Şimdi Ara

spor sonrası toz yerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klasik ailem izin vermiyor. onlardan izinsiz kullanırsam da elbet bi gün ortaya çıkar. kutuyu falan bulurlar. toz yerine spordan sonra ne bulurum diye biraz araştırdım. adam gibi bir sonuç bulamadım. son çare buraya yazdım. umarım güzel bi cevap çıkar burdan.

• Lor peyniri, 100 gr tavuk göğüsü, balık, kırmızı et ne yiyebiliyorsan artık. sana kalmış birazda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya dostum hemen spordan sonra protein almazsan kasların yıkılır hurafesine falan inanma.Antrenman sonrası glikojen depolarını doldurmak için basit karbonhidrat iceren bir içecek iç.Eve git güzelce yeğini ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam spor sonrası neden içecek kullanmalıyız açıklar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antrenmandan yarım saat sonra kadar, tavuk + pilav + yeşillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesterone -- 21 Haziran 2016; 7:51:28 >
  • Spordan hemen sonra çikolatalı süt 200-300 ml.
    Spor bittikten 1-2 saat içinde bol proteinli bir yemek.

Bunu yaparsan toza ihtiyacın olmaz.
  • spor bittikten hemen sonra yüzde yüz meyve suları var dimesin olması laım onun vişne üzüm suyu karışımı bir içeceği var güzeldir ve duymuştum hemen sonra onu içersen glikojen depolarını doldurması için güzel bir seçenek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ailemle konuştum. toz konusunda kullanabilirim artık. toz kullanıcam. şöyle yapmayı planlıyorum. spordan hemen sonra çikolatalı süt (180-200ml). duş vb. 15-20dk sonrasında da protein tozu. eve gelince de karbonhidrat ve protein'li bir öğün. toz olarak da optimum gold standart çilekli düşünüyorum.
  • protein tozu olmazsa olmaz birşey değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.