Şimdi Ara

Yeni LANCER DİZEL hakkında detaylı bilgi // TEMSADA BİLE OLMAYAN BİLGİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daimler-Crysler in bünyesinden ayrıldıktan sonra oldukça büyüyen Mitsubishi nin araba bölümünün Türkiyedeki amiral gemisi lancera özen gösterdi ve harika bir araç yarattı bence, Lancer bilindiği üzere 2007 yılı sonunda yenilendi. Mitsubishi'nin almanyada yerleşik avrupa tasarım merkezi tarafından tasarlanan 4 kapılı sedan, Outlanderın platformu üzerine yapılmış araçtır. 4.57 metre uzunluğunda olan sedan başlarda 140 hp lik Volkswagen firmasının ''pompa-emme'' tipi dizel motoruyla piyasaya sürüldü. 2008 yılının ilk aylarında ise 1.8 lt lik benzinli 144hp lik motoru ile üretime devam edicek. Lancer'ın Stationwagon versiyonu hayata geçirlmeyecek şu anki planlara göre. 1600cc lik versiyonu ise şu an yapımda yok ne yazıkki beni en çok üzende bu oldu 1.800cc vergisi vermek istemem açıkçası.Rockford un tesisatı ile punch serisi subwoofer verilen paketler içinde 18'' jant gibi özelliklerde bulunuyor. İçi karbon döşeme olan araçta birçok özellik mevcut. Yapılacak olan reklamda doğa ile i içe bir kabile savaşçısını kurgulayan reklam filmi çekiliyor veya çekilde Vatanımıza reklam verilmeyi bekliyor... ilk etapta GLX modelinde 1.5 110hp versiyonu ülkemizde satışa sunulucak sanırım.

Full Modeli:

Boş Modeli:

Ayrıca TEMSA yada burdan kızıyorum böyle harika bir aracın lansmanını yapmadığı gibi internet sitesindede bu araçtan bi haber kaldık!
    Yani bu araç bence satışta bi çok aracı sollar. Yazık günah! Mazdanınki gibi olucak sonuda sanırım temsanın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 8 Şubat 2008; 12:07:34 >

• mitsubishi nin Türkiyedeki politikası çok yanlış. böyle giderse Avrupada tutulan nice güzel mitsubishiler (bu lancer da dahil) Türkiye'de hiç satılmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckin01 -- 7 Şubat 2008; 17:52:47 >

• bu dizel teknolojisinin yaratıcıları vw ve audi bile bu teknolojiyi bırakmaya başlamadı mı?
  • detaylı bilgi bu muydu?
    insan iddialı başlık görünce daha fazla bilgi bekliyor açıkçası...

neyse buna da şükür...

ben özellikle hatcback karoserinin piyasaya çıkacak haliyle resimlerini bekliyorum.can yakacak modele benziyor...

Orjinalden alıntı: extremeenvy

detaylı bilgi bu muydu?
    insan iddialı başlık görünce daha fazla bilgi bekliyor açıkçası...

neyse buna da şükür...

ben özellikle hatcback karoserinin piyasaya çıkacak haliyle resimlerini bekliyorum.can yakacak modele benziyor...

Arkadaşım bende daha çok bilgi için araştırdım ama yok yani yapıcak bişi yok bekliyoruz işte TEMSA birşey açıklasın diye ama... Temsaya

Araç güzel duruyor. Motor seçenekleri çoğaldıkça ilgi artacaktır. Civic de dizel çıkarmalı. Hoş, benzinliyle bile birçok aracın satamadığı kadar satıyorlar ama dizel olması zarar getirmeycektir. Lancer bunu düşünerek yola çıkacak sanırım.
    Daha Fazla Göster
  • bu araba konsept tasariminda oyle harika kalipli oturakli duruyoduki bide su son haline bakiyorumda yazik olmus cok tutmaz bence bu arac.

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
    Arkadaşım bende daha çok bilgi için araştırdım ama yok yani yapıcak bişi yok bekliyoruz işte TEMSA birşey açıklasın diye ama... Temsaya

bunlar da devlet sırrı saklıyo sanki...
    Vatan toprağı Kutsaldır Kadarine Terk edilemez. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

BEYAZ HONDA CIVIC ELAGANCE
  • güzel alet
    siyah olsa daha iyi olurdu

mitsubishinin amiral gemisini lancer değil mitsubishi galant tır.

ülkemize nedense getiilmeyen bu d segmenti araç mitsubishinin en büyük sedanıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

amiral gemisi tabiri genelde en üst model binek araç için kulllnılır.

mitsubishinin amiral gemisini lancer değil mitsubishi galant tır.

ülkemize nedense getiilmeyen bu d segmenti araç mitsubishinin en büyük sedanıdır.

Doğru fakat ülkemize ne yazıkki gelmiyor Türkiyedeki amiral gemisi Lancer.

• ajan gibi adamsın yemin ediyorum

saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.