Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 15.Hafta | Kasımpaşa-Beşiktaş | 15.12.2013 19:00 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
1
Favori
15.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Spor Toto Süper Lig | 15.Hafta | Kasımpaşa-Beşiktaş | 15.12.2013 19:00


    .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapator

    Az önce trt sporda izledim...Bariz bir şekilde iki topun birbirine çarpmasından sonra düdük çalıyor hakem...Yani net bir şekilde kural hatası...Amaaaa tabiki böyle olmayacak...Olacakları yazıyorum; maç bu skorla tescil edilir, Motta ve Almeidaya cezalar verilir ve bunlar onanır...Beşiktaşa 2 den az olmamak kaydıyla seyircisiz cezası verilir...Raporlara göre Bilicede ceza gelebilir...Beşiktaş yöneticileride açıklamalarından dolayıhak mahrumiyeti cezası alırlar...

    Eğer maç tekrar edilmezse Beşiktaş ikinci yarı maçlarını oynamasın ligden çekilsin federasyon gidene kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapator

    Beşiktaşa 2 den az olmamak kaydıyla seyircisiz cezası verilir...

    beşiktaşa seyircisiz cezası verilir? atlayan kişi her ne kadar bjk forması olsa bile kasımpaşa tarafından atlıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

    quote:

    o topların ikiside çarpışıp kaleye girseydi 2 golmü sayılacaktı acaba



    Bir de insanlar Türkiyede futbol oynandığını zannediyorlar rezillik diz boyu.
  • Takımı çekmeyi Fernandese saldırıldığı anda yapıcaktı yönetim...Nasıl hakemlere bir saldırı oldumu içeri giriyor ve bir daha çıkmıyorlar...Bizde öyle yapacaktık...Can güvenliğimiz yok diyerek içeri girecekti takım...O tren kaçtı...Şimdi rapor üstünden istedikleri gibi at oynatacaklar...

    Ona bakarsanız birkaç sene önce Trabzonda bir taraftar yüzünden maç tatil edilmiş, 5 maç seyircisiz ceza verilmiş ve üstüne Trabzon 3-0 hükmen yenik sayılmıştı...Ama konu Beşiktaş...
  • Abi Fenerbahçe, Galatasaray takımlarının tarihte böyle rezil bir anadolu takımı maçı olmuşmudur?
    Samsun maçında, Kasımpaşa maçında bu kadar rahat Beşiktaş maçını nasıl sabote edebiliyor bu insanlar,
    Demek ki Beşiktaş hala yeterince iyi yönetilemiyor. Fairplaylerini yiyeyim, karşında fairplaydan anlamıyorsa asacak keseceksin, sen saha dışında takımını savunamıyorsan, sahada ki oyunculardan iyi sonuç nasıl beklersin. Gecenin tek kelimelik özeti var o da Re-za-let..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atacani

    quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    bide adam kasimpasa tribununden gelip besiktasli oyuncuya saldiriyo, e hukmen 3-0 besiktasin olmasi gerekmez mi ?

    Adam bunu düşünmüş olabilir ha

    harbi lan
  • Ne üzülüyorum ne seviniyorum bizi böyle yapanlar utansın. Ülkenin şeyini çıkardınız lan bi gidin artık
  • Tamamen tarafsız olduğumu belirtmek adına şunları bir yazayım da, "etiketçiler" i pasifize edelim; sonra gerçeklere gelelim. Bu ülkede insanlar "ne söylendiğine" bakmadan ya "kimin" söylediğine bakıyorlar, ya da "niyet okuyuculuğu" yapıyorlar çünkü.

    Ligin en iyi topunu oynayan takım FB. Takımımın çok iyi durumda olduğunu, kasımpaşa maçını "kazanacak kadar" oynadığını da düşünmüyorum. Galatasaray da bizden iyi durumda gibi gözüküyor. Ama takımıma ve teknik heyete sabır gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum, ha deyince başarı gelmez. İlk yarılarda oynadığımız futbolu ikinci yarıya da yaymamız gerekiyor sadece. Şimdi herkesi mutlu ettiğimize göre...

    Donk'un pozisyonunda 3 maymun oynanacak bu açıkça görüldü. Hakem olmayan Merkez Hakem Kurulu Başkanı da maçtan memnun fakat...

    Futbol severlerin zekasına küfretmeyeceksek, hakemin Donk topu oyunun içindeki topa vurana kadar düdük çalmadığı açık, görmedi zaten ve oyun devam ediyordu. Ağzına götürdü mötürdü kısmı hikaye, oyun devam ediyordu; hakem oyunu kesmemişti o ana kadar.

    Bu durumda Donk'a sarı kart "oyun halindeki topa müdahale" edildiği için verildi, çünkü öncesinde düdük çalınmadı. Oyuncu art niyetli olarak topu karpuz gibi kucakladı ve oyundaki topun tehlikeli bölgeye gelmesini bekledi. Bu durumda oyun kuralları der ki, oyun içerisindeki topa bir cisimle müdahale etmek "el ile müdahale" kapsamındadır. Yani krampon, tekmeşlik yada elindeki topu oyundaki topa atmak, topa el ile müdahale anlamına geliyor. Yani Donk'un hareketi oyun kuralları gereğince penaltı.

    Bunu da bir kenara bırakırsak, bir taraftarın sahaya girerek saha içerisindeki oyuncuya saldırması durumunda hakem maçı tatil etmelidir. Zira bir güvenlik zaafiyeti vardır (tabii bir kişiye mahsus bir izin verilmediyse güvenlikçiler tarafından) ve hakem sahadaki güvenliği sağlamakla yükümlüdür. O taraftarın elinde bıçak da olabilirdi ve biz bugün Fernandes'in ölümü ile türk futbolunun bitişini de konuşuyor olabilirdik. Yurt dışında oynanan "gerçek" futbol oyununda bu yönde kararlar verilmiş daha önce.

    Yani maçın tekrarı veya Beşiktaş'ın hükmen galibiyeti söz konusu iki pozisyondaki kararlara göre. Hükmeni zaten geçtik de, tekrar edilecek midir peki? Kesinlikle hayır.




  • Federasyon kasımpaşaya para yardımı yapar artık güvenlik zafiyetlerini gidersin diye Motta'da 3 maç yer heralde, Fernandes düzelecek derken iyi bozuldu bir daha düzgün oynamaz. Hadi Allah rahatlık versin.
  • Türk futbolunun adan zye sıfırdan yapılanması lazım
    Klupler birliğininde aynı şekilde.
    MHKnında..
    Federasyonunda..

    Bu sene ağız tadıyla hiçbir maçtan keyif alarak izleyemedim. ne gs fb bjk ts, nede anadolu takımlarından.
    Federasyonun verdiği kararlardanda, ne MHK, ne disiplin kurulu.
    İçine edilmiş bir lig var bu sene.
  • Hakem, raporunda serefsizlik yapip gercekleri yazmadigi icin bariz kural hatasi es geciliyor, yazik cok yazik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre,2. top oyuna girdikten sonra oyun durmuştur.....DONK sanırım düşük İQ lu biri....Topu dışarı atsa bir sorun yok.....Maçın tekrarı sanırım olmaz....Takip edelim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fremaan02

    Tarafsız olarak ülke futbolundan soğudum

    Al benden de o kadar.
    Lig Tv'ye ödediğim paraya acıyorum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş MHK başkanının açıklamaları kabul edilemez.Hakem diyor gerekeni yaptı.Donk un yaptığı hareket nasıl olurda sahada iki top var,hakem birini dışarı attırdı gibi bir savunma ile savunulur.
  • Cok bariz bir şekilde Beşiktaş'ın hakkı yendi. Donk'un kırmızı görmesi gerekiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakem tam rezaletti.inşaallah maçın tekrarı olur.
  • Dunku macta cok net bir sekilde soyluyorum, Besiktas'in emeklerine saygisizlik yapildi, hakki yendi.. Donk'un pozisyonu saka gibi bir pozisyon, heralde sadece bizim ligde olmustur.. Birileri sanirim Besiktas'in ikinci olup CL'ye gitmesini istemiyor..

    Bu arada sahaya inen taraftar Besiktas'li sanirim, fakat bu bisey ifade etmez, adam direk Kasimpasa tribunleriden iniyor, bunun onlemini almadi gereken taraf Kasimpasa'dir ve Kasimpasa takimina en az 3 mac seyircisiz oynama cezasi verilmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık herkes kendi sahasında elinde 2.topla gezer durur.Bir de truva yapıp sahaya atlamak nedir Kasımpaşa'nın sahası boş yere kapatılacak,güvenliği sağlanamayan kulüpler tel örgü çekmek zorunda kalacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PVH

    Dunku macta cok net bir sekilde soyluyorum, Besiktas'in emeklerine saygisizlik yapildi, hakki yendi.. Donk'un pozisyonu saka gibi bir pozisyon, heralde sadece bizim ligde olmustur.. Birileri sanirim Besiktas'in ikinci olup CL'ye gitmesini istemiyor..

    Bu arada sahaya inen taraftar Besiktas'li sanirim, fakat bu bisey ifade etmez, adam direk Kasimpasa tribunleriden iniyor, bunun onlemini almadi gereken taraf Kasimpasa'dir ve Kasimpasa takimina en az 3 mac seyircisiz oynama cezasi verilmelidir.

    Sahaya inen taraftarin bursaspor ve kasimpasa tribunlerinde cekilmis fotolari var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.