ALINIK STEAM HESAPLARI
Selamlar.
Herhangi bir level, içerisinde oyun kriterim yok.
Aldıktan sonra içerisinde item trade yapabileceğim düz hesap arıyorum. Kendim yeni hesap açtığımda Mobil Guard sonrası 15 gün trade ban veriyor.
Ama mevcut bir hesabı steam uygulamasına giriş yapıp mobil guardı bu telefona taşı dersek 15 gün ban 3 güne iniyor. O yüzden hali hazırda steam guard kurulu olan hesap almak istiyorum. İçeriği, leveli önemli değil. Takas banı olmasın yeterli.
Buradan DM atabilir ya da aşağı da yazabilirsiniz.
STEAM HESABI ALMAK İSTİYORUM
Selamlar.
Herhangi bir level, içerisinde oyun kriterim yok.
Aldıktan sonra içerisinde item trade yapabileceğim düz hesap arıyorum. Kendim yeni hesap açtığımda Mobil Guard sonrası 15 gün trade ban veriyor.
Ama mevcut bir hesabı steam uygulamasına giriş yapıp mobil guardı bu telefona taşı dersek 15 gün ban 3 güne iniyor. O yüzden hali hazırda steam guard kurulu olan hesap almak istiyorum. İçeriği, leveli önemli değil. Takas banı olmasın yeterli.
Buradan DM atabilir ya da aşağı da yazabilirsiniz.
CS:GO Maç bulma lobby sorunu
Selamlar
Nova 4 bir hesabım var çok eski bir steam profili. Uzun zamandır lobbylere davet edilmiyorum. Daha doğrusu oyuncu sayfasında sadece LE / LEM üstü profilleri görüyorum ki çoğu da Türkiye'den bağlanmıyor. Bağlantı değiştim, ISP değiştim ama sorun bir türlü çözülmedi. Başka steam hesabına geçiyorum o zaman sorun çözülüyor.
Sizce neden olabilir?

Alınık Steam Hesapları
|
|
csgoempire bağlantı sorunu
|
Ipad kapalı şarj edilebilir mi?
|
BTC Transfer Süre
|
Oyun Açılış Hatası
|
Geforce GTX 950M çift ekran kartı sorunu
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 322
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0