Şimdi Ara

Spor salonuna gitmeye utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
18.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşalar arkadaşımla birlikte başlamıştık , sonra o 1 ay sonunda devam etmeme kararı aldı bense tekrar yazıldım. 2 haftadır da tek gidiyorum ama ite kaka , çok utanıyorum gitmeye. Yani neden utandıgımı çekindiğimi ben de tam olarak cevaplayamıyorum ama herkes bi artist herkes bi cool takılıyor ortamı pek sevmiyorum salonlarda.

Ama body'e devam etmeyi de çok istiyorum ne yapsam bilmiyorum. Yani adamlara sehpa ile işin bitti mi diye sorunca bile cevap vermeye tenezzül etmiyorlar kaşla gözle cevap veriyorlar.

Sanki kendileri doğuştan kaslı doğmuş gibi bi tripler.

Var mı böyle bi durumda olan ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spor Salonuna Gitmeye Utanmak: Nedenleri ve Üstesinden Gelme Yolları

Spor salonuna gitmek, birçok insanın fitness hedeflerine ulaşmasına yardımcı olan mükemmel bir yoldur. Ancak bazı insanlar, özellikle de aşırı kilolu veya formda değillerse, spor salonuna gitmeye utanma duygusu yaşayabilirler. Bu utanma duygusu, spor salonuna gitmeyi engelleyebilir ve fitness hedeflerine ulaşmayı geciktirebilir.

Spor salonunda utanmanın nedenleri karmaşık olabilir. Bazı insanlar, diğerlerinin onları yargıladığını veya alay ettiğini düşünebilir. Bazıları ise kendi vücutlarından memnun olmadıkları veya yeterli fit olmadıkları için utanabilirler.

Spor salonuna gitmeye utanmakla başa çıkmanın birkaç yolu vardır:

• Nedenlerini Anlayın: Utanma duygunuzun nedenlerini anlamak, bunların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Gerçekçi olmayan beklentileriniz varsa veya başkalarının sizi yargıladığına dair korkularınız varsa, bu nedenleri ele almak önemlidir.
    • Küçük Adımlarla Başlayın: Spor salonuna gitmeye utanıyorsanız, küçük adımlarla başlayın. Önce kısa bir süreliğine gidin ve ardından zamanla süreyi ve yoğunluğu kademeli olarak artırın.
    • Bir Arkadaşınızla Gidiniz: Spor salonuna bir arkadaşınızla gitmek, daha az utanmanıza ve daha sorumlu hissetmenize yardımcı olabilir. Arkadaşınız, sizi motive edebilir ve destekleyebilir.
    • Kendinize Odaklanın: Spor salonunda başkalarının sizinle ne düşündüğü konusunda endişelenmeyin. Bunun yerine, kendi hedeflerinize ve ilerlemenize odaklanın.
    • Olumlu İnsanlardan Destek Alın: Sizi destekleyen ve spor salonuna gitmeye teşvik eden olumlu insanlarla çevreleyin.
    • Kendinize Karşı Nazik Olun: Spor salonuna gitmeye utanmakla mücadele ediyorsanız, kendinize karşı nazik olun. Utanç duygusu zamanla üstesinden gelinebilecek geçici bir şeydir.

Spor salonuna gitmeye utanmak yaygın bir duygudur, ancak bunun fitness hedeflerinize ulaşmanızı engellemesine izin vermemelisiniz. Nedenlerinizi anlayın, küçük adımlarla başlayın ve kendinize destekleyici bir ortam yaratın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne olacak git işte. İçeriği okumadım ama.
  • Salonu degistir kardesim bu kadar basit. Her salonda oyle tipler yok merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın bırakma dostum. Sen aldırma onlara takılsınlar kendi hallerinde. Malesef ülkemizde 2 ay spora giden adam kendini birşey sanıyor.
  • Bana da bu tarz bir şey yapmışlardı sonra kum torbasına artistik bi kaç hareket çekince artist konuşmaları kesiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Sakın bırakma dostum. Sen aldırma onlara takılsınlar kendi hallerinde. Malesef ülkemizde 2 ay spora giden adam kendini birşey sanıyor.

Aynen öyle dostum ya , geçen bi kız gelmiş salona dekolteli falan heryeri açık sağlam bi hatun , adam sehpada seti bitirdi oturdu kızı izliyor , dedim senin işin bitti mi , bitti dedi. Ben de oturdum başladım hareketi yapmaya , geldi 20-30 saniye sonra yattı sehpaya sanki ben orda yokmuşum gibi. DEdim bitmemiş miydi , ben bitti demedim sana dedi. Moralim bozuldu son 3 hareketi bırakıp giyinip eve geldim.
  • Nick-konu uyumsuzluğu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay hiyar vay bitmediyse simdi bitti de vur kafayi indir hadi koçum benim goruyum seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Sakın bırakma dostum. Sen aldırma onlara takılsınlar kendi hallerinde. Malesef ülkemizde 2 ay spora giden adam kendini birşey sanıyor.

Aynen öyle dostum ya , geçen bi kız gelmiş salona dekolteli falan heryeri açık sağlam bi hatun , adam sehpada seti bitirdi oturdu kızı izliyor , dedim senin işin bitti mi , bitti dedi. Ben de oturdum başladım hareketi yapmaya , geldi 20-30 saniye sonra yattı sehpaya sanki ben orda yokmuşum gibi. DEdim bitmemiş miydi , ben bitti demedim sana dedi. Moralim bozuldu son 3 hareketi bırakıp giyinip eve geldim.

sert ol.
  • Salonun en klas lafi en fazla gecen hocasini kafala beraber takilin bir sure zaten o surede senin de vucut sekillenmeye baslar

• quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

quote:

sert ol.

+1

Sakın kendini ezdirme salonda. Zaten bir süre sonra birkaç arkadaş edinirsin salonda birlikte gidersiniz.
  • 2 gun once basladim. Her bakis atanla gidip el sıkısıp tanistim. Hicbir sikinti yok.

• Hacım, bizde de öyle birkaç tip var. Kendini birşey sanmalar böyle cool tavırları bişey dersin cevap vermezler ama ola ki, öyle iyileri var ki gelip muhabbet ederler. Yani onları fazla takma, kendi ortamını kur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adın neydi senin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • salondan kendın gibi birilerini bulup arkadaş ol
  • Dostum çok geç gitme geç gidersen insanlar işten çıktığı için dolu oluyo biraz erken git Ben erken gidiyorum hareketleride hızlı yapıyorum tek kişi çok iyi oluyo millet 2-3 kişi geliyo hareket arasında 3-4 dk dinleniyolar konuşuyolar felan ben hareket aralarında 20saniye dinleniyorum güzelce bitiriyorum benimde başıma geldi adam bench sehpasına oturmuş sağı solu izliyo işiniz bittimi dedim yok dedi tamam bekliyorum bitirin dedim ozaman hemen yaptı gitti beynine sehpayı vurasım geldi
  • ilk 1 ay bende kaçamak gidiyordum benim takıldığım salonda herkes hayvan skill modundaydı,bana boş barı verdiklerinde utana sıkıla kaldırdım sonra ağırlıkların altına girince bende kendi çağımda hıaaaaa diye inliyordum,nereden nereye şimdi 90 kilo takıyorum bench presste
  • Salon değiştirme sakın iyi çalış gelişmeni onlarda görsün yanına yaklaşmaya çalışırlar büyük ihtimal yüz verme.

• sende öyle davran onlara cevap verme soru soruldu mu hayır demek için kafanı çok az yukarı kaldır yokmus gibi davran sessiz pasif biri spor salonunda değil her yerde ezilir
  • quote:

Arkadşalar arkadaşımla birlikte başlamıştık , sonra o 1 ay sonunda devam etmeme kararı aldı bense tekrar yazıldım. 2 haftadır da tek gidiyorum ama ite kaka , çok utanıyorum gitmeye. Yani neden utandıgımı çekindiğimi ben de tam olarak cevaplayamıyorum ama herkes bi artist herkes bi cool takılıyor ortamı pek sevmiyorum salonlarda.

Ama body'e devam etmeyi de çok istiyorum ne yapsam bilmiyorum. Yani adamlara sehpa ile işin bitti mi diye sorunca bile cevap vermeye tenezzül etmiyorlar kaşla gözle cevap veriyorlar.

Sanki kendileri doğuştan kaslı doğmuş gibi bi tripler.

Var mı böyle bi durumda olan ?

nerdeki spor salonu bu ? birde yaşın küçük sanırsam o nedenle seni takmıyorlar anladığım kadarıyla. Eğer rica edersen kalkar rahat ol herkes hayvan gibi görünüp çalışabilir ancak spor salonuna gelen adam biraz daha terbiyelidir. İşi bittiyse kalkar yada beraber yapalım mı diye teklif et arayla yapın.

Sende hemen su koyu verdin. Korkma alışırsın zamanla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.