Spotify'ın derinliklerine girsek ?
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey mümkün olsa Android'de çoktan yaparlardı.

• Iki sorum olacak
    1- Telefondan yaptığımız çalma listelerini pc de de görebiliyor muyuz?
    2- Bir şarkı ortalama kac mb normal kalitede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylık ya da 1 yıllık premium alma seçenekleri yok mu?
  • kuftikufti kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu şuan bende yaşıyorum.
    Çözüm bulabildiniz mi ?
  • frenze kullanıcısına yanıt
    Çözemedim mecburen başka kart kullandım
  • Spotify’da yerli son çıkan müzikler yada yerli son eklenen albümler gibisinden bir şey yok sanırım. Ben mi bulamadım 6 aydır premium kullanıyorum.
  • spotify aldım 2saat şarkı dinledim 500mb yedi neden ?? napmam gerek kalitede iki seçenekde en düşükte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 19 Temmuz 2015; 21:54:26 >
  • Sportify herkes övmüş. Malumunuz herkeste 2 GB internet var, ancak yetiyor, müzik için kullanmak mümkün değil, sanirim aylık 5 TL ye 500 MB ile abone olunuyor. Karisik seçeneğiyle radyo gibi müzik dinleme olayı güzel de, 500 MB ile 100-150 arası müzik dinlenir. 150 desek günde 5 müzik felan yapar. 5 muzik de cok az. Kotadan yemese güzel de buna kotami dayanır. Varsa yanlisim duzeltinde bizde alalım. Bu sekildeyse su iyi bu iyi demiyorum, yalnız pek cazip gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanb53 -- 20 Temmuz 2015; 2:24:18 >
  • ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    Ben liste oluşturdum, onu da çevrimdışı yaptım. Böyle daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Premium ile ilgili sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. 45 gün önce 2 aylık deneme premiumu başlatmıştım şimdi iptal etmek istedim iptal ete tıkladım nedenimi seçtim onayladım ama hala Hesabım'da Ağustosun 5'inde 9,99 TL çekilecek yazıyor. Neden böyle?

Edit: Arkadaşlar halletim. İptal etme nedenimi "Diğer Nedenler" seçtim halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 20 Temmuz 2015; 22:09:08 >
  • arkadaşlar ben premiumun deneme sürecindeydim ama iptal etmek istiyorum ama iptal şıkı yok üyelik kısmına giriyorum iptalle ilgili bişrşey yok :S yardım ederseniz sevinirim
  • Eşek spofitysi

• Geçenlerde aldım denedim berbat bi ses kalitesi var bu spotifynin 10 tl ödemek sorun değil sanatçıların hakkını verelim ama ses gerçekten berbat radyo sesi bundan iyi bence.deezerı denedim o biraz daha iyi ses olarak son çare bi tidalı deniycem oda olmazsa itunes ile devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparks1907

Geçenlerde aldım denedim berbat bi ses kalitesi var bu spotifynin 10 tl ödemek sorun değil sanatçıların hakkını verelim ama ses gerçekten berbat radyo sesi bundan iyi bence.deezerı denedim o biraz daha iyi ses olarak son çare bi tidalı deniycem oda olmazsa itunes ile devam.

Kaliteyi yüksek moda alıp dene birde.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.