Bildirim
Spectrum Kasası Açılmaya Değer Mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mavi skin düşme oranı yüksek, o yüzden bence gereksiz ama pembe mor kırmızı düşerse güzel para eder hala fiyatları yüksek, ben yine'de kasa açmayı tercih etmezdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: emc-2
Mavi skin düşme oranı yüksek, o yüzden bence gereksiz ama pembe mor kırmızı düşerse güzel para eder hala fiyatları yüksek, ben yine'de kasa açmayı tercih etmezdim.
Her kasada mavi skin düşme ihtimali yüksek değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Don Atari
quote:
Orijinalden alıntı: emc-2
Mavi skin düşme oranı yüksek, o yüzden bence gereksiz ama pembe mor kırmızı düşerse güzel para eder hala fiyatları yüksek, ben yine'de kasa açmayı tercih etmezdim.
Her kasada mavi skin düşme ihtimali yüksek değil mi
Evet hepsinden yüksek. Eğer kırmızı / mor düşürürsen en azından diğerlerinden daha iyi fiyata satabilirsin. Bıçaklarıda hala diğerlerine göre balon fiyat. -
kasa açıcaksan zaten spectrum açmak mantıklı diğer kutuların covertları key fiyatını bile karşılamıyor bazen
ama açmamak en mantıklı harekettir -
Şimdiye dek 50 tane kutu açmışımdır. Hep çöp item aldım. Bu forumda bir konuda tüm zamanlarda açılan kasaların drop oranları paylaşılmıştı. Piyango oynamak daha şanslı iş oluyordu. -
hiç bir csgo kasası açmaya değer değil -
Açmıyorum
Bizon cikti bana gecen acma bosver
açma bence -
steamde ya da herhangi bir sitede kasa açmak gerçekten akıl işi değil. youtube'da ya da burada görüyoruz adamlar 300-400 dolarlık itemler çıkartıyolar. sen de bi gaza gelip bayılıyorsun 50-100 lira ama sonuç hüsran. neden hüsran? çünkü kendi paranı harcadın. o kasa açıp video çeken youtuberlar bil ki cebinden 1 lira vermiyor. sponsor cart curt desteğiyle açıyorlar. bi de 300 dolarlık yerine 200 dolarlık skin çıkınca üzülmeleri yok mu neyse git karnını doyur 10 liraya ama 1 kasa bile açma. değmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X