Bildirim
Spider-man (1994-1998) çizgi dizisini nerden izleyebilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar hiç animasyon izlenen bir site de mi yok _____________________________ -
Ben 4 sezonu altyazılı beşinci sezonu netten dublaj izledim sanırım arşive baktım da beşinci sezonun altyazıları bende de yokmuş. Dublajını Spider man 1994 izle şeklinde aratırsan rahatlıkla bulabilirsin. _____________________________ -
teşekkürler :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi 11
Merhaba arkadaşlar çocukken fox kids'de izlerdim bir nostalji yapıyım diyorum :) torrentte 5 sezonun tamamı var ama 5.sezonun altyazısı çıkmamış izleyebilceğim bir site var mı ? varsa altyazılı iyi olur yoksa türkçe dublaja da razıyım
Hocam pm atar mısın torrenti indiriyim sıkılınca izlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
tamam hocam _____________________________ -
Bunun arşivi bende vardı ama 1 TB'lık harddiski kaybedince elimde hiç bir şey kalmadı. Konuyu görünce baya üzüldüm _____________________________ -
tekrar indirmek istersen torrent linki atabilirim hocam, bende 1 harddisk bozdum 1 tane de kaybettim hardiske töbeliyim artık :) _____________________________ -
Arşivi bıraktım artık hocam. Teşekkürler yine de :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
önemli değil :) _____________________________ -
quote:
tamam hocam
hocam bana da yollar mısın?_____________________________ -
quote:
Merhaba arkadaşlar çocukken fox kids'de izlerdim bir nostalji yapıyım diyorum :) torrentte 5 sezonun tamamı var ama 5.sezonun altyazısı çıkmamış izleyebilceğim bir site var mı ? varsa altyazılı iyi olur yoksa türkçe dublaja da razıyım
http://tasm.zz.vc/ Burda dublajlısı var_____________________________ -
tabi :) _____________________________ -
teşekkürer hocam bu arada nasıl bir site bu adı falan değişik sadece spider man var _____________________________ -
Bende bilmiyorum hocam forumda bu çizgi filmin konusuna atmıştı bi arkadaş.The amazing spiderman kısaltması heralde:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
peki hocam teşekkürler _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt