Şimdi Ara

Sporu bıraktıktan sonra kilo almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
20.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 3 ay gibi kısa bir sürede fitness + diyet ile 14 kilo verdim, ideal kiloma ulaştım.Baktım ki fitness yavaş yavaş body'e dönüyor, ben de bıraktım.Yedimklerim, sabah kahvaltısı, öğle yemeğinde mısır gevreği, az ekmekle yediğim akşam yemeği.Fast food, hamur işi vs 40 yılda bir yiyorum ve yağlı yiyecekleri asla tüketmiyorum.Birkaç kişi sporu bıraktıktan sonra kilo alabileceğimi söyledi, ben kilo almak istemiyorum bunu nasıl başarabilirim ?

ek:hareketsiz bir hayat sürüyorum şuan

• hayır dengeli beslenmeye devam edersen asla kilo almazsın. Ancak diyet sırasında vücudundan eksilen suyu geri alabilirsin buda 4kiloya kadar çıkabilir.
  • birde 3 ayda sporla birlikte 14 kilo gayet sağlıklı. Zaten ideali ayda 4-5 kilodur. Dediğim gibi eğer diyet sırasında sıvı tüketimini yükseltmediysen. Özellikle ilk hafta 3 4 kilo verdiysen onun bir kısmını geri alman muhtemel. Ama o aldığın yağ olarak değil su olarak depolanıyor. Panik yapmayasın.

Edit:
    O suyu vermek diye bişey yok illaki olacak. Yalnızca sağlıksız diyet dönemlerinde azalıyor su miktarı. Diyet sona erdiğinde geri kazanılıyor. Mesela şok diyetlerin mantığıda bu 1 haftada 5 kilo verirler sonraki 1 haftada 4kiloyu geri alıp yakınırlar. O 4kilo aslında yağ değildir. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 2 Mayıs 2011; 12:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

hayır dengeli beslenmeye devam edersen asla kilo almazsın. Ancak diyet sırasında vücudundan eksilen suyu geri alabilirsin buda 4kiloya kadar çıkabilir.

evet teşekkür ederim
    bu suyu düzenli kardiyo çalışması ile 1 ayda geri verebilirim

Şuan biraz yağ kaldı alt karında, onlar eriyor.2 hafta oldu bırakalı, bakıyorum hafif bi artış olmuş göbekte, dedim ne iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 2 Mayıs 2011; 20:50:31 >
  • Hocam şu beslenme programını banada göndersene yav 105 kilodan 80'e düşmüştüm şimdi gene 99 kiloyum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Hocam şu beslenme programını banada göndersene yav 105 kilodan 80'e düşmüştüm şimdi gene 99 kiloyum şu an.

Fitness'a gitmeden pek faydası olmaz ama yazayım
    bu arada ne oldu da 19 kilo aldın ? bak beni de korkuttun şimdi Naptın nasıl olsa kilo verdim diye fast fooda mı yüklendin ?

Günde 6 öğün ye
    2 öğün mısır gevreği, akşam yemeği, kahvaltı.Ekmeği olabildiğince azalt, metabolizma hızlandırıcı çaylardan iç (tarifini verebilirim) Fast food, hamur işi, şu bu kesinlikle kes.Ara öğünlerde azar azar fındık ceviz kuru meyve vs ye birde sakın yemekten tıka basa dolmuş olarak kalkma, akşam yemeğinden sonra meyve dışında hiçbirşey yeme, bol bol su iç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 2 Mayıs 2011; 21:03:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Hocam şu beslenme programını banada göndersene yav 105 kilodan 80'e düşmüştüm şimdi gene 99 kiloyum şu an.

bu arada ne oldu da 19 kilo aldın ? bak beni de korkuttun şimdi Naptın nasıl olsa kilo verdim diye fast fooda mı yüklendin ?

Günde 6 öğün ye
    2 öğün mısır gevreği, akşam yemeği, kahvaltı.Ekmeği olabildiğince azalt, metabolizma hızlandırıcı çaylardan iç (tarifini verebilirim) Fast food, hamur işi, şu bu kesinlikle kes.Ara öğünlerde azar azar fındık ceviz kuru meyve vs ye birde sakın yemekten tıka basa dolmuş olarak kalkma

Hiç bişey yapmadım hayvan gibi yedim abur cubur falan derken eski kiloma döndümTeşekkürler bu arada tavsiyelerin için ekmeği falan azaltıcam,metabolizma hızlandırıcı çay hiç duymamıştım bide mısır gevreği yiyorumda saman gibi yav oda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Günde 6 öğün ye
    2 öğün mısır gevreği, akşam yemeği, kahvaltı.Ekmeği olabildiğince azalt, metabolizma hızlandırıcı çaylardan iç (tarifini verebilirim) Fast food, hamur işi, şu bu kesinlikle kes.Ara öğünlerde azar azar fındık ceviz kuru meyve vs ye birde sakın yemekten tıka basa dolmuş olarak kalkma

Hiç bişey yapmadım hayvan gibi yedim abur cubur falan derken eski kiloma döndümTeşekkürler bu arada tavsiyelerin için ekmeği falan azaltıcam,metabolizma hızlandırıcı çay hiç duymamıştım bide mısır gevreği yiyorumda saman gibi yav oda

ben de kilo verince sapıtıp steakhouse vs sardırdım fakat geri döndüm hemen.Bu arada hızla kilo alıp vermek sağlıklı değil, bünyeye zarar

• fitness ile başlayıp 3 yıla yakın vücut geliştirmeye gittim. bırakınca kesin kilo alırsın bünyen müsaitse kilo almaya. formu korumak için en güzeli yürüyüş, koşu veya yüzmek. yaz geliyor zaten bol bol yüz çok faydası olur.
    beslenmeyle ilgili diyetisyene gitmek daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

fitness ile başlayıp 3 yıla yakın vücut geliştirmeye gittim. bırakınca kesin kilo alırsın bünyen müsaitse kilo almaya. formu korumak için en güzeli yürüyüş, koşu veya yüzmek. yaz geliyor zaten bol bol yüz çok faydası olur.
    beslenmeyle ilgili diyetisyene gitmek daha iyi olur.

Bünyenin müsait olup olmadığını nereden bilebilirim ? Senelerce hayvan gibi yedim, sadece 13 kilo fazlam vardı
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.