Şimdi Ara

Spor yapan kadınların göğüsler neden ufak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatinizi çekmişmidir bilmem ama benim çok dikkatimi çekiyor özellikle atletler basketbolcu kadınlar göğüs 0
  • Yağın kasa dönüşmesinden ötürü olabilir.
  • küçük olduğunu bildiklerinden dolayı çoğu çekici kadının ilgi duymadığı alanlara yöneliyor olabilirler. hani söylemek istemiyorum ama kendine fiziksel anlamda güveni olmayan bayanların arayışı olabilir
  • spor yapa yapa gögüs toplaşıp sıklaşıyo ve kendini imha ediyo bi süre sonra
  • Göğüs bölgesi yağ dokusundan oluşur, sporcuların yağ oranı düşük olacağından dolayı küçülüyor olabilir.
  • Çok itici oluyor ozamanda
  • koca göğüslü kadınlar spor yapamaz çünkü, düşünsenize kocaman göğüsleri var ve koşuyor, koştukça göğüsler doğal olarak sağa sola sallanıyor. Nolur? Kadının dengesi bozulur.

veya düşünün tenis oynuyor, topa vurmak için zıpladı. O kadar iri göğüsleri var ki eylemsizlikten dolayı fazla yükselemedi. neyse yere indi, yere indi ama göğüsler yükselmeye devam ediyor. Nolur? Göğüsler görüş alanını daraltır topa vurmasını engeller.

yüzmeyi düşünelim. Kadın yüzüyor ama hızlanmak için alçalması lazım. Alçalamıyor. Neden? Çünkü göğüslerin öz kütlesi suyunkinden düşüktür ve kadını yukarı iter.

umarım açıklayıcı olabilmişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açıklayıcı oldun sağol :) Sevgilimi seçerken spor yapmıyor olmasına özen göstereceğim ozaman
  •  Spor yapan kadınların göğüsler neden ufak?

tam senin kalemin panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2017

açıklayıcı oldun sağol :) Sevgilimi seçerken spor yapmıyor olmasına özen göstereceğim ozaman

İlerleyen yaşlarında orası burası sarksın, her tarafı vıcık vıcık yağ olsun ozaman görürüm , eşime spor yaptıramıyorum diye konu açarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

tam senin kalemin panpa

Besili camış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Yağın kasa dönüşmesinden ötürü olabilir.

Yağın kasa veya kasın yağa dönüşmesi gibi bişey yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

tam senin kalemin panpa

O Önündeki yığın göbek değil mi, ben yanlış görmüyorum?

@Zyx:

Göğüslerini küçülttüren bir tenisçi vardı hatta. O geldi aklıma şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4lmolive

quote:

Haklısın. O zaman şöyle diyelim: Spor yapan insanların kasları daha çok enerji tüketir. Göğüs kası misal daha çok çalışır ve daha çok enerji tüketir. Bu ekstra eforun enerjisini karşılamak için depolanan yağlar, kasların kullanabileceği enerjiye dönüşür ve kullanılır. Böylelikle zamanla yağlar erimiş olur. Kasın artması ile tamamen egzersiz ile alakalıdır ve arkadaşın da dediği gibi yağ ile alakası yoktur. Yine de bu süreci halk yağın kasa dönüşmesi olarak bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4lmolive

quote:

Yağı yakıyor, proteinden zengin, yağdan fakir diyetle beslenip kaslarını geliştiriyor diyelim senin için.
  •  Spor yapan kadınların göğüsler neden ufak?

• Bazı kadın sporcular estetikle ufaltıyorlar genellikle bu teniste oluyor raket kullanırken performansını etkiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigrA

• quote:

Orijinalden alıntı: 2017

http://www.youtube.com/watch?v=F7LXimHpqqc

Favorim

" zuzana light " hayranım bu kadına izlerken yoruluyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.