Şimdi Ara

Spider-Man: Shattered Dimensions (ANA KONU) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
27.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek sanmam activision spiderman oyunlarını kötü olduğuınu biliyoruz bunda düzelticez demişti arıyorum oyunu ama bulamadım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Beyler ben çöp kokusu alıyorum ya siz?

Çöp yada değil yinede denenmeli. (FW'li konsolu satmayacaktın gerçi almışsındır yine sen)
  • Yazıcak dvd yok güzele benziyor
  • merak etmeyin çöp çıkmaz.

noir ve gelecekte olan boyutu merak ediyorum bende. yoksa normal spiderman zerre ilgimi çekmiyor açıkçası. biraz hikayeyi değiştirmeli tuz biber katmalı böyle manevralarla. tek başına noir şekilde çıksaydı grafikleri daha iyi olsaydı ( ki muhtemelen öbür boyutlar olmadğı için daha iyi olurdu haliyle ) biraz daha ciddi daha yetişkin karanlık oyunu olsaydı hikayeyi allandırıp pullandırsaydı çok daha iyi oyun olurdu. böyle de ümitliyim bi nebze
  • bakalım yarına gameplayler ve yorumlar ortaya çıkar..Çöp çıksa da yine de oynarım.Sizi bilmem ama bu tür çizgi roman tarzı oyunlardan da bir nebze olsa zevk alıyorum
  • Bu oyunun çöp çıkması imkansız. O kadar resim o kadar video o kadar evren,kostüm çalışması gördük. Oyun duyrulmadan önce Activision Spiderman serisini berbat ettik özür dileriz dediler. Ayrıca Çizgiroman oyunu unutmayın. Film oyunları gibi dandik ekiplerle 2 ayda yapılmadı bu oyun.

Ben şu MAFIA II yi bitireyim Spiderman'ede dalıcam hadi bakalım
  • Bende çöp kokusu alıyorum.
  • Oynamadığınız oyunlara çöp demeniz yetmiyormuş gibi bide şimdi çöp kokusu muhabbeti başladı. Gidin evdeki çöpleri çıkartın kapının önüne koyun madem koku geliyor...
  • Nasil oyun ?
  • uzun zamandır bekliyorum bu oyunu, umarım güzeldir
  • Sizin ordan çöpçü geçmiyo herhalde baksana mahalleyi mok götürmüş herkez koku geliyor diyo
  • Dün akşam tutorial bölümüne bakabildim. 4 boyut da çok güzel tasarlanmış hepsinin farklı bir havası, atmosferi var ancak oynanış olarak noir hariç pek bir fark göremedim aralarında. Tabii oyunda ilerledikçe farklar görülebilir. Ben animasyonları biraz zayıf buldum ama bunun dışında zevkli bir oynanışı var. Ortalama bir de hikayeye sahip gibi görünüyor. Oyun kesinlikle çöp değil, özellikle oynayacak başka bir oyun yokken oynanabilecek bir oyun.
  • SPOILER YOK!
    Rahatlıkla izleyebilirsiniz.Sadece her SpiderMan'in gücünü öğretiyor.
    Oyunun Başlangıcı Gameplay Videosu[10 dk]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    LAUNCH TRAILER
    http://www.gametrailers.com/video/exclusive-launch-spider-man-shattered/703753

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 31 Ağustos 2010; 16:08:20 >

• videolar cok sağlam oynanırlığı var gibi
  • evet Trailer harika zaten Sandman'in gelişi falan.OYUN KESİNŞİKLE ÇÖP DEĞİL...
    Grafikler çok hoş.
  • oynuyan varm nasıl olmus oyun
  • videoyu izleyerek söyleyebilirim ki GRAFİKLER GERÇEKTEN HARİKA...
    oynanış da çok hoş FPS tarzı modu da olunca da manyak olmuş[düşünce FPS'ye geçmesi falan]

KOSTÜMLER

Amazing:
    Scarlet Spider

Secret War
    Oyunun sitesidne Amazing bölümünde Resmini bulabilirsiniz.
    Bagman

Noir:
    Negative
     Spider-Man: Shattered Dimensions (ANA KONU)

1602

Red and blue concept

2099:
    Spider Armor

Iron Spider

Flipside

Ultimate:
    Mangaverse

Insulated suit
    Classic Ultimate suit

not:
    İşte sıkıcı tarafı
    *Magna
    *Insulated suit
    ???
    *Classic Ultimate
    Yukardaki Ultimate kostümlerde simbiyot özelliği olmaması lazım.Ama oyunda bunlarda da simbiyot özelliği var...O da garibe kaçıyor tabili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 31 Ağustos 2010; 16:38:20 >

• OF bende sevindim çıktı diye şimdi 1 hafta nasıl beklerim Spiderman oyunlarını çok seviyorum psone daki spiderman den beri oynarım psone:spider-man 1,spider-man 2 enter electro-pc:Ultimate Spider-man,Spider-man 3 oynadım hepsinide çok begendim.Videolardan gördügüm kadarıyla buda süper 7 eylül gelsin spidey akar
  • arkadaşlar 2099 daki boss u yenemedim o bölümü geçebilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.