Şimdi Ara

Spor direksiyon hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracıma spor bi direksiyon almaya karar verdim. fakat bu direksiyonu aldıktan sonra nasıl bir işleme tabi tutacağız. Yani korna işi ne olacak. Ayriyetten muayenede sıkıntı olur mu. Ona göre eski direksiyonu saklayacağım. Dİreksiyon hakimiyeti konusunda vs vs bilgisi olan var mı acaba

# Mechanical Engineering #
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Spor Direksiyonlar: Muayeneden Geçer Mi?

Spor direksiyonlar, sürüş deneyimini geliştirmek için tasarlanmış modifiye edilmiş direksiyonlardır. Daha küçük çapları, daha derin jantları ve daha kavrayışlı malzemeleri ile standart direksiyonlardan ayrılırlar.

Spor direksiyonların muayeneden geçip geçmediği ülkeden ülkeye değişir. Türkiye'de ise durum şu şekildedir:

• Muayeneden Geçmeyebilir: Eğer spor direksiyonunuz orijinal direksiyonunuzdan önemli ölçüde farklıysa, direksiyon simidinin uygun şekilde takılmadığı veya güvenli olmadığı gerekçesiyle muayeneden geçmeyebilir.
    • Momo Direksiyonlar: Momo, yüksek kaliteli spor direksiyonlar üreten tanınmış bir markadır. Momo direksiyonlar genellikle muayeneden geçer, ancak yine de aracın özelliklerinden ve montajından etkilenebilir.

Muayeneden geçmeyen spor direksiyonların kullanımının yasal sorunlara neden olabileceğini ve aracınızın trafikten men edilmesine yol açabileceğini unutmamak önemlidir.

Muayeneden geçmesine rağmen güvenli olmayan bir spor direksiyonunuz varsa, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Direksiyon simidinin aracınıza uygun şekilde takılması
    • Direksiyon simidinin doğru yükseklik ve açıda ayarlanması
    • Direksiyon simidinin kavramasının kolay olması
    • Direksiyon simidinin görüş alanınızı engellememesi

Spor direksiyon taktırmayı düşünüyorsanız, aracınızın özelliklerine uygun olduğundan ve muayeneden geçebileceğinden emin olmak için yetkili bir servise danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hakimiyeti direksiyonun kendisi sağlamaz, direksiyon kutusunun görevidir. Direksiyon simidinin tek görevi ona yön vermektir.
    Bir adet göbek alacaksın, sonra herhangibir spor direksiyon. Sadece aracına uygun olan göbeği bulman gerekli. Tüm simitler olur. Eğer bilmiyorsan direksiyonu söküp takma işini bilen birine yaptır. Korna işi basit, aldığın direksiyon butonlu olsun yeter. Arkasında soketi var zaten. Kabloyu takıyorsun, hepsi bu kadar.
    Direksiyonla muayenenin ne alakası var anlamadım..
    Sen eski direksiyonu her daim sakla. Hatta yerinde olsam değiştirmem, yakışmıyor senin araca spor olanlar. Görüntüden başka değişen hiçbirşey olmayacak. Birde direksiyonun boyutu 32 cm'e düşecek.
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • spor direksiyon alacaktım ama direksiyon gobegi de almam gerekiyormu?
    aracında direksiyon gobegi olanlar almasın yazmıslar.
    aracım lada samara.
    göbeğim varmı :)
    yoksa göbektemi lazım spor direksiyon icin.
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Bu arada ben direksiyondan vazgeçtim. Hakikaten kötü duruyormuş accentlerde. Gözümle görünce fark ettim açıkçası Direksiyon parasının üzerine biraz daha koyup 2 adet sağlam bi hoparlör aldım. Anfim de hazır bekliyor. Tek iş bass almak.

# Mechanical Engineering #
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.