Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.870
Cevap
353
Favori
275.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu programın oyunların içinde bir eklentisi olmalı
    Oyunun içindeki seçenekler kısmını soptify play list adı altında

Örnek:
    Ana menüde
    a parçası çalsın

Yükleme ekranlarında
    b c d parçaları dönüşümlü çalsın

Bölümlerde d e f g parçaları rastgele çalsın şeklinde.

Oyunla bütünleşik çalışacak olan program ile gereksiz yerlerde de müzik sesini otomatik olarak kısılması ya da kapatılması da buna dahil olmalı.

Program iyi güzel de, lakin gerekli gereksiz her yerde müzik de gitmiyor. Bunların ayarlanabilmesi adına oyunlar ile
    uyumlu bir şekilde çalışacak bir eklenti olsa, hiç fena olmaz. Biri bunu Sony'e anlatsın.
  • Güncelleme geldi ve ses yükseldi arkadaşlar hayırlı olsun
  • Yukarıdaki bahsettiğimi İngilizce yazmaya çalıştım. Translate ile bir yere kadar.
    İngilizcesi iyi olan arkadaşlar düzelme yaparsa sevinirim.

This program should be an extension of the game
    The options list under the name of the play within the play Spotify

Example:
    In the main menu
    Play a track

The loading screens
    b c d tracks are played alternately

You play tracks randomly in sections a b c d.
    With the play of the unnecessary programs that are integrated to work with the music automatically muting the sound on or off it should also be included.

The program also pretty good, yet the music is not going anywhere necessary and unnecessary. To be able to set their behalf games
    if a plug-in to work in a harmonious way, not bad at all. Somebody tell you, Sony.

I'm so sorry for my english language...
  • Bazen böyle yanlışlıklar oluyor herhalde bana ilk defa denk geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisayarda yerel dosya olarak bu şarkıları ekliyorum fakat bir türlü telefonuma eşitleyemiyorum ikiside aynı wireless ağındalar ama bir türlü bu şarkılar telefonuma gelmiyor yardımcı olur musunuz?

Sistem win 8.1

Telefon samsung s4 android 4.2.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iar -- 26 Mayıs 2015; 17:11:44 >
  • bugün bilgisayarı açtığımda her zaman spotify otomatik açılırdı bu sefer açılamadı hata kodu 18 yazılmak istenen dosyalar başka bir işlem tarafından kullanılıyor dedi sonra sildim tekrar indirdim yüklenirken gene aynı hatayı verdi halbuk dün akşam sorunsuzca çalışıyordu. windowsun kendi updatei dışında bilgisayarda bir değişiklik olmadı. win 8.1 64bit kullanıyorum bu hatayı başka yaşayanlar var mı ?
  • 1.0.6.80.g2a801a53 güncellemesi çıktı.
  • merhaba arkadaşlar;

facebook üzerinden hesap açtım, premium aldıktan sonra hesabı VPN ile US yaptım,rap ağırlıklı dinlediğim için malumunuz bütün içerik açık,Türkiye de kısıtlı..

şimdi tekrar premium almak için önce TR yapmam lazım,ama ülke değiştirme kısmı açılmıyor.Nasıl çözebiliriz bunu?

yoksa yeni bir hesap alacağım kullanıcı adı ile face ile eşlemeden.
  • spotify>turkcell müzik

spotify 1 numaradır
  • Selamlar konuyu yeni buldum biraz yazılanları okudum fakat rastlamadım bi sorum olacaktı. Spotify Premium kullanıyorum yerel dosya dizini ekledim bazı şarkıları bulamadığım için, ama çalmaya çalıştığım zaman çalmıyo, yanında şarkı uzunluğu 0:00 yazıyor, çözümü bulamadım.
    Bir de belki oturduğum bölgeyle alakalı olabilir, mesela Avenged Sevenfold - Save Me şarkısı listede gözüküyor fakat üstüne tıkladığım zaman Bu parça kullanılamıyor. Dosya bilgisayarında varsa aktarabilirsin yazıyor. Nasıl yapılacağını bulamadım varmı yardımcı olabilecek biri acaba?
    Teşekkürler simdiden
  • Arkadaşlar spotify ile ilgili şöyle bir yardım konusu açtım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_106445018/f_//tm.htm#106445018
  • ac dc neden yok arkadaşlar?
  • 2.9.0.890 Android güncellemesi yayınlandı.

@Jawell35 Bahsettiğiniz şarkı herkesde kapalı hocam size özel bi durum değil, kısıtlama ile ilgili ülkemizde erişime kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 4 Haziran 2015; 0:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

2.9.0.890 Android güncellemesi yayınlandı.

@Jawell35 Bahsettiğiniz şarkı herkesde kapalı hocam size özel bi durum değil, kısıtlama ile ilgili ülkemizde erişime kapalı.

Ben Almanyada oturuyorum onu belirtmeyi unuttum. Ama durum burda da böyleyse ne anladım ben bu programdan eğer fonksiyonlarını kullanamıyorsam Teşekkürler cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jawell35

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

2.9.0.890 Android güncellemesi yayınlandı.

Ben Almanyada oturuyorum onu belirtmeyi unuttum. Ama durum burda da böyleyse ne anladım ben bu programdan eğer fonksiyonlarını kullanamıyorsam Teşekkürler cevap için

Tidal ve Deezer'ada baktım şarkı onlardada erişime kapalı, sanatçı bu şarkı için sadece US bölgesine anlaşma yapmış anlaşılan yani Spotify'ye özel bi durum değil.Anlaşma sadece US bölgesini kapsıyorsa Almanya yada Türkiye farketmez hepsinde erişime kapalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 4 Haziran 2015; 16:50:02 >

• Reklam sayısı artmis gibi

• ocean drive O kullanıcısına yanıt
    Telif vermiyorlar hocam. Taylor Swift AC DC gibi gurup/sanatçılar telif vermiyorlar Spotify'a.
  • Yaklaşık 1 senedir kullanıyordum spotifyı bu konuyu yeni gördüm sevindim baya, benim sorunum yukardaki arkadaşla aynı

Lean on şarkısı spotifyda telif hakkı nedeniyle yok ama deezer indirip baktım orda olduğunu gördüm. Başka şarkılarda var mıdır bu durum?
  • Tabiki, tamamen sanatçı ile yapılan anlaşmaya bağlı bu durum.
  • Böyle bir ay sonra falan açılır mı yoksa kalır mı ya? Bu kadar alıştıktan sonra spotifyı bırakmaktada istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebbulut -- 6 Haziran 2015; 14:19:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.