Şimdi Ara

Spec Ops The Line

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
0
Favori
11.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spec Ops: The Line, PC, Xbox 360 ve PS3 için resmi olarak duyuruldu arkadaşlar.Amerikan Özel Birliklerinin, kaybolan bir subayı bulmak için tamamen kumlarla kaplanmış ve harabeye dönmüş Dubai’de ki macerasını konu alıyor Spec Ops.Yapımcısı Yager ve dağıtımcısı 2K Games.Türü:TPS , Yayımlanan ilk video;

http://www.gametrailers.com/video/spec-ops-spike-tv/59821?type=flv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 19 Aralık 2009; 11:31:33 >

• sonunda çıktı. yıllardır bu oyunu bekliyordum.

Spec Ops The Line

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 27 Haziran 2012; 18:41:56 >

• En çok beklediğim oyunlardan bi tanesiydi.
  • beklediğim bir oyundu
  • Allah no!
  • Güzel bir oyuna benziyor denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Güzel bir oyuna benziyor denemek lazım

Bana ps1 deki bir oyunumu hatırlatıyor küçükken oynardım ama hatırlayamadım ya otel gibi biyerdeydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deneyen yok mu arkadaşlar hiç?
  • Fena olmamış oyun. Özellikle atmosferi ben beğendim. Oyunda öyle kendine has yaratıcı fikirler yok, fakat oynanabilir gibi duruyor.

Spec Ops The Line  Spec Ops The Line  Spec Ops The Line
     Spec Ops The Line  Spec Ops The Line  Spec Ops The Line

• BSC'de incelemesi yakında çıkar ona göre indiricem
  • Güzele benziyor, ****

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye ediyor musunuz ?
  • ps1 de de sanki böyle bi oyun vardı?
  • Vuruş hissi cidden çok hoşuma gitti oynanış olarak oldukça zevkli yapmışlar ayrıca ışıklandırmalarda şahane olmuş
  • BSC video incelemesi ne zaman çıkacak
  • bu oyunun grafik motoru ne.resimlerden sanki yine Unreal Engine 3 motoruyla yapılmış gibi duruyor.
  • Anlaşılan çok ilgi çekmedi bu oyun yorum sayısına bakarsak

demo incelemesine baktığımda alacağım ilk oyunlardan biriydi Yavaşça FPS'den TPS'ye geçiyoruz artık future soldier, spec ops the line örnek
  • @Sarisakal
    UE3 kullanıyor evet.

Şu güzelim oyunun neden tutulmadığını anlayamıyorum. Önyargılı olmayın ve bir-iki bölüm ilerleyin arkadaşlar. Atmosfer başarılı, aksiyon tavan yapıyor. Hele bazı sahnelerin verdiği zevk hiç de yabana atılır cinsten değil.

IGN de 8 puan vermiş. Gamespot sallamış. Kullanıcı incelemeleri ortalaması da 8.2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 29 Haziran 2012; 0:11:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

ps1 de de sanki böyle bi oyun vardı?

evet pc'de de vardı uzun yıllar önce hatta seriydi ama onlar taktikseldi bunun gibi düz shooter değildi..
  • Güzele benzior, denemek lazım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.