Şimdi Ara

Spor salonunda spor yaptım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
30.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Felurian kullanıcısına yanıt

    Biraz abartıyorsunuz hocam, direkt mesaj yazdı diye sapık ithamında bulunamazsınız. Eğer rahatsız oluyorsa insan gibi cevap verip iletişim kurabilir, hatta kurmadan da engelleyebilir ancak gidip salon yönetimine şikayet etmesini gerektirecek bir durum yok. Benim kız arkadaşıma yazılsa kız arkadaşım insan gibi erkek arkadaşı olduğunu belirtebilir. Ha ancak şöyle de bir durum var, kız bunu belirttikten sonra arkadaş hal ve hareketlerini sürdürürse, öküz gibi kızı takip edip kızı göz hapsine alırsa işi taciz boyutuna geçirmiş olur, o zaman sapıklığa girer ve şikayet etmek için haklı bir sebebi olur. Belki konu sahibi arkadaş anlatırken hikayenin bu kısmını atlamıştır.



    Geçen bir avukat arkadaşım buna benzer bir vakadan bahsetti. Adamın birisinin karısına sosyal medya hesabından başka bir erkek selam yazıyor. Eşinin facebook hesabına giren koca bu adama cevap verip işi buluşmaya getiriyor ve sonra adam toplayıp gidip adamı dövüyorlar. Şimdi burada selam yazan adam suçlu mu, değil mi?





  • Ne yapsaydı yani kız spor salonunu mu değiştirseydi senin yüzünden?

  • Aynısını senin kız kardeşine ya da sevgiline yapsalar ne hissederdin?

    Bence kızın yaptığı çok mantıklı. Tanışmak istiyorsan bunun yolu instagram'dan tanışalım mı mesajı olmamalı. Kızla zaten aynı ortamdasın. Bir kaç gün kızla karşılaştığında merhaba falan dersin sonra yavaş yavaş muhabbete girersin ondan sonrası gelir zaten

  • Dilenci gibi ne yazıyorsunuz kızlara. Hormonlar bu kadar mı baskın çıkıyor? Azıcık cool olun. Ezdirmeyin kendinizi. Onlar peşinizden koşsun. Erkeksiz kalsınlar. :D

  • konu sahibi arkadaşın kötü niyeti olmayabilir fakat son zamanlarda çıkan kadına yönelik şiddet taciz vs olaylardan ötürü kadınların korkması çok normal. ama yüz yüze konusup işi ilerletmek her zaman bir adım önde olmayı sağlar. ortam gereği muhabbetini kurarsın zaten ilk konusmalardan anlaşılır niyeti. ona göre napıyorsun nasılsın gibisinden yazarsın. liseli ergenler gibi insta üzerinden tanışmak (eğer aynı ortamda bulunduğun biriyse) %100 ret cevabı getirir.


    ben şahsen normal bir arkadaşımın bile özgüvensiz olmasını istemezken karşı cins bu durumu hiç kabullenmez bence.

  • çıldırdım okurken türk kızlara olan inancım neden sıfır neden konuşmamalısın birkez daha anladım neden bu kadar burnu havadalar neden kednilerini ilahlaştırmışlar anlam vermek güç bu olay basit gibi görünüyor ama bir çok sorunun temlinde bu yatıyor selam vermek istediğimde sana karşı kötü duygular beslediğimi nerden çıkardın -1 puan ve acaba salonun sahibine nasıl anlatı oda ayrı bir konu çıldırdık buğü de sonra neden yalnızım neden kimse beni sevmiyor aşırı daha değişik konulara çekerdim velakin gerek yok

  • Konu doğrudur ya da yanlistir, hiçbir kızla tanışmaya çalışmayın, hele telefon etmeyin, whatsapp dan da hiç yazmayın, basit bir şey yüzünden basınız belaya girer. Topluma enjekte edilen dizilerdeki gibi değil sosyal yaşam, dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız sizinle tanışmak istiyorsa whatsAapp, telefon hiçbir şeyi, hatta birçok saçma sapan şeyleri, argo sözleri vs problem etmez.
    Ama sizi beğenmiyor ya da istemiyorsa siz istediğiniz kadar kibarca merhaba deyin, onun gözünde tacizci olursunuz, sizi şikayet ederse inanın hiç kimseye derdinizi anlatamazsiniz.
    Bu kadar risk alırım diyorsanız da kendiniz bilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz burda bi aileyiz diye koruma altına almış güya salondakilerini.. Ulan ne mallar var yaa... Görende ensest ilişki var sanır. O onların ayıbı kardeşim. Sen birine açılmak istemişsin gayet doğal. Doğal olmayan o mallar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kızla yüz yüze tanışmaya da çalışsan(bir kere merhaba demen yeterli) gene seni şikayet ederdi dostum, kezban kezbandır. burada seni eziklikle suçlayan beyaz atlı prenslerde aynı mentalitenin uzantısı ve destekçisidir.

  • kızı görüp instagramdan stalklayıp eklemek yazmak nedir ya bu kızın sevgilisi,eşi olabilir yani ilk bi bakışma vs olsa okey dicemde diğer türlü kadın haklı yani

  • Yaptığın yanlış. Salonda gördüğün kıza karşı birşeyler hissedebilirsin muhabbet etmek istersin elbette ama neden yüzyüze konuşmak yerine yazıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş knk

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seni beğense yaptığın şeyi taciz olarak nitelemeyecekti. "aaa x ne özgüvenli çocuk. direkt geldi yürüdü" olacaktı. şans.

  • Bide asansörde erkek var diye binmeyenler var onlara ne demeli sanki her erkek sapık ve saldıracak rezil bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kafaya koyduğunuz kızla yüzyüze ilk iletişimi kurun. İlla sevgili olmak için değil en azından nabız tutmuş olursunuz. Kaybedecekseniz de böyle kaybedin zira bu sistemle her zaman son kertede kazanan siz olursunuz. Bu sayede ilk başlarda kırmızı kart yesem de sonradan cezam çoğu kez silindi. Ve suanki ilişkim de bu sayede devam ediyor ve her muhabbette iyi ki de yanima gelmissine dönüyor. Yaş 30.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yaptığın yanlış. Seni yanına çağırıp hesap soran elemana'da iki tane patlatmanda gerekirdi. Sen kimsin ulan deyip.

  • Burnunuz çok güzelmiş nedir abi 

  • Devir bu cihangir solcuların devri hocam. Bakma konuda kıza atıp tutan tiplerin bile yarısı Cihangir solcusu. Bu konuda maskeyi çıkarmışlar, diğer konularda tekrar takacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğadaki bir hayvanın çiftleşmesinin Bing Bang i olan "merhaba"nın taciz olmadığı iddiasında bir konu açılmış;

    Erkeklerin özellikle bunu çok iyi kavraması gerekir. Artık karşı cinsle her diyaloğunuz taciz nedeni. Ve artık ceza kanununda sözlü taciz, fiil eylem kadar ceza nedeni. Yani hiç bir erkek karşı cinse cinsiyetçi bir motivasyonla konuşma eylemi yapamaz...
    Bir erkek hiç tanımadığı bir erkeğe ne zaman merhaba diyorsa, bir kadına da o zaman merhaba demelidir. Örneğin spor salonuna gittin, içeri girdiğinde karşılaştığın herkese merhaba demek gibi. Bir yerde bir kadına özel olarak 'merhaba" demeyi taciz saymamak taksirli tacizdir.
    Burada en önemli taciz "merhaba" demek değil, düşüncedir. Bu düşünce de cinsiyetçi yaklaşımdır.

    Hani trafik polisi isterse arabanda veya sende bir suç bulur ve ceza yazar tezinde olduğu gibi bu devirde her kadın isterse kendisiyle konuşan her erkeğe ceza yazar. Kanunlar ve toplumsal anlayış bu kıvama geldi artık.

    Nikah düşen bir kadına merhaba demek her zaman suç değildir, ama her zaman kusurdur. Vay be! Demek ki yavaş yavaş şeriat geliyor! Allah yarattığı kadının fıtratını bilmez mi sanıyonuz tatlı su laikleri!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 20 Kasım 2020; 23:8:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.