Şimdi Ara

Spot(kaçak) kullananlar,alıcaklar DİKKAT!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
114.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agustosun sonundan itibaren kayıt islemleri baslıcak nerelere kayıt ettirebileceginde yakında acıklanır.benimö bi yerden kulağıma geldi galiba vergi dairelerinde kayıt yapılabilinicekmis
  • birader forumda bu en az 50 kere söylendi. biraz araştırsana
  • 14 aralık ayına kadar vakıt var kayıtsız yazıyorsa 5 ytl vereceksin bunun kaçarı yok
  • ü
    quote:

Orjinalden alıntı: tuncaykula

14 aralık ayına kadar vakıt var kayıtsız yazıyorsa 5 ytl vereceksin bunun kaçarı yok

14 aralık ayı
    çıkmaz ayın son çarşambası gibi

neyse tüm 14 temmuz sonrası arkadaşlara geçmiş olsun...bu da geçer..kader mahkumusunuz sizler..

• DOSTLAR

ARTIK KAYITDIŞI SPOT PİYASASI ÖLMÜŞTÜR. GİDİN GÖNÜL RAHATLIGIYLA GARANTİLİ TELEFON ALIN KAFANIZ RAHAT ETSİN. BURALARDA ACABA 12 TEMMUZ DAN SONRA ALINAN TELEFONLAR ÇALIŞIRMI ÇALIŞMAZ MI SENDROMLARINDAN KURTULURSUNUZ..
  • Secco24 arkadaşımı kınıyorum.12 temmuz'dan sonra telefon alanlarla böyle dalga geçmesi hiç hoş değil.Bende alacaktım almadım şu an bekliyorum.Fakat böyle bir düşünce tarzı içinde hiç olmadım,olmam da.İnşallah 12 temmuz olayı diye birşey olmaz ve bütün telefonlar kayıt altına alınır.Yazık değilmi bu insanlara.Son söz:"Benim hakkımda ne düşünüyorsan ALLAH sana iki katını versin."
  • yani benim iki tane spot k750i mi olucak..sağol..yedek parça yaparım..
    beni kınamadan önce o üzüldüğün insanların ben onları bilgilendirip uyarmaya çalıştıkça nasıl da hepbirden coşup beni suçladıklarını oku..
    yarım akıllının biri beni ahkam kesmekle suçladı,bi tanesi ortalık karıştırmayla,bi diğeri başka şeylerle..
    bazen insanlara iyilik yaramıyor..Allah'a yakın birisin sanırım..sen de şunu unutma:
    cehenneme giden yol iyi niyet taşları ile yapılmıştır.
    ben burda insanlara laf anlatıp boğuşmaktan yoruldum..bıraktım artık ne yaparlarsa yapsınlar..
    ben de biraz keyfime bakıyım..o kadar sinir bozukluğundan sonra hakkım bu benim..
    Mr.Blof olaylara birazda aynanın diğer tarafında durup bak..
  • Tamam seni anlıyorum.Konuyu başından beri de okudum,uyarılarını biliyorum.Sen 12 temmuzdan sonra alanların kayıt yapamıyacağını savunuyorsun ve spot alınmaması konusunda uyarıyorsun.Büyük ihtimalle de haklısın.Bende bu uyarıları dikkate alarak spot k750i almaktan son anda vazgeçmiştim.Ancak şunu da bir düşün istersen;Ben 14 temmuzda 600 ytl vererek spot k750i almış olsam senin bu yazdıklarından sonra ne düşünebilirim?600 ytl'den olduğuma mı yanayım,dalgaya maruz kaldığıma mı?Yardımcı olalım ancak kırıcı olmayalım lütfen.Saygılarımla.....
  • Bu konuda himse net birsey diyemiyor kesin birsey diyebilecek bir arkadas araniyor madem 14 temmuz dan sonra alinan spot tel ler calismayacak neden 14 aralik a kadar sure veriyorlar bunu aciklarmisiniz hem kanunda da 14 temmuzdan sonra alinan tel ler calismayacak diye bir sey yokki.
  • ya simdi kim ne dese bos arkadaşlar.yetkili ağızlar bile kesin bise diyemiyor.aralıktan sonra bile kayıt yaptırabilme gündemdeyken 12 temmuz olayı biraz sacma geliyor acıkcası.tabi herseyi kayıtlar yapılmaya baslandığı zaman gorücez yani agustosun sonundan sonra.onun icin burada bos yere sert,kaba konusup birbirimizi rahatsız etmeye gerek yok bence.ne demisler kendi düsen ağlamaz
  • kanunda var arkadaşlar..
    geçici 6. madde diye kimse dikkate almıyo ama..
    maddenin geçici olması size acıyıp da o maddeyi kaldıracaklar demek değil..
    o madde 14 temmuzdan sonra geçerliliğini yitiriceği için geçici..
    neden 14 aralığa kadar süre çünkü kayıtsız olan 12 milyon kişinin düzgün olarak listelenmesi,onlara mesaj atılması o kişilerin telefonlarını kayıt yaptırması belirli bi süre alır..
    adamlar 1 ay deseydi isyan ederdiniz 1 ayda nasıl olucak acele ettiriyolar diye..
    5 ay böyle bir iş için gayet yeterli bir süre..artı esnafın elindeki spotları yurt dışına çıkarmaları içinde zaman kalmış olur..yada bu yasaya inanmayan arkadaşlara satıcak kadar..
    ya hem spot telefona peşin 650 milyon verip bozulursa ne yapıcam,bunun yazılımını nasıl güncelliycem, benim telefonum şöyle yapıyo sizinki de yapıyo mu? diye dertlerle uğraşıcağınıza 800 milyona 10 taksitle alırım daha iyi..maddi manevi kazanırsınız..şu w800 gelsin de nasıl olsa k750 ucuzlayacak..şimdilik k700 ile idare edicem...

• beyler 12 temmuz sonrasi spot telefon alan arakadaslarin telefonlari yeni yasaya göre 14 aralik itibariyle iletişime kapatılıyor .

AMA bence ocak ayinda son bir af gelmesi muhtemeldir. bu da bana göre yüzde seksen gibi buyuk bir olasılık.... tüm telefonlar kayıt altına bu son af ile girecek...

Yani üzülmeyin bu iş oyle kolay olamaz o kadar kişinin telefonunu lamba söndürür gibi kapatamazlar.

YENİ TELEFON ALACAKLAR KENDİLERİNİ HİÇ RİSKE ETMEDEN GARANTİLİ TELEFON ALMAYA YONELSİNLER....
  • şu 14 temmuz olayı gerçek olamaz,bekleyip göreceğiz.
    14 temmuz olayı gerçek değilse en çok secco24 yüz ifadesini görmek isterdim. ve daha çok sevinirdim.
    bu kadar hayatımda cins adam görmedim.
    adam 14 temmuz olayını canu gönülden istiyor. yuh yuh sana...
  • telefonunuzun kaçak olup olmadığınıhttp://imei.tk.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz

http://www.bilgi3.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beycemm -- 4 Ağustos 2005, 22:33:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akhenaTon

şu 14 temmuz olayı gerçek olamaz,bekleyip göreceğiz.
    14 temmuz olayı gerçek değilse en çok secco24 yüz ifadesini görmek isterdim. ve daha çok sevinirdim.
    bu kadar hayatımda cins adam görmedim.
    adam 14 temmuz olayını canu gönülden istiyor. yuh yuh sana...

• Yeni bir bilgi yokmu 14 temmuz ile ilgili olarak.
  • var.işte yeni bilgi:
    Dünkü bilgiler hiçbir değişikliğe uğramadı.İlk günkü tazeliğini koruyor
    quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Yeni bir bilgi yokmu 14 temmuz ile ilgili olarak.
  • Ben hala 12 temmuz sonrası alanları mağdur etmezler diye düşünüyorum.Bugüne kadarki uygulamalar bu yönde görünüyor,devlet öyle ince işlerle pek uğraşmıyor.Hem öyle yaparlarsa bir sürü karışık durum ortaya çıkacak.Örneğin ben yeni hat alıp eski kayıtsız telefonuma takarsam ne olacak v.b gibi.Ancak bundan sonra alacaklara garantili almalarını öneririm.Riske girmeye değmez.Ben öyle yapacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

var.işte yeni bilgi:
    Dünkü bilgiler hiçbir değişikliğe uğramadı.İlk günkü tazeliğini koruyor
    quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Yeni bir bilgi yokmu 14 temmuz ile ilgili olarak.

Gıdıklada güleyim bari...
  • Yıl başına kadar hiç birşey olacagını sanmıuyorum ben...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.