2K Games'in gizemli oyunu olarak uzun süredir dedikoduları dolaşan oyunun akibeti geçtiğimiz dakiakalarda sonra eren Video Game Award 2009 töreninde açıklandı.
Törende yayınlanan videosu ile en dikkat çeken yapımlardan biri olmayı başaran Spec Ops : The Line'ın videosu, aksiyon sahneleri ve görselliği ile de göz doldurdu.
Yırtılmış bir Amerikan bayrağının dalgalanması ile başlayan videoda yerle bir olmuş bir şehirde büyük bir çatışmaya şahit oluyoruz. Olası felaket senaryolarından birini işleyecek olan Spec Ops'un bu yeni oyununda siper alma sisteminin bulunması da dikkat çeken detaylardan birisi oluyor.
Joystiq`in haberine gore oyun en erken kasim 2010 da cikacak
quote:
Orijinalden alıntı: egoktepe
Joystiq`in haberine gore oyun en erken kasim 2010 da cikacak
daha çok varmış ben daha erken bekliyordum
quote:
Orijinalden alıntı: ulwi
Gears of war ile killzone birleşimi bende ilgiyle bekliyorum bakalım nasıl birşey olacak...
Dehşet olur valla öyle olursa...
Oyun sitesinde yayımlanan birkaç bilgi ;
* Oyun tps olacak. * 4 kişilik Squad (takım) yöneteceğiz. * Dinamik kumfırtınaları oyunun gidişatını değiştirebilecek. * Dubai gökdelenlerinin avantajları ve dezavantajları oyuna aktarılacak. * Farklı multiplayer modları olacak.
yine amerikan gavuru olup müslümanlarımı öldürüyoruz bu oyundada
oyun cok guzele benzıyor bıran once cıksa keske
ayrıca konuyu saptırmanın geregı yok adamlar OYUN yapıyor kendı seneryolarına gore opersayonlar vss.... teröristin müslümanı hristiyanı dini olmaz ne alaka
kumda oyna sen ozaman..
silah mermi değil sanki boncuk atıyor
bu oyunu ilk ps1 alıp dayıoğluyla günlerce oynardım,bunun birinide bitirmiştik ,ikincisini bitirememiştik çinli bölümde kalmıştık neyse,bu oyun gerçekten multi olarak en çok zevk aldığım bir oyundu
Bana Army of Two oyununu hatırlattı oynanabilitelirliği var
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
El kaide müslüman diye bizde el kaide ye katılalım istersen...?
adınan ilk başta ghost recon benzeri birşey bekledim ama arcadenin önünde gideni imiş.