Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.870
Cevap
353
Favori
275.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de yeni bir spotify pre kullanıcısıyım ancak henüz uygulamaya yeterli derecede hakim olabilmiş değilim. Sormak istediklerim, örnek olarak bazı şarkıları beğeniyorum ve uygulama, beğenileri otomatik olarak Müziklerin>Şarkılar bölümüne atıyor. Daha sonra beğendiğim şarkılar içerisinden türlere göre liste oluşturmak istiyorum ancak şarkıların türlerini bir türlü bulamıyorum. Misal daha önce hiç dinlemediğim bir müzik keşfetmişim ancak bunun türünün ne olarak geçtiği yazısı yok; yada var ben göremiyorum..

Bir başka sorum da, spotify ayarlarından "yüksek kaliteli olarak aktarma" seçeneğini aktif ettim; böylelikle müzikleri 320 kbps kalitesinde dinlemiş mi oluyorum?
  • Şarkı isminin sol yanındaki +'ya tıklayınca Şarkılar listesine kaydetmiş oluyor. Orada kaydetmiş olduğun her şarkı bulunur. Müzik türlerini sanatçının/grubun ismini google'da arayarak bulabilirsin hocam. Wiki'de yazar özellikle. Yüksek kalitede dinlerken evet 320 kbps olarak dinletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 25 Nisan 2015; 19:09:05 >
  • Teşekkür ederim, yani program da türlerin yazmıyor olduğunu öğrenmiş olduk. Bi yerde de kötü olmadı aslında; en azından bol bol okur, gruplar hakkında daha çok bilgi verisine ulaşabiliriz.
  • Bazılarında program içinde sanatçı sayfasındaki biyografi bölümünde de yazabilir.

Biyografi sadece PC programında var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 25 Nisan 2015; 20:30:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce bu sorunu yaşayan var mı sormak istiyorum.

26 Nisan 2015 saat 01:26 sularında Spotify Family Ben+3 Kişi paketini enparadan satın aldım. Makbuz felan kesildi, para çekildi. Fakat hala Spotify Free gözüküyor PC ve Cepte, ayrıca aileyi de yönetemiyorum. İki kere mail attım bugün cevaplanmadı. En azından para mı bari alsaydım. Birtane iletişim numarası bulamadım, hep mail veya SSS. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Ayrıca yenileme tarihi 25.05.2015 gözüküyor. Ben 26.04.15 gecesi 01:26'da yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrstn -- 26 Nisan 2015; 20:18:18 >
  • arkadaşlar premium üyesiyim. çok da memnunum. benim merak ettiğim şey indirdiğimiz şarkıları uygulama dışında da kullanabilmek için bir çözüm var mı? bunu şu yüzden soruyorum. yeni araç aldım, aux girişi ile spotifyi telefondan kontrol etmek çok tehlikeli. her an kazaya sebebiyet verebilir. araç kumandası ile müziğimi dinlemek istiyorum. bunun için korsan mp3 indirmek istemiyorum. çözümü var mı bunun? bunu illegal işlerde kullanmayacağım. cevap verecek arkadaşlar bunu göz önüne alarak cevap versin lütfen...
  • Her albüm her ülkeye açık olmuyor malum. Ülke ayarını isveç olarak değiştirsek bütün içeriğe ulaşır mıyız deneyen var mı? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Family planını hala yönetemiyorum. Kendi hesabım premium oldu ama diğer hesaplarım free, üstelik tek bi hesap için 25 lira vermiş olacağım. :(. İngilizcesi iyi olan biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadqşlar merhaba. Vodafon2 freezone dan spotify premium lu tarfesine geçtim ancak bir sorum olacak. Bu premium hesabı aynı anda 2 mobil cihaza giriş yaparak bu nimetlerden faydalana biliyormuyuz ?

• Bir insan bilgisayarda neden spotify, deezer tarzı programları kullanır çok merak ediyorum ben. Youtube gibi her türlü müziği ve cover ı bulabildiğimiz bir yer varken, nerdeyse aradığım hiç bir türkçe şarkıyı bulamayan spotify i kullanmaktaki amaç nedir? İnsanlar birde premium almak için üstüne para veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtul -- 1 Mayıs 2015; 3:36:54 >
  • aile hesabına üye arıyan varsa bana mesaj atsın 2 aylık ücreti peşin verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtul

Bir insan bilgisayarda neden spotify, deezer tarzı programları kullanır çok merak ediyorum ben. Youtube gibi her türlü müziği ve cover ı bulabildiğimiz bir yer varken, nerdeyse aradığım hiç bir türkçe şarkıyı bulamayan spotify i kullanmaktaki amaç nedir? İnsanlar birde premium almak için üstüne para veriyor.

Bulamadığın Türkçe parçalar nedir hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Her albüm her ülkeye açık olmuyor malum. Ülke ayarını isveç olarak değiştirsek bütün içeriğe ulaşır mıyız deneyen var mı? :)

İsveç değilde İngiltere olarak değiştirirseniz en geniş içeriğe ulaşıyorsunuz diye biliyorum

• isveç yaptım neredeyse listenin yarısı kullanılamaz oldu,kapalı olan çok şarkı varmış..rap ağırlıklı dinleyen biri olduğum için ABD yaptım ve her aradığımı buluyorum. vpn sağolsun.
  • Açıkçası çok bakınmadım ama en basitinden Tarkan'ın hiç bir albümü yok adam akıllı, 15 sene önceki albümler var en son. En bilinen türk şarkıcının bile adamakıllı şarkısı yoksa bilinmeyenler nerden olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtul

Açıkçası çok bakınmadım ama en basitinden Tarkan'ın hiç bir albümü yok adam akıllı, 15 sene önceki albümler var en son. En bilinen türk şarkıcının bile adamakıllı şarkısı yoksa bilinmeyenler nerden olsun?

Hocam kusura bakmayın ama biraz boş yorum yapıyorsunuz. Zaten önceki sayfalarda bunlar anlatıldı hatta tek eksik olarak ünlü sanatçılardan Tarkan gösterildi. Hatta bizzat kendi yorumum var Tarkan ile ilgili. Şimdi sizde gelip buraya sırf Tarkan yok diye tüm platformu kötüleyemezsiniz. Hani aradığınız 10 sanatçıdan 9'u çıkmaz anlarım. Ayrıca kimse size Spotify kullanın para verin falan demiyor. Youtube ile ya da başka platformlarla mutluysanız aynen devam edin. Spotify'da ki amaç zaten korsancılar gibi yığınla arşiv yapmak değil, sürekli güncel kalıp en iyi kalitede müzik dinlemektir. Biz kullanıcılar bu fonksiyonlar için para ödüyoruz. Daha bir sürü özellik için insanlar para ödüyorlar. Herkes aklını peynir ekmekle yemedi herhalde dimi ?

İyi forumlar..

• Arkadaşlar merhaba bir sorum vardı. Şimdi bu spotifyde çevrimdışı müzik dinleme imkanı var. Şimdi bu müzikleri telefona (pcde oluyormu bilmiyorum) indiriyormuş klasöre. Şimdi program dosyaları mp3 olarak falanmı indiriyor dosya türü ne. Mesela telefona indirdiği çalma listelerini bilgisayara atarak mp3 olarak dinleyebiliyormuyuz. Çevrimdışı indirdiği müzikleri ne tür olarak indiriyorki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JWS

Arkadaşlar merhaba bir sorum vardı. Şimdi bu spotifyde çevrimdışı müzik dinleme imkanı var. Şimdi bu müzikleri telefona (pcde oluyormu bilmiyorum) indiriyormuş klasöre. Şimdi program dosyaları mp3 olarak falanmı indiriyor dosya türü ne. Mesela telefona indirdiği çalma listelerini bilgisayara atarak mp3 olarak dinleyebiliyormuyuz. Çevrimdışı indirdiği müzikleri ne tür olarak indiriyorki?

Sorunuzun cevabı hayır. Spotify kendi programı hariç hiç bir programda dinleyemezsiniz. Öyle olsaydı herkes bir kere premium alıp tüm arşivi indirir dahada tarafına uğramazdı.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _zamazingo

Arkadaşlar sanal kart ile premium alınabiliyor mu?Ben denedim olmadı.1 ay bedava premium için karta para yoktu acaba ondan dolayımı böyle oldu?

Spotify gerçekten süper bir şeymiş yav resmen aşık oldum.Bu akşamdan beri müzik dinliyorum biri beni durdursun Daha önce bir süre ücretsiz fizy kullanmıştım. Spotify'i çok önceden biliyordum ama bu da fizy gibi birşeydir diye hiç denememiştim.Şimdi boşa geçen yıllarıma yanıyorum

İnternette duyduğuma göre zarar ediyorlarmış gerçekten çok üzüldüm.Beğendiğin şarkıları dinlerken vicdan azabı duymamak beni acayip rahatlattı.Zaten sigara kullanıyorum ayda 1 paket sigara parası hiçbir şey.

Hocam aramıza hoşgeldiniz öncelikle

İninal kart varsa işe yarıyor sanal kart hiç denemedim ben direk kredi kartı ile üyelik aldım.

Zarar olayı malesefki doğru ama buna rağmen her zarar açıkladıkları yıl daha fazla yatırım alıyolar Buna sebep olanlar utansın. Korsanda dünya ikincisiyiz. Birde plak şirketleri ellerinde pek bişe bırakmıyolar yola yola.

• merhaba arkadaşlar bir sorunum var.
    ipad, iphone ve bilgisayarımda spotify kullanıyorum ancak cihazları eşitleyemiyorum. hesap kısmındaki çevrimdışı cihazlar listesi boş görünüyor. ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.