Şimdi Ara

Spartakus mü Game of Thrones mi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
1
Favori
9.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki dizi de efsaneler arasında yerini alacak kadar sağlam, fakat hazzı yaşamak istiyorsan Spartacus kesinlikle.
  • Spartacus 2.sezonundan sonra bana herhangi bir duygu yaşatmadı, ilk 2 sezon kaliteliydi bendeki yeri ayrıdır. GOT apayrı bir yapım her açıdan diğer tüm dizilerden üstün bir konumda.

Puan ile ayırmak gerekirse;

GOT 10/10
    Spartacus 10/7 alır benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauser -- 4 Nisan 2013; 20:58:30 >
  • game of thrones 4. bölümdeyim galiba bi hareketlilik yok şimdilik spartacus 3. sezona kadar izledim sanki spartacus daha hareketliydi
  • İkiside
  • Game of Thrones...kesinlikle...
  • İkisi çok farklı diziler ikisininde yeri ayrıdır bende ama GOT %51 e %49 alır.
  • beyler adam twd izleyicisi yani aksiyonu seviyor ne işi olur got la kardeş spartacus e başla aksiyon burada
  • Game of Thrones. Kitaplari Yutmuş biri olarak Kesinlikle GOT Başlayın diyorum.
    Kan Savaş Seks Entrika Fantazi Hepsini bulunduruyor Hemde Detaylı ve Gerçekci.
    Ikiside Izlenebilir aslında Spartacus başlayın 2 Haftaya yetişirsiniz Zaten yetişene kadar Dizi biter
  • Spartacus ün birinci sezonu efsanedir.Gods of arena sezonuda iyiydi.Ama digerlerı iyice kötüye gitmeye basladı.Zaten izlemeyi bıraktım eski tadı vermıyordu.Ama Game Of Thrones tartışılmaz şuan dünyanın en iyi dizisi.Bunu kimse inkar etmesin arkadas imdb de en iyi dizi olarak seçti en çok indirilen torrentte gotSeks içerikli sahneleri azaltıp konuya odaklansalar daha iyi olucak bence
  • spartacus, game of thrones yanında çerezlik dizi gibi kalır

game of thrones gelmiş geçmiş en iyi dizi olmaya adaydır her yönüyle
  • Spartacus diyorum . Got daha çok muhteşem yüzyıla benziyor çünkü sürekli entrikalar var ve sıkıcı bence . Herkes subjektif bir açıyla yazmış ayrıca. Spartacus kalitesiz diyen var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spartacus
  • Her iki dizide öncelikle kaliteli dizilerdir . Spartacus belli bir konu ekseninde olabilecek en iyi şekilde yansıtılıyor . Zaten tarihten yaşanan bir olay olduğu için konusu sınırlı bir çerçevede işleniyor . GOT ise çok sağlam Bir kaynağa sahip kitaptan uyarlanması büyük avantaj ve müthiş bir dünyası var gerek oyuncular , gerek görsel efektler , gerek farklı mekanlar , farklı karakterlerin hikayesiyle oluşması bambaşka bir dizi yapıyor GOT u .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce spartacus

sonra game of thrones

sonra rome
  • Spartacus Spartacus Spartacus
  • Abartın abartın Game Of Thrones'u

GOT'a gelmiş geçmiş en iyi dizi diyen avutmayın kendiniiz.Gelmiş geçmiş en iyi dizi LOST'tur.

Bu iki seçenek arasından Spartacus derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Abartın abartın Game Of Thrones'u

GOT'a gelmiş geçmiş en iyi dizi diyen avutmayın kendiniiz.Gelmiş geçmiş en iyi dizi LOST'tur.

Bu iki seçenek arasından Spartacus derim ben.

+1
  • Hiçbir dizi spartacus' un yerini tutamaz benim gözümde. Her bölümü film gibi. Ama game of thrones' da iyi sayılır.
  • SOUTH PARK hepsine 10 basar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.