Şimdi Ara

SPİDERMAN 3>>>PLAYSTATİON 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR DÜŞÜNELİM SPİDERMAN SONY"NİN BÜNYESİ ALTINDA DEĞİLMİ? EVET BÜNYESİ ALTINDA
    PEKİ 2007"DE SPİDERMAN 3 FİLMİ ÇIKMIOMU? EVET
    BUNA GÖRE DÜŞÜNÜCEK OLURSAK PS3 SPİDERMAN"E SPONSOR OLMAZMI? OLMAZMI
    OLURSA PS3 ÇEKİLİŞLERİ KAMPANYALARI OLMAZMI? OLUR

PEKİ BU DEDİKLERİMİN GERÇEK OLURSA BAZI KİŞİLER PS3 SAHİBİ OLURMU OLMAZMI? OLUR...

• yavaş..............sen uçmuşsun arkadaşım kim kime bedava ps3 verir hele üretim sıkıntısı çekiyorken
  • AVEA VERDİ PS3
  • bak dediğin olabilir. hemde sony sadece şu sıralar çekiyor sıkıntıyı. geçer mayıs ayına kadar. ayrıca spiderman 3 ün oyunuda süper olacak TAM NEXT-GENERATION SPIDER-MAN olacak. zaten oyunun fragmanında da öyle diyor
  • peki biz bu konuda ne yapabiliriz.sony ye mail mi atalım.
  • Suan icin boyle bir durum olmaz ama Sony seri üretime gectiginde boyle bir durum gerceklesebilir.
  • evet sen takip et kampanyaları birgün sanada çıkabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zannetmiyorum öyle bişey olsun.
  • Beyaz'da bir tipleme vardı , pala bıyıklı , elleri sürekli cebinde , galiba o sensin. Sürekli , "anladın sen onu" , "döööööön , dööööön" derdi , saçma sapan rakamlardan anlamlar çıkartırdı. O sensin eminim.
  • olur olur... olursa bütün "yedigün"leri ben içerim
  • dostum spiderman 3 filminin afişinde 3 rakamı ps 3 un 3 rakamı ile ayni frontlarda yazilmis dikat et....
  • bugün sinemadaydım filmin fragmanının sonunda kocaman bir 3 göründü,sağımdakilere solumdakilere ahaa ahaaaa bakın playstation 3 ün fontu dememe rağmen kimse tınlamadı manyak sandılar çok şaşırdım ve çok hoşuma gitti o 3 ü orda görmek.içim heyecanla doldu vallahi
  • Hiç belli olmaz,Playstation 3 zaten Spider-Man yazı fontunu kullanıyor.Anladın sen anladım kontendoo'nun dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 23 Kasım 2006; 23:15:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Hiç belli olmaz,Playstation 3 zaten Spider-Man yazı fontunu kullanıyor.Anladın sen anladım kontendoo'nun dediği gibi.

e zaten o font sony nin tescilindemesela Xbox360 da spiderman font u kullanılsaydı sony para koparırdı

• Evet 3ler arasında büyük bir benzerlik var hatta aynılar süphe uyandırıcı bir durum mu yok Ps3 Spider Man aynı sey mi
  • Sony'nin ürettiği makinalar symbiot olmasın sakın.
  • 333 Ajda Pekkan
  • bu oyunun fragmanı veya bi videosu filan war mı???

oyunun yapımına çoktan başlandı zaten...ps 3 e çıkcaanı da bilioruz...ama bi trailer yada bi ss filan olsa da baksak d mi yaw...
  • Spiderman ile ps3 aynı fontu kullanıyor zaten sadece 3 aynı değil bütün yazılar aynı homorakah mı ne böyle bir adı var word için indirmiştim bu fontu ama hatırlamıyorum diğer bilgisayarda kaldı.
  •  SPİDERMAN 3>>>PLAYSTATİON 3

yanlış hatırlamıyorsam E3 de de söylenmişti sanırım,spiderman2 fontu kullanıldığı diye,bazı sitelerda ve forumlarda hatta protestolar olmuştu özgün olmadı diye,ama sonuçta spiderman de tüm hakları ile lisanlı bir sony markası.

http://www.petitiononline.com/ps3font/petition.html
    buda font değiştirilsin diye açılan imza kampanyası

Edit:6. Bill Gates bile imza göndermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashamon -- 25 Kasım 2006; 12:06:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.