Şimdi Ara

Spor salonuna gitmek için 2 saat yol çekilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidiş geliş toplam iki saat yapıyor haftada 3 gün acaba yeter ya bıktım dedirtir mi

• dedirtir, daha yakın bir yer bul.
  • var ama salonda squat rack yok dips de yapiyorum 5x5 programinda zorlanirim diye dusundum
  • kalkıp işe gitmiyorum la. 2 saat
  • Üşenirsin evine yakın bulmaya çalış
  • Benim eve yakın fitness var. Ama ben vücut geliştirmeye gidiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Aralarındaki farklar nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Benim eve yakın fitness var. Ama ben vücut geliştirmeye gidiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Aralarındaki farklar nelerdir?

ikisi de aynı şey kardeşim fitness ingilizce vg de türkçesi bu soruyu ciddi sormadın umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sporaş bünyesinde bi spor salomu mu . adi ne salonun
  • Hoş geldiniz arkadaşlar spora insan belirli zamanlarda heves ediyor ama en fazla 4 ay sonra bıktınlık geliyor.

Genelde spordan para kazananlar uzun süre devam ediyorlar.
  • Yolun yarısını dön spor tamamlanmıştır
  • Başkan salon tecrüben var mı bilmem ama spor salonuna gidip gelmek zevkli bir iş değil. Hani halısahaya gidersin para da versen yorulsan da eğlencelidir. Ağırlık kaldırıp indirmenin keyifli tarafı yok. Birde bb yapı itibariyle yavaş bir spor. Değişimler yavaş olacak, bir yerden sonra bırakmak mümkün. Bilmiyorum ben mi çok ameliyim de bence en güzeli evde halter alıp daha fazlasını kaldırmaya çalışmak. Yani hayat boyu benle gelebilecek bir tarz bu, diğer türlüsü bu sektörün pazarlama dehası başka bir şey değil gibime geliyor.
  • hayattaki en zevksiz spor olan fitness zaten normal yollardan 2 ayda azmini tüketiyor bir de uzun yol olursa hiç çekemezsin git gel 4 saat bir de üstüne sporuydu, yemeğiydi üşenirsin gitme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vg nin ingilizcesi bodybuildingtir

Yurtdışında fitness değil de crossfit olarak hafif olan bişey var çok dalga gelir onla hatta.
  • Hocam başladığımdan beri film dizi izlemeyi oyun oynamayaçı bıraktım günleri iple çekiyorum sınav var diye gidemedim yerimde duramıyorum spor aşkından bitecem vallahi bağımlı oldum bana göre de böyle.
  • Sanmıyorum, bir süre sonra yeter artık! dersin.
  • En iyi spor salonu evine en yakın olandır. O mesafedeki salona en fazla 2 hafta gider bırakırsın. Salondan çıktığındaki yorgunlukla hemen eve gitmek istiyor insan. Çekilmez o yol.
  • Yok hayir hocam gidis 1 saat donus 1 saat
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    izmir metroflex gym
  • Kesinlikle cekilmez bu sporun anahtari disiplin sureklilik azimdir hasta hasta bile cikip gidiyoruz salona hele ki gucunun son damlasina kadar antreman yapanlar bilir antremandan sonra kusarsin bile o yol cekilmez
  • Spordan sonra yorulursun bi kere özellikle bacak çalıştığın günler vs dönmek işkence gibi olur.Evininde yakın bir yerde varsa oraya git.

Ayrıca bıkkınlık gelir,çekilmez vs diyenleri dinleme.Ben spora başlamıştım geçen sene ocakta,6 aylık üyelik yaptım temmuzda bitti ama 6 ay sonunda da ilk günkü spora gitme isteğim devam ediyordu bir süre sonra gitmeyince kendini boşlukta hissediyorsun çünkü.Şimdi yeniden üye olucam bence başla,spor yaptığında hayatın daha düzenli bir hale geliyor,kendini daha canlı hissediyosun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.