Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.870
Cevap
353
Favori
275.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilen varsa lütfen yazsın.

Spotify çalma listelerimi txt formatında kaydetmek istiyorum. Bu mümkün mü?
    Spotify çalma listelerimi indirmek istiyorum. Spotifydl dışında.
    Spotify'de olan müziklerimi groveshark'ın yeni sitesinden indirmek için tek tuşla bulmak istiyorum.
    Spotify çalma listelerimi yedeklemem gerekli. Spotify bir defa harika bir çalma listemi heder etmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

Hayırlı günler.

Bilen varsa lütfen yazsın.

Spotify çalma listelerimi txt formatında kaydetmek istiyorum. Bu mümkün mü?
    Spotify çalma listelerimi indirmek istiyorum. Spotifydl dışında.
    Spotify'de olan müziklerimi groveshark'ın yeni sitesinden indirmek için tek tuşla bulmak istiyorum.
    Spotify çalma listelerimi yedeklemem gerekli. Spotify bir defa harika bir çalma listemi heder etmişti.

Groveahark ve türevi sitelere güvenmemenizi öneririm. Yarın kapanma olasılığı olan sitelere arşiv düzmenin bi anlamı yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify için şu an güzel bir kampanya var mı? 10 TL ye 3 aylık Deezer teklifim var ama denedim sevmedim. Spotify daha iyi.
  • Bugün şimdiye kadar üç albüm dinledim baştan sona. Metallica - Ride The Lightning, The Script - The Script, Thirty Seconds to Mars - Thirty Seconds To Mars

Şarkı aralarında hiç reklam çıkmadı. Bir kere bile reklam duymadım -ücretsiz kullanıcıyım. Hayırdır inşallah.

Şimdi Iron Maiden - Iron Maiden'dayım. Grupları ilk albümlerinden itibaren dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Mayıs 2015; 18:37:03 >
  • Arkadaşlar selam. Çevrimdışı müzikleri, 'indirmeyi sil' diyoruz gidiyor ama Mb olarak telefon hafızasından düşmüyor. Çözümü bilen varmı?
  • Arkadaşlar spotify premiumda telefona çevrimdışı para indirdiğimde aynı parçayı pc ye taşıma şansım var mı yoksa pc içinden ayrıcamı indirmem gerekiyor bi klasörden falan kopyalabiliyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue3455

Arkadaşlar spotify premiumda telefona çevrimdışı para indirdiğimde aynı parçayı pc ye taşıma şansım var mı yoksa pc içinden ayrıcamı indirmem gerekiyor bi klasörden falan kopyalabiliyomuyuz?

Ayrı indirilmesi gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten spotify'e bi Deezer kadar ısınamamıştım üstüne şu ses seviyesini azaltmaları beni iyice soğuttu.ilginç olan web playerda ses eskisi gibi ama son masaüstü uygulamasında ses seviyesi düşük.web playerde %40'da aldığım sesi masaüstü uygulamasında %80'de alıyorum.
  • Bu bir hata ise umarım düzeltirler çünki yeni güncelleme ile masaüstü uygulamasında müzik dinlemek resmen işkence haline geldi.

Spofity'i türkçe müzikler için kullanıyordum ama böyle devam ederse bende tamamen vazgeçicem gibi, TIDAL'da türkçe arşiv açığını gün geçtikçe kapatıyor zaten.TIDAL-Deezer şeklinde devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 18 Mayıs 2015; 13:41:27 >
  • Çevrimdışı dinlemek için her seferinde wi-fi olma zorunluluğu mu var arkadaşlar. Bugün spor yaparken internet üzerinden dinliyordum. Sonra çevrimdışı dinleyeyim dedim benden wi-fi eşitlemesi sordu, halbuki eşitlemeyi daha önce yapmıştım. Ben mi yanlış yapıyorum acaba. Bilenler cevap verirse sevinirim.
  • 1.0.5.186.ga9c24d6a güncellemesi yayınlandı ve ses seviyesi sorunu çözüldü, aradan fazla zaman geçmeden onlarda hatanın farkına vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 19 Mayıs 2015; 0:13:50 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 5 Ekim 2015; 5:16:37 >
  • iPhone da kullanıyorum gayet memnunum ama bir sorum var. Takip ettiğim sanatçıların yeni çıkan albümleri bana bildirim olarak gelmiyor.
    6 Mayıs'ta Serdar Ortaç çıkmış mesela haberim yok şimdi youtube'da denk geldim.

Ayarları nasıl değiştirmem gerektiğini söyliyebilicek birisi var mı?
  • sesi kısılmış arkadaşlar. Youtube aynı şarkı sesi daha yüksek çıkıyor. Neyse ihtiyaçtan kullanıyoruz. İleride ses yükselir inşallah.
  • koyar olm kullanıcısına yanıt
    Evet hem de cok kisilmis.
    En yuksek kalitede indirdigim muziklerin sesi, daha oncekilere gore abartisiz yari yariya cikiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Evet hem de cok kisilmis.
    En yuksek kalitede indirdigim muziklerin sesi, daha oncekilere gore abartisiz yari yariya cikiyor.

Andorid 2.7 sürümünde halen ses seviyesi sorunu var.PC masaüstü uygulamasında çözüldü bu sorun yakın zamanda Android güncellemeside gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 21 Mayıs 2015; 2:22:21 >
  • Ben 7 günlük denemeyi kullandıktan sonra hiç düşünmeden premium aldım tavsiye ederim
  • Ulan kulaklik bozuldu heralde diyordum ki sesler herkesin kisilmis

• Android guncellemesi geldi.
    Kulaklik bozuldugu için deneyemedim.
    Seste degisiklik var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbülent

Arkadaslar spotify uyelikleri ile ilgileneler varsa ilanima goz atin lutfen:)

http://forum.donanimhaber.com/m_103104866/f_//tm.htm#103104866

Arkadaslar spotify uyelikleri ile ilgileneler varsa ilanima goz atin lutfen:)

http://forum.donanimhaber.com/m_103104866/f_//tm.htm#103104866

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.