Şimdi Ara

Spedu micro usb cable 1 m 2 adeti 1.76$ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
8
Favori
10.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütün kablolara dispute açtım. 65 gün oldu.5 kablodan hiçbiri gelmedi iyimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ferman1987

Bütün kablolara dispute açtım. 65 gün oldu.5 kablodan hiçbiri gelmedi iyimi.

bende 2 adet almıştım yaklaşık 25 günde gelmişti.. senin bu kadar gecikmesi normal değil.

• Dün 3 dolara 3 metreliğini sipariş ettim iPhone için. Normalde 5 dolardı, mağaza 2.01 dolar alt limitli 2 dolar indirim kuponu veriyor, 3 dolara geldi. Alacaklar mutlaka magazanın kuponlarını kontrol etsin.

Daha önce de Android için olanının 3 metreliğini 2.65 dolara almıştım kupon sağolsun.

• Spedu'nun 1 m, kırmızı örgülü, altın uçlu mikro usb kablosunu yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz, şimdilik memnunuz. Telefonum Sony Z1, orijinal şarj cihazı ve kablosu ile şarj ettiğimde Ampere programı 1000 mah gösteriyor maksimum, Spedu kablo ile 1250'ye çıkıyor. Telefon boştayken tüketim ortalama -350 mah gösteriyor.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Type-C kablo ihtiyacı olan varsa 1 dolar mağaza kuponuyla 0.32$ a geliyor:

https://www.aliexpress.com/item/USAMS-USB-Type-C-Cable-1m-2A-USB-Type-C-Cable-for-Meizu-Pro-6-Xiaomi/32789567187.html?spm=2114.13010208.99999999.264.EmoISh

Hatta mobilden 0.28

Spedu micro usb cable 1 m  2 adeti 1.76$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 22 Haziran 2017; 2:0:31 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.