Şimdi Ara

Splinter (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tür: Gerilim, Korku
    Yönetmen: Toby Wilkins
    Senaryo: Kai Barry, Ian Shorr, Toby Wilkins
    Yapımcı: Iqbal Ahmed, Ted Kroeber, Kai Barry
    Gösterim Tarihi: 03 Nisan 2009

Splinter (2008)

Gezmeyi seven Polly ve doktorasını bitirmeye hazırlanan kitap kurdu sevgilisi Seth o haftasonu uzun süredir planladıkları romantik yıldönümü kutlamasını yapmaya karar verirler.
    Seth herhangi bir yerdeki bayağı bir motelde yıldönümü seksiyle kutlama yapacaklarını düşünürken; Polly bir kamp gezisi yapmalarında ısrar eder ve onu yıldızların altında yıldönümü seksi vaadiyle kandırmayı başarır...
    Ancak kamp yerine gelişlerinin üzerinden birkaç dakika geçmiştir ki Seth çadırı yanlışlıkla kırar ve ikili kamptan vazgeçip yeniden motel aramaya başlar.
    Ne yazık ki o anlarda polisten kaçan bir mahkum'un bu genç çift ve spor jipleri için başka planları vardır...

Alıntı:Divxplanet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 8 Mart 2009; 22:51:29 >

• Aksiyonu bol bir film gibi gozukuyor,gösteriminede az kalmış güzel güzel
  • Fragman dolu doluydu umarız film de öyle olur.Bu arada film çok teen slasher tarzında.
  • Tam benim tarzım...
  • Fragmana aldanmamak lazım,zira bu tarz filmler sonradan hep hayal kırıklığı oluyor.
  • sırf benzilikte geciosa kötü
  • arkadaslar izledim,,,

en azindan bir kere izlenir..yani bosa vakit kaybetmis olmazsiniz...

ama cok seyler beklemeyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MotoGP 2006......Xbox360
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokiauser

arkadaslar izledim,,,

en azindan bir kere izlenir..yani bosa vakit kaybetmis olmazsiniz...

ama cok seyler beklemeyin...

deme yahu
  • Filmi dün gece izledik ve çok beğendik.
    Gerilim/korku sevenler kaçırmasın bence.
    Yalnız artık şu son sahnelerde mekan yanıp havaya uçmasın, harbiden sıkıyor aynı şeyler.

Filmin son sahnesi de klasik korku filmleri gibi devam çekilebilecek gibi bitirilmiş.

7/10
  • Dip not:Filmin yönetmeni Holywood'un en iyi 5 Görsel Efektçisinden biri olarak gösteriliyor adamın fanlarının filmin IMDB puanındaki etkisi çok fazladır.Ayrıca böyle bir yeteneğin ilk yönetmenlik denemesi olmasının yanında sanırım full efektli bir film izliyeceğiz...
  • Çok klişe sahneler var. Tek artısı temposunu hiç düşürmemesi ve kısa olması.
  • bakalım listede ilk sıraya aldım. klişe falan olamsı önemli değil. kan ve şiddet göreyim yeter.
  • Filmi gecenlerde izledim ve kendi adıma beğendim.Efektler ve atmosfer tatmin ediciydi.
  • Bence hiçbir özgünlüğü olmayan, sıradan bir film,
    fazlasıyla klişelerle dolu.
    izlenmese de olabilir.
  • İzledim beğendim güzel film.
  • Bu korku filmleri hep aynı tarzla mı başlar arkadaş!Hep böyle eğlenmelik giderler biyerlere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

Bu korku filmleri hep aynı tarzla mı başlar arkadaş!Hep böyle eğlenmelik giderler biyerlere...

Allah ın emri o illa öyle başlayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.