Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.870
Cevap
353
Favori
275.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hali hazırda kullandığım spotify üyeliğim var kardeşimi davet etmek amaçlı aile paketine geçmek istiyorum ama benden yine kredi kartı istiyo eğer ben kredi kartımı girersem eski üyeliğim üzerinden mi devam edicek yoksa yükseltmeyi yaptığım günden mi geçerli olur bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

arkadaşlar hali hazırda kullandığım spotify üyeliğim var kardeşimi davet etmek amaçlı aile paketine geçmek istiyorum ama benden yine kredi kartı istiyo eğer ben kredi kartımı girersem eski üyeliğim üzerinden mi devam edicek yoksa yükseltmeyi yaptığım günden mi geçerli olur bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Seni zarar ettirmicek şekilde sistem üyeliğini aile üyeliğine çeviriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burActive kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Spotify'nin ilerisi için durumu sağlam mı?

Müzik dinleme arşivi açısından tamamen Spotify'ye geçmeyi düşünüyorum.

Biliyorsunuz büyük bir liste yapak zor bir iş. Milyon tane şarkıcı var.

Buna göre büyük bir dinleme liste yapacağım. Ama Spotify'nin durumunu ilerisi merak ediyorum. O kadar arşiv yaptıktan sonra, Spotify 3-4 sene sonra patlamasın? Bütün emekler çöpe gider mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Mayıs 2015; 13:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Arkadaşlar Spotify'nin ilerisi için durumu sağlam mı?

Müzik dinleme arşivi açısından tamamen Spotify'ye geçmeyi düşünüyorum.

Biliyorsunuz büyük bir liste yapak zor bir iş. Milyon tane şarkıcı var.

Buna göre büyük bir dinleme liste yapacağım. Ama Spotify'nin durumunu ilerisi merak ediyorum. O kadar arşiv yaptıktan sonra, Spotify 3-4 sene sonra patlamasın? Bütün emekler çöpe gider mi?

Yarın ne olur bilinmez sonuçta Apple da bu sektöre giriyor ve sanatçı kesimiyle arası çok iyi. Bu ileride Spotify'ın başını ağrıtırmı bilinmez. Arşivciler için Spotify önermem bu kendi düşüncem tabi. Güncel kalmak ve yeni parçaları keşfetmek için kullanımı daha mantıklı Spotify'ın. Açıkcası Spotify'ın geleceği bence Apple'ın elinde. Eğer basarlarsa parayı her firma ve sanatçı ile anlaşma yaparlarsa Spotify nerden arşivini genişleticek. Açıkcası ben ileride zor günler bekliyorum Spotify için.

• arkadaşlar merhaba, enpara kampanyası devam ediyor mu acaba bilgisi olan var mı? ilk defa alıcam premium çok beğendim uygulamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halfman

arkadaşlar merhaba, enpara kampanyası devam ediyor mu acaba bilgisi olan var mı? ilk defa alıcam premium çok beğendim uygulamayı

Devam ediyor

• burActive kullanıcısına yanıt
    tamam hocam teşekkürler

• Şu 60 saat sınırlaması için ne yapabiliriz ?
  • Arkadaslar spotify uyelikleri ile ilgileneler varsa ilanima goz atin lutfen:)

http://forum.donanimhaber.com/m_103104866/f_//tm.htm#103104866
  • Yeni güncelleme ile müziklerin ses seviyesi düşürülmüş.

önceden %40'da ses yüksek gelirdi şimdi %80'e felan çıkarmak zorunda kalıyorum.Sanırım Yüksek seslerde ses kalitesi bozulmasını önlemek için böyle birşey yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 14 Mayıs 2015; 10:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Yeni güncelleme ile müziklerin ses seviyesi düşürülmüş.

önceden %40'da ses yüksek gelirdi şimdi %80'e felan çıkarmak zorunda kalıyorum.Sanırım Yüksek seslerde ses kalitesi bozulmasını önlemek için böyle birşey yaptılar.

PC için nereden güncelliyoruz? bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Mayıs 2015; 10:56:21 >
  • Menüden

Help - About Spotify - Güncellemeyi indirmek için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 14 Mayıs 2015; 10:57:59 >
  • quote:

Menüden

bende öyle birşey gözükmüyor.

acaba otomatik mi güncellemiş?

Versiyon (1.0.4.90.g0b6df40b)
  • quote:

quote:

Menüden

bende öyle birşey gözükmüyor.

acaba otomatik mi güncellemiş?

Versiyon (1.0.4.90.g0b6df40b)

Hayır 1.0.5.178.g885b099b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 14 Mayıs 2015; 11:06:32 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Bende otomatik güncelliyor ben farkında olmadan. Sonra güncellemeyi kurmak için tıkla gibi bir şey çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

Bende otomatik güncelliyor ben farkında olmadan. Sonra güncellemeyi kurmak için tıkla gibi bir şey çıkıyor.

çok ilginç. sildim ve tekrar indirdim Spotify'yi...

Versiyon kısmında (1.0.4.90.g0b6df40b) yazıyor.

Free kullanıyorum. o yüzden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Mayıs 2015; 11:14:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

çok ilginç. sildim ve tekrar indirdim Spotify'yi...

Versiyon kısmında (1.0.4.90.g0b6df40b) yazıyor.

Free kullanıyorum. o yüzden mi?

Büyük ihtimalle ondandır hocam çünki bana gelipte size gelmemesinin başka bi nedeni olamaz.
    Ben de free kullanıyorum. Bana otomatik güncelliyor gibi geldi, iki üç defa aynı şey oldu. Spotify açıkken karşıma güncellemeyi kurmak için tıkla gibi bir şey yazan küçük pencere çıkıyordu. Tekrar olursa kontrol ederim sürüm değişimini falan. Şimdi emin olamadım. Belki de ayarı vardır otomatik güncelleme için. Hiç karıştırmadım oraları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende de aynı sürüm şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 14 Mayıs 2015; 12:51:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.