Şimdi Ara

spor salonunda farkina vardigim inanilmaz gerceklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turk erkegi kadinlardan kendine cok daha iyi bakiyor

spora gelenlerin cogu erkek, hele bazilari mudavimi resmen her gun gidiyor ben gibi

helal olsun diyorum adamlara

kadinlar ise cok az , tek tuk

bizim kizlarin hepsi makyaj guzeli . aman spor yapayim aman vucuduma bakayim olayi hicbirinde yok. sizin o elde etmeye calistiginiz kizlar inanin aslinda sizi hak etmiyor kendilerine hic bakmiyorlar

daha da uzucusunu soyleyeyim mi

ara sira cok guzel fizikli kizlar ugruyor spor salonuna

oha diyorum helal kiza kendine bakiyor +respect diyorum

sonra fark ediyorum ki ya rusmus ya da baska bi milletten . elin yabancisi turkiyeye yerlesiyor burda spor yapiyor ama kendi spor salonumuzda turk kadin goremiyorum cok talihsiz bir durum

tabiki hepsi oyle degil kendine bakan kizlarimiz da vardir fakat benim su ana kadar gordugum 5 kizdan 3u yabanci 1i turk +bakimli 1ide kapali bir hanimefendiydi

guzel fizikli sporun hakkini vererek yapan hayallerinizi arzulayan kizlar hep yabanci oluyor ne yazikki

• nasi

• Bazılarını sevgilileri kocaları veya aileleri o erkek fazlalığından dolayı göndermiyor

Genelde pilatese giderler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk kızı temizlik konusunda da iyi değil. hani kız olduğu için eve bakma, evi temizleme işleri vs kadın yaptığı için kadın daha temiz yaşar gibi düşünürsün ama bence öyle değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda bi gerçek ama malum o kadar erkeğin içinde spor yapmak kadınlara zor gelebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Al sana inanılmaz bir farkındalık daha,

Yaratıcı onlara zaten güzel bir vücut ve pandora kutusu vermiş.

Spor ile uğraşıp zaman kaybetmek istemezler. Kutuyu açacak anahtarı ararlar.Kimi altın anahtar peşinde kimi renkli anahtar.

• Yukarıda arkadaş da söylemiş. Çoğu spor salonunda erkekler abazan abazan hareket ettiğinden ben de eşim istese yollamam.

Bunu da hesaba katın. Tabi düşük benim söylediğim ihtimal olarak ama böyleleri de var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kiza nasil sarilinir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her gün spor salonuna gidilir mi abi. hiç başka işiniz yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Türk kızı temizlik konusunda da iyi değil. hani kız olduğu için eve bakma, evi temizleme işleri vs kadın yaptığı için kadın daha temiz yaşar gibi düşünürsün ama bence öyle değil.

Mevzu türk kızı meselesi değil Dünya da kendi kendine ayakta durabilecek yemeğini, ütüsünü yapabilecek kız bulmak nerdeyse imkansız oldu çünkü yeni nesil kızlar 7/24 sosyal medyada geziyorlar başka bir şey umurlarında değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.