Şimdi Ara

spor , vucut gelistirme , kilo konularinda sorularim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben 178 boyundayim yasim 19 olcak nerdeyse kilom ise 82 . bir cok kez fitness e gittim kilo vermek icin ve kas yapmak icin ama nedense surekli skliyorum vucut u gectim ozelliklede gobek cok buyuk ayrica goguslerim bile fazla siyla buyuk eritmek icin bir cok sey denedim kosma hic olmadi sigara kullaniyorum diye evde 1 2 gundur sinav mekik e basladim bunu soyle yapiyorum gece uyumadan once 40 mekik el arkada 40 mekik el goguste ve 10 - 15 arasi da sinav aynisini sabah kalktiktan sonra yemek yedikten sonra yapiyorum hergun sizce yanlismi gidiyorum ? 1 gun yapip 1 gun biraksammi ? ve sorun suki nedense mekik cekince sirtim cok fena agiriyor yanlis da yapmiyorum acaba zor geliyor diyemi >? onceden de yapardim ozamanlar bir sorun yoktu ? diyet denedim zayiflamak icin ama olmadi beyin dayanamiyor kafayi yicek gibi oluyorum . sizce ne yapsam ne gibi bir yontemle gobek i eritsem ?

geceleri genelde yemek yemem 2 yildir boyle aksam 6 dan sonra hep ac yatardim ama dikkat ettimde gece az bisey yesem sorun olmuyor hatta yemeyince sabah kalkinca acliktan basim agiriyo o zaman yiyince vucuda birden cokmezmi ? ozelliklede 2 sene once hem geceleri yemek yemeden yatmazdim hemde abur cubur cok fazlaydi simdi cok fazla azalttim ozelliklede fanta gibi seyleri ama nedense etki etmiyor bile

sizce kilo verdirici haplar alsammi ? hangilerini ? yada yag eritici haplar filan ?

ve nedense 2 sene once yemek filan yerken kol kaslarim filan cok sertti kalindi simdi kucucuk olmus kas bile cikmicak sekilde hic guc kalmamis nerdeyse iyi hatirlarim bacak bolumunde kas yeri vardi avuc gibi dokukdu herkez sorardi 2 bacakdaki orda neden kil yok diye hepsi kasti ama simdi hicbisey yok

simdi nasil yemek yiyorum sabahlari genelde ya kasarli salcali yumurta yada tost yerim ondada kasar var sonucda oglen belli olmaz oda tost veya yumurta olabilir aksamlari saat 9 gibi filan doner yada pizza yiyip isten cikip eve geliyorum ( pizza dagitiyorum yani isim agir bisey degil )

ben turkiyede yasamiyorum her yaz turkiyeye geliyorum hepde denize gideriz ama insanlarin icine utanarak giderim gobegim olmasa benim icin yeterli bu senede Allah izin verirse bi antalya tatili dusuncesindeyim . yasadigim yerde kimileri yazin t shirt giymeden disari cikip geziyor normal birsey ama bne yapamiyorum iste

yasadigim yerde kizlarla arayi yapmak cok olay ama bende gobek olunca sorun cikiyor kimseyle cikmak istemiyorum

protein veya hap filan alcaksam para sorun degil sadece bana yararli isimleri verin yeter kurtulmak istiyorum artik bu dertten

herkeze simdiden tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livenl -- 2 Ocak 2014; 5:55:21 >

• livenl L kullanıcısına yanıt
    emek olmadan yemek olmaz. cardio yapacaksın başka çaren yok yağ yakıcıların etkisi falan 0 olur paranı çöpe atarsın sadece. oturarak yağ yakma dediğin olayı sadece bazı steroidlerle gerçekleştirebilirsin ama yan etkileri çok fazla ölüme götürme ihtimali var.Hangi ülkedesiniz ? güzel bir salon ve hoca eşliğinde zamanla hedefinize ulaşırsınız
  • yağ eritici gibi haplara sakın bulaşma derim .hikaye.hikaye olsa iyi sağlığa büyük zararları var. internette biraz araştırırsan görürsün.hatta dünyaca ünlü bazı doktorların tavsiye ettiği yağ yakıcı takviyeler ;bazı kişilerin ölümüne yol açınca ;gerçek ortaya çıktı ; ABD sağlık bakanlığı sanırsam ; kalpte ritim bozukluğu yaptıgını söledi . bunlar çok zararlı ..insanlar bilmiyor .yağ yakacam diye alırsın ; 10-20 yıl sonra hiç tedavisi olmayan hastalıklara yakalanabilirsin.(kansorojen ve vucudta bazı enzimlerin yapısnı bozarak ciddi hastalıklara neden oluyorlar) Allah insanın vucuduna bir kural ve denge koymuş.. bilinçli spor yapanlara bak ; yağ göbek sorunu göremezsin. mantıklı spor ve mantıklı beslenme çözümdür .diğerleri felaket emin ol..
  • hollandadasın sanırım hocam orda iyi salonlar yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 aylik vucut degisimim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.