Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 15.Hafta | Kasımpaşa-Beşiktaş | 15.12.2013 19:00 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
826
Cevap
1
Favori
15.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykan19o3


    quote:

    Orijinalden alıntı: PVH

    Dunku macta cok net bir sekilde soyluyorum, Besiktas'in emeklerine saygisizlik yapildi, hakki yendi.. Donk'un pozisyonu saka gibi bir pozisyon, heralde sadece bizim ligde olmustur.. Birileri sanirim Besiktas'in ikinci olup CL'ye gitmesini istemiyor..

    Bu arada sahaya inen taraftar Besiktas'li sanirim, fakat bu bisey ifade etmez, adam direk Kasimpasa tribunleriden iniyor, bunun onlemini almadi gereken taraf Kasimpasa'dir ve Kasimpasa takimina en az 3 mac seyircisiz oynama cezasi verilmelidir.

    Sahaya inen taraftarin bursaspor ve kasimpasa tribunlerinde cekilmis fotolari var.

    Hocam dediğim gibi hangi takımlı olduğunun pek önemi yok bence, sonuçta aşağıya indiği tribün belli..




  • 1- bu hakemler geçen seneden beri felaket, sadece bu seneye has birşey değil.
    2- Hakem konusunda sadece büyüklerin maçlarına bakmayın, orta ve altlarda ne hatalar yapılıyor takımlar nasıl yakılıyor inanamazsınız, bu kadar bariz hatalar yapılamaz, yapılmamalı.
    3-Maça gelince kural topu, kramponu veya başka birşeyi topa atan adama sarı diyorsa sarıdır, duygusallık olmaz kuralda (kimse dün yapılan hareketi hoş karşılayamaz hatta benc efutbolcuya ek bir ceza bile verilebilir görüntülere bakılarak)
    4- sahaya girene tekme atana kırmızılar doğru, prof. futbolcu kenara geçip beklemeli ama noelin gazına geldiler sanırım adamlar erken tatil hesabı (fırnandes vursa ek bence ek ceza almamalı derdim ama bunlar için bilemiyorum)
    5- Hakem raporu belirleyici (YDİ) taki meireless olayına kadar, kurulların nasıl işine gelirse öyle bir karar çıkaçak, tam süpriz at.
    6- Futbola(Beşiktaşa) siyaset Gezi de Çarşı tarafından bulaştırıldı zaten, FB 3 Temmuz sürecinde, GS stad açılışında, TS şike olaylarında içine kadar girdiler, kimse çıkıpta olmaz olamaz demesin, hepte vardı zaten, siyasilerin her mitinginde taraftar atkıları takmaları vs
    7- Kimse Fener, Kasımpaşa kollanıyor falan demesin fener en istekli futbolu oynuyor ve 90 + vs bitmiyor istek hakediyorlar, biçok takımda para var ama Kasımpaşa gibi nokta transfer yapma yeteneğinden noksan hoca ve yönetimleri var, Kasımpaşa kadrosu iyi ve zamanla oturunca daha da iyi olur ve bence hak ettikleri yerdeler (dünkü maçta çok çirkeftiler ama ayrı konu).
    8- Fethiyespor, Drogba ve Ebuoe nin önünde yazı ile çıktıkları maçlar için madem kuralı koydun ceza verilmeliydi, duygusallık olmaz, olmamalı. Örnek özet bir köşe yazısında okumuştum; Tsunami felaketinde Türkiyeden Japonyay bir yardım yapılır, yardım havaalanına ulaşır, araç kiralanır başka şehirlere sevk başlar, yolda polis çevirir ve kiralanan aracın belgeleri eksik olduğu için trafikten men eder ve aracı bağlar, bizimkiler başka araç bulmak zorunda kalır. Anlayana ileri demokrasi, çağdaşlık, medeniyet adına önemli bir örnektir, bizde olsa o polisler şimdiye kadar intihar edecek seviyeye getiriilmişti)
    8- TFF istifa etse ne olacak al birini vur ötekine, öncekiler GS, bunlar FB, başkaları BJKyi kayırıyor, kendi adamları oluyor, malesef hayat bu.




  • http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/12/16/fernandese-saldirinin-hollanda-versiyonu Hollanda kadar olamadık helal olsun böyle yönetime taraftar sahaya girip kaleciye dalıyor kalecide bunu dövüp kırmızı görüyor ama bunu gören yönetim takımını sahadan çekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/12/16/fernandese-saldirinin-hollanda-versiyonu Hollanda kadar olamadık helal olsun böyle yönetime taraftar sahaya girip kaleciye dalıyor kalecide bunu dövüp kırmızı görüyor ama bunu gören yönetim takımını sahadan çekiyor

    Haberi okudum görüntüleri izledim. Tamamen aynı olay.. Hollanda fedaryonunu transfer edelim, hep futbocu getirip Türk futbolunu düzelteceğimizi sanıyoruz aslında medeni kanunun isviçreden aldığımız gibi futbol federasyonunu da hollandadan alalım ne olur sanki :) Bundan kötüsü olamaz zaten...

    Radyoda dinledim, Ferdiye saldıran hergelenin benzer suçlardan sabıkası varmış zaten tam kukla birine benziyordu. Ver parayı karıştır maçları..
    Sorgusunun ardından salıverilmiş.. Şimdi acıyan bize acısın 3 gün sonra lig biter unutulur nasılsa.. Bu ülkede neler unutulmadı..

    İlla her maçı özgürlüğe kaçışa çevirecekler, bu nazi federasyon varken başka türlü derbi kazanmak zaten Beşiktaşa haram...




  • dedeefendi_ kullanıcısına yanıt
    burası türkiye maalesef herşey olur ama son yıllarda iyice suyu çıktı futbolun resmen izlemek istemiyorum artık birde bjk yi çözemiyorum tamam hakemler yıllardır çelme takar bize ama ben bjk yi bukadar yanar döner görmedim bir bakıyorsun tamam bu takım olmuş derken hoop ertesi hafta sanki başka takım gelmiş. ben son 4 yıldaki beşiktaşı eski yıllara göre hiç böyle görmrmiştim takım resmen 4 yıldır mecburen oynuyor gibi
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.