Şimdi Ara

Spor sırasında kalbe ağrı girmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek elle dumbell preacher curl hareketi yaparken kalbime kramp girdi ve saatlerdir çıkmadı ağrı ,nefes almakta güçlük çekiyorum uzanırken falan ağırıyor acaba acile gitmeli miyim?

Orijinalden alıntı: kuros

kalp olduğundan emin misin? sanırım kaburganı zorlamışsın gibi geldi bana. zira kalp ağrısı sadece uzanırken ya da nefes alırken olmaz...

Tam sol yanım batma falan oluyor nefes alamıyorum tam , bazen de alabiliyorum ama ağrı oluyor

Kaburga ağrısı nasıl oluyor ki nefes almayı zorlaştırıyor mu batma hissine falan sebep oluyor mu ?

tek kol dumbell preacher curl yaparken zorladım biraz ve o anda sanki kalbime kramp girdi hala da var düz yatmaya korkuyorum

şimdi dost acı söyler. biyoloji dersi alan herkes nefes alınca neden kaburga ağrır bilir.
    kaburga ağrısı tabiki nefes almayı zorlaştırır. neden? akciğerlerin kaburganın içinde de ondan. şişen akciğer kaburgayı gerer. ve kırık varsa akcigeğere tabiki batar.
    kalbine kramp girerse emin ol ambulansta olurdun. zira kalbe kramp girmesi demek kalp krizi demektir. öyle kolay bir şey değil. ve kalp senin pozisyonuna ya da nefes almana bakmadan devamlı atar. ve ağrı varsa devamlı olur. ve basıncın azalmasından dolayı yatarken kalp ağrısı azalır.

sen acile git. için rahatlasın... ben de doktor değilim zaten (kardeşim doktor olacak bir kaç ay sonra) sadece biyoloji bilgimle söylüyorum (gerçi biyolojim iyidir. össye girdiğim sene full çıkarmıştım)

• quote:

Orijinalden alıntı: kuros

acile git. yani hiç acile gittin mi bilmiyorum. ama yapılan şey önce tansiyon ölçümü ve nabız miktarıdır. zaten o sırada problem olup olmadığını anlarlar...

şimdi dost acı söyler. biyoloji dersi alan herkes nefes alınca neden kaburga ağrır bilir.
    kaburga ağrısı tabiki nefes almayı zorlaştırır. neden? akciğerlerin kaburganın içinde de ondan. şişen akciğer kaburgayı gerer. ve kırık varsa akcigeğere tabiki batar.
    kalbine kramp girerse emin ol ambulansta olurdun. zira kalbe kramp girmesi demek kalp krizi demektir. öyle kolay bir şey değil. ve kalp senin pozisyonuna ya da nefes almana bakmadan devamlı atar. ve ağrı varsa devamlı olur. ve basıncın azalmasından dolayı yatarken kalp ağrısı azalır.

sen acile git. için rahatlasın... ben de doktor değilim zaten (kardeşim doktor olacak bir kaç ay sonra) sadece biyoloji bilgimle söylüyorum (gerçi biyolojim iyidir. össye girdiğim sene full çıkarmıştım)

şu anda 45 derece falan bir açıyla uzanıyorum pek ağrımıyor ama nefes alırken hareket ederken ağrı oluyor biraz

Verdiğin cevaplar için de sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.