Şimdi Ara

Spora başlamadan önce ne yenmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün fitness'a başladım aç karna gitmeyim diye poğaça yedim keşke yemez olaydım karın ağrısı yüzünden antremanı yarıda bıraktım.Antreman saati sabah 7-9 spora başlamadan iki saat önce yemek yenmesi gerektiğini biliyorum ama sabah ne yemem lazım ?

Boy:175 cm
    Kilo:54

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peynir yumurta sut

• protein ağırlıklı

o kilo ne lan kilo al çabuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0YAN -- 9 Nisan 2013; 10:05:24 >
  • Her zaman yediğin şeyleri ye.

•  Spora başlamadan önce ne yenmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

protein ağırlıklı

o kilo ne lan kilo al çabuk

Sorma ya onca yememe rağmen kilo alamıyorum.İnşallah spor iyi gelir.

• Normal günlük yediğin şeyleri ye ama fitness çalışmasından en az 2 saat öncesine kadar birşey yenilmesi pek önerilmiyor.
    Kilo almak için ise spordan çıktıktan sonra protein ağırlıklı beslenirsen hem vücudun hem kilon için iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar kuruyemiş yenmeli
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler cevaplar için.Kilo almak için ve vücudu şekle sokmak yağ alımını azaltıp protein ve karbonhidratı arttırıyım mı?

• 1 saat önce proteine aban
  • Ben gitmeden once 100 gram tavuk gogsu spordan sonrada 150 gram tavuk gogsu makarna veya pilavla tuketiyorum 1 ay oldu baslayali 1 aydir her gun boyle besleniyorum cok fark etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

patates:D

yemesen olmuyor mu?

Kilom düşük oldugu için hoca yemek ye gel dedi

• yulaf ezmesi+yoğurt spordan sonra da nesquik

• Spordan sonra 160 gram ton balığı yiyorum genelde pratik oluyor.
  • Bir avuc kuruyemis ye tercihen fistik (30dk once)

• Beyler çıkışda evde ton balığı mı yiyeyim ?

Yoksa, İskender mi?

• Spor öncesi kompleks karbonhidrat alman lazım ki uzun süreli enerji sağlasın. Protein ve sebzeyi de eksik etmemek gerek.

Örnek olması açısından; 150-200 gr tavuk göğsü, 1 porsiyon sossuz makarna, mevsimlik salata.

Poğaça gibi basit karbonhidratlar anlık enerji verir, sonrasında açlık çekersin.
  • Les Mills Combat'in 340 sayfalık bir pdf'si vardı orda okuduydum.Kahvaltıdan önce iki bardak su içilerek başlanılan ağır kardiyo yiyerek yaptığından daha fazla kalori yaktırıyormuş.Adam fitness yapıyormuş sizde ağırlık çalışıyormuş gibi tavsiye vermişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 9 Nisan 2013; 13:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Spor öncesi kompleks karbonhidrat alman lazım ki uzun süreli enerji sağlasın. Protein ve sebzeyi de eksik etmemek gerek.

Örnek olması açısından; 150-200 gr tavuk göğsü, 1 porsiyon sossuz makarna, mevsimlik salata.

Poğaça gibi basit karbonhidratlar anlık enerji verir, sonrasında açlık çekersin.

Poğaça enerji vermek yerine benim bütün enerjimi aldı diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceworld1907

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Spor öncesi kompleks karbonhidrat alman lazım ki uzun süreli enerji sağlasın. Protein ve sebzeyi de eksik etmemek gerek.

Poğaça enerji vermek yerine benim bütün enerjimi aldı diyebilirim

kan şekerini birden yükseltir, sonrasında gereğinden fazla düştüğü için ani açlık oluşur

• Bahsettiğim gibi bir öğünü spordan 1.5-2.5 saat önce yemen gerekir. Tok karna spor yapılmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.