Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.870
Cevap
353
Favori
275.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: Dogubey41

Spotify türkiyede neden 9.99 tl iken almanyada 9.99 euro fark nedir ?

Para birimi.

para birimi değil içerik.

Deezer almanya ve fransada 9.99 Euro ama bütün albümler erişime açık o ülkelerde kısıtlama yok bizde 10 TL ama Türkçe ve yabancı bir çok albüm yok "bulunduğun ülkede erişime kapalı uyarısı alıyosun"

bu farkı geçen sene fransaya gittiğimde anladım.

Spotify'de bu fark o kadar anlaşılmıyor ama Deezer'da çok net anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sparks1907 -- 11 Ekim 2015; 18:10:29 >
  • Sparks1907 kullanıcısına yanıt
    Soran kişi Spotify'ı kastetmiş zaten hocam. Evet kapalı albümler ve şarkılar var Spotify'da ama çok fazla değil.

Bir de şöyle bir olar var. 9,99€ kurdan dolayı bize çok pahalı gibi gelse de onlar için bizim 9,99TL'miz gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 11 Ekim 2015; 18:25:53 >
  • Spotify konusunda herturlu yardimci olurum arkadaslar pm atin lutfen
  • NUVO ile ödeme kabul edilmiyor mu ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Arkadaşlar bu Spotify uygulamasında Deezer'daki gibi şarkı sözleri yok mudur iOS'ta ? Arayüzü ve kullanışlı olması çok güzel ama Deezer gibi şarkı sözleri vermiyor sanırım ? Beni biraz soğuttu bu eksiklik.

Musixmatch (şarkı sözü uygulaması) ile uyumlu çalışıyor. Spotify'dan dinlerken musixmatch ile şarkı sözlerini rahatça takip edebilirsiniz.

hocam ben bu uygulama ile spotify'i eşleştiremedim. nasıl yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedrus32

quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Arkadaşlar bu Spotify uygulamasında Deezer'daki gibi şarkı sözleri yok mudur iOS'ta ? Arayüzü ve kullanışlı olması çok güzel ama Deezer gibi şarkı sözleri vermiyor sanırım ? Beni biraz soğuttu bu eksiklik.

Musixmatch (şarkı sözü uygulaması) ile uyumlu çalışıyor. Spotify'dan dinlerken musixmatch ile şarkı sözlerini rahatça takip edebilirsiniz.

hocam ben bu uygulama ile spotify'i eşleştiremedim. nasıl yaptınız acaba?

Spotify ayarlarda "Cihaz Yayın Durumu: Cihazındaki diğer uygulamaların ne dinlediğini görmesine izin ver" diye bir seçenek var. Onu etkinleştirin. Musixmatch'te de FloatingLyrics ayarını açınca ekranda otomatik şarkı sözü görünüyor. Floatinglyrics özelliğini kullanmayıp direkt uygulama üzerinden sözleri takip etmek isterseniz kapatabilirsiniz. Bildirim çubuğunda beliriyor zaten, oradan uygulamaya geçebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 14 Ekim 2015; 14:16:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan.
    Bu hatayı alan var mı?Her ay paypal nakit kartdan otomatik çekerdi bu ay bi türlü kabul etmiyor.
  • arkadaslar sizin kendi uyeliginiz 2 yil premium yapilabilir ayrilar icin pm atin lutfen
  • Gidip Spotify alıcağınıza Deezer US üyeliği alın hem ses kalitesi daha iyi hemde albüm erişimleri daha geniş örneğin: Ziynet Salinin NO 6 albümü Sportify'de yokken Deezer US'de var ayrıca Türkiyeden erişilemeyen tüm yabancı albümler açık.sadece Boss koduna ihtiyacınız biraz var araştırısanız bulmak çokta zor değil.ilk ay ücretsiz aylık 4.99 Dolar yani 14.50 TL en para ile %50 iade kampanyası ile 7.25 TL'ye geliyor.Tek yapmanız gereken Boss Kodu bulmak ve VPN ile üyelik başlatmak.daha sonra VPN kullanamıza gerek kalmıyor sadece üyelik başlatırken gerekli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 29 Ekim 2015; 11:04:03 >

• Enpara kredi kartı olmadığı için Spotify otomatik olarak para çekemiyor galiba. Her ay tek tek benim mi ödeme yapmam gerekiyor ?
  • SPOTİFY DA YEREL DOSYA ÖZELLİĞİNİ KULLANAN VAR MI? BEN PC YE KURDUM SPOTİFY YEREL DOSYA ÖZELLİĞİNİDE AÇTIM PCDE YEREL DOSYALARDA MÜZİKLER GÖZÜKÜYOR AMA TELEFONDA GÖZÜKMÜYOR. NE YAPMALIYIM PC DEKİ MÜZİKLERİ SPOTİFY DİNLEMEK İÇİN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

Spotify’da yerli son çıkan müzikler yada yerli son eklenen albümler gibisinden bir şey yok sanırım. Ben mi bulamadım 6 aydır premium kullanıyorum.

aynen bende hiç görmedim. bence büyük eksiklik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar PC'deki Spotify'nin güncel versiyonunuzu yazabilir misiniz. Bendekine kaç gündür güncelleme gelmedi. Acaba yine mi güncelleme sorununa yakalandım?

Bendeki versiyon (1.0.16.104.g3b776c9e)
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Arkadaşlar PC'deki Spotify'nin güncel versiyonunuzu yazabilir misiniz. Bendekine kaç gündür güncelleme gelmedi. Acaba yine mi güncelleme sorununa yakalandım?

Bendeki versiyon (1.0.16.104.g3b776c9e)

Benim de aynı sürüm. Güncel sürümdeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify premium almak istiyorum. Bazı sorularım var;

1) Oluşturulan playlist'teki şarkılar offline dinlenirken kotadan yiyor mu?
    2) Oluşturulan playlist'teki şarkılar telefonun hafızasında yer işgal ediyor mu?
    3) İnternet çekmeyen bir yerdeyken offline halde playlist dinlenebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify'nin Deezer'a göre yaygın olması dışında pek bir avantajı yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Gidip Spotify alıcağınıza Deezer US üyeliği alın hem ses kalitesi daha iyi hemde albüm erişimleri daha geniş örneğin: Ziynet Salinin NO 6 albümü Sportify'de yokken Deezer US'de var ayrıca Türkiyeden erişilemeyen tüm yabancı albümler açık.sadece Boss koduna ihtiyacınız biraz var araştırısanız bulmak çokta zor değil.ilk ay ücretsiz aylık 4.99 Dolar yani 14.50 TL en para ile %50 iade kampanyası ile 7.25 TL'ye geliyor.Tek yapmanız gereken Boss Kodu bulmak ve VPN ile üyelik başlatmak.daha sonra VPN kullanamıza gerek kalmıyor sadece üyelik başlatırken gerekli oluyor.

Spotfiydaki gibi bölgesel parça sınırlandırması var mı hocam.

• arkadaşlar kart bilgilerimi silmek istiyorum. fakat bulamadım nereden sileceğimi. yardımcı olur musunuz?
  • note4 cihazlarına Deezer 3 ay ücretsiz ama gel gelelim uygulamayı kullanmak işkence. Parçalar liste halinde yükleniyor yazıyor ve geçiyor, uygulama kitleniyor kullanmak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Gidip Spotify alıcağınıza Deezer US üyeliği alın hem ses kalitesi daha iyi hemde albüm erişimleri daha geniş örneğin: Ziynet Salinin NO 6 albümü Sportify'de yokken Deezer US'de var ayrıca Türkiyeden erişilemeyen tüm yabancı albümler açık.sadece Boss koduna ihtiyacınız biraz var araştırısanız bulmak çokta zor değil.ilk ay ücretsiz aylık 4.99 Dolar yani 14.50 TL en para ile %50 iade kampanyası ile 7.25 TL'ye geliyor.Tek yapmanız gereken Boss Kodu bulmak ve VPN ile üyelik başlatmak.daha sonra VPN kullanamıza gerek kalmıyor sadece üyelik başlatırken gerekli oluyor.

Spotfiydaki gibi bölgesel parça sınırlandırması var mı hocam.

yok denilecek kadar az hocam Spotify TR'de erişime kapalı olan bir çok albüm ve şarkı açık , işte bu yüzden konuya yazdım ama Spotify hayranlarının hepsi eksilemiş mesajımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 11 Kasım 2015; 21:55:54 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.