Şimdi Ara

Spor salonunda spor yaptım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
30.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spor salonunda spor yaptım
  • Felurian kullanıcısına yanıt

    kız arkadaşına yapılsa ne olacak? adam tecavüz mü etmiş? tanışalım mı demiş. erkek halimle bana bile bu tarz mesajlar geliyor. ya cevap vermiyorum ya reddediyorum dağda mı yaşıyosunuz siz?

  • O kızdan uzak dur net başına iş açar sorunlu birisi. Spor salonunu bırakman iyi olmuş. Derdini anlatmakta da zorlanırsın sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bu ne acemilik , aynı mekanda bulunma şansın olan kıza sosyal medyadan tanışalım mı diye mesaj atılır mı?
    Kız direkt eziklemis seni, zaten mekanda karşılaşıyorsunuz biraz ovguven olsun git merhaba de sonra sosyal medyadan eklersin.
    Bu da sana ders olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chromer kullanıcısına yanıt

    abi bir insana niye tanisalim dersin ki ? sebep ne ki? tanisinca nolacak?

  • Adını soyadını nereden öğrendin

    Evli mi, nişanlı mı, sevgilisi var mı biliyor musun

    Merhaban var mı msj atıyorsun

    Senin gibiler yüzünden memleketin çivisi çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartagines -- 20 Kasım 2020; 23:56:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benzer durumda Yargıtay kararı var. Adam kadını sadece bir kere aramış. Kadın şikayetçi oluyor. Yerel mahkeme adama ceza veriyor. Yargıtay, bir kere aramak taciz değildir, ısrarlı davranış yok diyor ve kararı bozuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben normalde böyle konulara pek yazmam ama bu sefer gözüme çarptı bir iki kelam edeceğim.ben üniversiteyi bitirmeden ayrıldım işe girdim fln sonra işi bıraktım tekrar okumak için üniversiteye başladım. Çoğu benden küçük arkadaşların olduğu bir okul grubumuz var ve inanın ailem erkeklerle konuşmama kızar diyen koca koca çocuklar var ödev bile sorulmuyor o derece soğuklar bazen. Daha neler neler bir kısmı dini baskı bir kısmı tamamen avrupa kafasını ortadoğuya empoze etmiş çocuklar inanın aramızda 6 7 YAŞ olanlara bile dostça abi gibi yaklaştım ama okul grubunda bile böyle durumlar oluyor o yüzden salondan ayrılman en doğrusu bizim ülkemizde kurunun yanında yaşta yanıyor kendine daha uygun bir yere git ve mümkünse sevgili değil 2 3 kız arkadaşın olsun çevrende sosyal gözük tanışalım mi diyince kızlar direk sevgili olalım mi anlıyor senide anliyorum.. malesef diğer türlü bunu hep yaşarsın ve zoruna gider benim salonumda (4 5 yil önce) hoca git kızlara yaz sap gibi gezme derdi hiç sevgilim olmadığı için bana kızarlardı bende senin durumuna düşmemek için çekinirdim adım atman iyi fakat hayat böyle işte..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan1915 -- 21 Kasım 2020; 0:15:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Spor salonunda spor yaptım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aramıza hoşgeldin reis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar insanlarda ikili ilişkiler aslında basittir. En önemlisi mevzuyu takıntı haline getirmemektir. Bu iş takıntılı bir hal almış. İlgilenme olayla hatta kes muhabbeti bitir mevzuyu.

    Naçizane fikrim insanlarla önce arkadaş olun. Hemen olayya girmeyin. Bak bakalım arkadaş olabilecek kadar uyum var mı aranızda? Arkadaşlık oluyor ise önce bı gül eğlen karşı cinsle. Tart onu yani. Baktın karşılıklı bir çekim var fazla arkadaş moduna girmeden teklifini et. Arkadaş olamadan ilişki kurarsan temel zayıf olur. Arkadaşlık işini gereğinden uzun tutarsan el olur. Bu normal iki insan evladı için standart prosedür olup en doğru ilişkiye başlangıç biçimidir. Tabi başka türlü de olabiliyor ama sonu iyi bitmez genelde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere yapılan bir terbiyesizlik yok..Spor salonu ile de alakası yok. Siz spor salonu içerisinde yaptığınız bir teklif yok.. Rahatsız edici bir girişim yok. Bu sebepten Spor Salonunun sahibini ilgilendiren birşey değil bu. Doğrusu buydu bence şansınızı sosyal medyadan denemişsiniz ve olumsuz cevabı orada yazabilirdi. Yaygara yapmasının sebebi kendi egosu için olabilir keza gidip şikayet etmesine anlam veremedim. Ne tipiniz ne sosyal durumunuz kalmış burda insanlar yazmış durmuş ama anlattıklarınız kadarı ile hem hukuki hem sosyal açıdan burada sizin bir yanlışınız olmadığı kanaatindeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımadığım bir bayan bana instagramdan tanışalım mı dese aklıma ilk organ mafyası gelirdi bence. Yine de başkasıyla konuşmazdım konuyu. Sadece cevap vermezdim ve işime bakardım veya yüzyüze konuşarak cevap verirdim. Yani bence her iki taraf da hatalı.


    Ciddi birşeyler düşünen yüzyüze konuşur. Hangi tarafta olursa olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 21 Kasım 2020; 1:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

    hata sende üstüne ne biçim sövüyosun kız %100 haklı kız bu kadar kolay sinirlenip ana bacı düz kayan adamla selamlaşmaz bile. olgun biri hatasını kabullenir ders çıkarır yoluna devam eder. 30 yaşına kadar her gördüğün kıza mesaj atıp tanışmaya çalışmaman gerektiğini öğrenemediysen garip en azından şimdi öğrenmiş oldun.


    kızlar biriyle tanışmak isterse merhabalaşır biraz konuşur o zaman anlarsın ki instadan takip yollayabilirsin tanışmak isteyebilirsin aynı spor salonundasınız kız istese gördüğünde iyi akşamlar günaydın bişeyler derdi. zengin ve yakışıklıysan direkt olaya girebilirsin ama fakir ve tipsiz kişiler denemesin sonuç böyle oluyo



    Alıntıları Göster
    Yabancıların "simp" dediği tip bu olsa gerek. Her zaman zaten kadın haklı değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şikayet ettiği için ona teşekkür etmelisin senin için en doğrusunu yapmış.Aksi gerçekleşseydi 4-5 ay sonra twitter'daki taciz iftiralarıyla ve adına açılan hashtaglerle cebelleşiyor olurdun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 21 Kasım 2020; 1:48:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • insanlar oraya tanismak icin gitmiyor ki kimse kimseyler tanismak zorundada degil konusmakta insanlari rahasiz etmeyin 

  • kız haklı sapığı banlayın d:

  • Felurian kullanıcısına yanıt

    Feluriancigimi tasvip etmesem de maalesef katiliyorum. Bu ulkede ozguven ve sohbet yetenegin yoksa elizabeth kalirsin. Romantizm ve ask,mesk,saygi... bunlar out oldu. Ozguvenin yuksek olmali, utangac isen ofsayt olursun. Bu konularda da karsi cins adim atmaz. Adim atiyorsa da farkli bir insandir edepli,haysiyetli ve ahlakli adam(kiz) yapmaz. Giris cumlesi yanlis merhaba tanisalim mi ? hayirdir.beni.nerden taniyon ediyon bu hiz nedir... merhaba yazarsin cevap gelmezse zorlamazsin bitti gitti.

    Konusurken zaten anlarsin evli mi sozlu mu sevgilisi var mi ? Her gozune.bakan kizda sana verecek hoslanacak diye kaide yok. Sinyal veriyor derken trafik lambasi mi bu sinyal verecek Spor salonunda spor yaptım 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.