Şimdi Ara

Spartakus mü Game of Thrones mi ? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
1
Favori
9.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

GOT un neresinde şiddet var ? ne bi savaş sahnesi ne bi aksiyon . Bildiğin Muhteşem Yüzyıl . Hatta Muhteşem Süleyman da daha çok aksiyon vardır ? Şiddet de GOT Spartacusun yanından dahi geçemez . GOT kadar got bir dizi yok . Heyecanlandırıyor , bişeyler olacak zannettiriyor , bekletiyor ama hiç bişey yok . Şu filme bi savaş sahnesi yakışır be arkadaş . Ama yok . Son sezonunda ilerlete ilerlete izledim ki bu uygulamayı çok az diziye yaparım . Dexterın 3-4 bölümünde yapmışlığım var . Spartacus öyle bişey ki defalarca izliyorum yine de izlettiriyor kendini ilerletmiyorum . Şuan tv mde Spartacus oynuyor mesela . GODS OF ARENA BÖLÜM 5

Siz Got çular girip 1 puan vermeseydiniz muhtemelen Spartacus final bölümü 10 olacaktı . 9,7 ye düşmezdi .

Ne çok kaptırmışsın kendini. Alt tarafı ikisi de dizi. Sen spartacusu beğenersin başkası GOT'u. 1Burda gelip boş boş konuşup, laf salatası yapıp diğer diziyi kötülemenin anlamı ne? İlk cümlen her şeyi açıklamış zaten Benim için ikiside efsanedir2. Ancak Got çok farklıdır. Farklı bir dünya, farklı bir atmosferdir.3Senin bunu anlamanı beklemiyorum zaten boşver salla gitsin. 4Alıntılayıp saçmalama yine yeter.5 Birde gir bak bakalım imdb sıralamasına. Yerden yere vurduğun dizi kaçıncı sıradaymış. Azıcık saygı duymayı öğrenin

1-4)Bana azıcık saygı duymayı öğren demişin .. Sen git ilk önce karşında ki insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren ! Sonra fikirlerini bana empoze etmeye çalışırsın ..

2) Got'u Spartacusten üstün tutmuşsun ama yazında bana neden Spartacusun daha iyi biri dizi olduğunu anlatmaya çalışıyorsun diye çıkışmışsın .

3) Beni karşımdakine saygısızlıkla suçlamış , gotu sevenlere neden onu sevmelerine saygı duymuyorsun diye beni suçlamış AMA kalkıp Gotun daha iyi bir dizi olduğunu göremediğimi düşündüğün için beni aşağılamışsın .

5) Got sevdiğim bir dizidir . Gota kötü bir dizi demedim . Hatta gördüysen eğer bir sahnesine dünyanın en iyi sahnesi olmaya aday demişim . Alıntıladığım mesaja yazdığım cevapta gayet kendi fikirlerimi yazmışım . Zoruna gitmiş kalkmış bana cevap vermişsin üstüne de beni saygısızlıkla suçlamışsın saygısızca . Eğer filmlere IMDB sırasına göre saygı duyuyor , IMDB de düştükçe saygın düşüyorsa bunu belli etme bari .

Ve merak etme Got gibi bir diziyi yerin dibine soktuğum yok . Evet yazımında arkasındayım . Bu filmde savaş sahnesi falan yok . Ama savaş sahnesi yok diye diziye kötü demedim . Dizi iyi diye savaş sahnesi olacak diye bişey de yok .

Neyse sana bişey kanıtlamak zorunda değilim sonuç olarak .

Bi de beni alıntılama yazmış beyefendi . Benimle diyaloga girmek istemiyorsan beni alıntılamazsın olur biter . Alıntılayıp . Saygısızca yazıp çizip , aşağılayıp , çocuk çocuk gibi konuşup bana cevap verme derken saçmaladığını fark etmen gerek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 25 Aralık 2013; 19:47:10 >
  • Şu spartaküscüler konuyu ne çok özelleştirmiş ya burda kimseye laf çatmıyorum herkesin zevki farklı olabilir olmalıdırda ama , dizi mantığını iyi sentezleyip yorum yaparsak daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Benim aklıma şahsen dizi denilince sadece savaş veya aksiyondan ziyade daha çok entrika heyecan merak endişe gelirki bence genel mantık böyle olmalıdır. sen GOT tta savaş yok Spartaküste savaş çok dersen kusura bakma ama arkadaşım sen savaş seviyosun dizi değil.Madem savaş istiyon uç örnek olacak ama git eskrim vs. sporları izle çıplak adamları izliyeceğine kadar. Hani seneryo hani oyunculuk bunlar önemli değil sanırım savaş olsunda ne olursa olsun sadece bu gözle bakan kişinin yorumunu önemsemek nasıl olur kişinin insiyatifine kalmış. İki dizide belli bir noktaya gelmiş güzel dizilerdir ben Spartaküsü kötülemiyorum kimsenin zevkinide irdelemiyorum ama o dizinin fanatiği olupta burda estirmeyin. İki diziyide izleyen biri olarak söylüyorum Spartaküs hiçbir alanda Game Of Thronesin önüne geçemez iki diziyide izleyenler zevklerini bir kenera atıp objektif olarak söylesinler bunu.

Tavsiyem(1):(Zaman tasarrufu için) Öncelikle GOT izleyin sonra Spartaküsün bi kaç bölümüne bakın GOT'un verdiği heyecanı alamayacağınız için zaman tasarrufu yapmış olursunuz.
    Tavsiye(2):(Daha iyiye doğru adım adım) Spartaküsden başlayın, belli bir konuları kafanızda oturtturduktan sonra GOT izlemeye başlayın heyecan ve zevkin doruk noktasını yaşayın

Saygılarımla: (GAME OF THRONES)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Diziyide beğenerek izliyorum ama Spartacus benim için bambaşka bir evren.. Yeri geldi gerildim yeri geldi heyecanlandım yeri geldi nefret ettim, Hele o başrollerdeki elemanlara o kadar bağlanmışız ki son sezonda sonlarını bildiğim halde, bunun bir dizi olduğunu bildiğim halde bi hüzün kaplamıştı içimi..

Game of thrones zaten ilk sezon çok iyiydi, 2. ve 3. sezonu nedense pek ilk sezondaki tadı veremedi bana. 4.Sezon ne olur bilemiyorum umarım 1.sezonda ki heyecanı yaşatır..

Her neyse benim favori dizim SPARTACUS..
  • İlk başlarda spartacus diyordum o zamanlar got'u izlememiştim.
    Ama got'u izledikten sonra fikrim değişti diğerlerinden çok farklı bir dizi gerçekten eğri oturup düz konuşmak lazım.
    Dizi fanatikliği yapmanın manası yok bence got daha iyi.
    Tabi reyizin (spartacus) ölümünün etkisi var ondan sonra yerine gelen eleman onun yerini tutamadı.
  • Game Of Thrones.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karen155

Şu spartaküscüler konuyu ne çok özelleştirmiş ya burda kimseye laf çatmıyorum herkesin zevki farklı olabilir olmalıdırda ama , dizi mantığını iyi sentezleyip yorum yaparsak daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Benim aklıma şahsen dizi denilince sadece savaş veya aksiyondan ziyade daha çok entrika heyecan merak endişe gelirki bence genel mantık böyle olmalıdır. sen GOT tta savaş yok Spartaküste savaş çok dersen kusura bakma ama arkadaşım sen savaş seviyosun dizi değil.Madem savaş istiyon uç örnek olacak ama git eskrim vs. sporları izle çıplak adamları izliyeceğine kadar. Hani seneryo hani oyunculuk bunlar önemli değil sanırım savaş olsunda ne olursa olsun sadece bu gözle bakan kişinin yorumunu önemsemek nasıl olur kişinin insiyatifine kalmış. İki dizide belli bir noktaya gelmiş güzel dizilerdir ben Spartaküsü kötülemiyorum kimsenin zevkinide irdelemiyorum ama o dizinin fanatiği olupta burda estirmeyin. İki diziyide izleyen biri olarak söylüyorum Spartaküs hiçbir alanda Game Of Thronesin önüne geçemez iki diziyide izleyenler zevklerini bir kenera atıp objektif olarak söylesinler bunu.

Tavsiyem(1):(Zaman tasarrufu için) Öncelikle GOT izleyin sonra Spartaküsün bi kaç bölümüne bakın GOT'un verdiği heyecanı alamayacağınız için zaman tasarrufu yapmış olursunuz.
    Tavsiye(2):(Daha iyiye doğru adım adım) Spartaküsden başlayın, belli bir konuları kafanızda oturtturduktan sonra GOT izlemeye başlayın heyecan ve zevkin doruk noktasını yaşayın

Çok iyi konuşmuşsun üstadım valla dilime tercüman olmuşsun, dediklerine harfiyen katılıyorum. Dizi kalitesine ve seyir mantığıyla yola çıkarak yorum atılmalı burda. İki diziyide izleyip öyle konuşulsa daha iyi olur ama GOT'çu fanatiği değilim ama GOT izleyip spartacus izlememiş bi kişi burda GOT en iyi dizidir derse yadırgamam çünkü Spartaküsü izlesede eminim kişisel bakmazsa olaya yine Game of Thrones diyecektir.

Tekrar tebrik ederim üstadım seni.
  • Game of thrones seçersen south parkın son sezonunda ufak bir üçlemesi vardı GOT ile ilgili onu izlemeni öneririm. Hangi bölümler olduğunu tam hatırlamıyorum ama ufak bir araştırma ile bulabilirsin. Sallanan pipiler belki fikrini değiştirebilir. Mükemmel bir eleştiriydi bence
    bölüm ismi a song of ass and fire olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxss -- 12 Ocak 2014; 14:20:19 >
  • SpartaCus

• İkiside aşırı başarılı ama.

Hiçbir dizi Spartacüs'teki aşkı,nefret,özgürlüğü,birliği bi inancı anlatamaz gibi geliyor bana son nokta gibi.

Spartacuse sadece kan ve savaş denmesi acıkcası yandaş geliyor bana.
  • Yav Spartacus başladığında yazılanları biliyorum Allah'tan. Bu nasıl dizi, çok yapay, kan efektleri çok göze batıyor, sürekli tek mekanda mı kalacak, dövüşler güzel değil, sırf seks var vs vs vs.

Kör ölür badem gözlü olur lafı tam bizim millete göre. Toz kondurmamak için partizanlık yapmaya gerek yok.

Ha bu Spartacus kötü demek mi? Elbette değil. Benim için bitmiş diziler arasında en iyi ikinci dizidir Battlestar Galactica'tan sonra. Mükemmel bir final yapmıştır. Son sezonu ortalama olsa da finali çok çok güzeldir. İlk sezon zaten başlı başına bir şaheser. Hele ki sezon finali.

Ancak çıkıp goygoy yapmaya da gerek yok. Spartacus'ün eksiklikleri var. Ancak onu güzel yapan hikayeyi ortama üstü bir şekilde bağlayıp güzel bir final yapmasıdır.

Burada Spartacus ile Game of Thrones niye karşılaştırılmalı anlamış değilim. Spartacus tek bir kişi üzerinden giden bir yapım. Game of Thrones'ta ise bir kahraman yok. Tek bir iyi, tek bir doğru, tek bir saf kötü yok. Bu da izleyiciyi yoruyor ister istemez. Tıpkı Breaking Bad için çok yavaş bu hiçbirşey olmuyor dizide diye eleştirmek gibi. Yazarın/senaristin diziyi anlatma yöntemi böyle.

Spartacus'ü Spartacus yapan Andy'dir. Andy'in ilk sezonki performansı olmasaydı, dizi bu halde olmazdı. Liam geldiğinde neler yazıldığını herkes biliyor.

Ayrıca savaş sahnesi diyenler Spartacus'ün son sezon dışında ''meydan savaşı'' olmadığını biliyordur heralde. Birebir kapışmalar Game of Thrones'ta da var. Ancak dizi daha çok lordluklar arası savaşları içerdiğinden ve Martin kitaplarında aşırı büyük savaşlar yazdığından ister istemez ölçek kaçıyor. Blackwater savaşı gayet güzeldi bana göre. Ayrıca ilk sezondaki Bronn'un Eyrie'deki dövüşü de gayet gerçekçiydi.

Neyse demem o dur ki, Spartacus ile Game of Thrones'u karşılaştırmak çok abes bir davranış. İki dizi de gayet güzeldir, iki dizi de izlenmelidir.
  • Game of Thrones çok karışık.Spartacus o epik duygudan yoksun, savaş sahneleri yapmacık.2'side değil ama GoT en azından ders veriyor.GoT diyorum.
  • Elbetteki Game of Thrones karşılaştırılması bile yanlış bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krother

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Abartın abartın Game Of Thrones'u

GOT'a gelmiş geçmiş en iyi dizi diyen avutmayın kendiniiz.Gelmiş geçmiş en iyi dizi LOST'tur.

Bu iki seçenek arasından Spartacus derim ben.

Benim için lost kadar saçma bi dizi yok, 1-2 bölüm izledim sıktı.

bunu, bunu alın burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

quote:

Orijinalden alıntı: karen155

Şu spartaküscüler konuyu ne çok özelleştirmiş ya burda kimseye laf çatmıyorum herkesin zevki farklı olabilir olmalıdırda ama , dizi mantığını iyi sentezleyip yorum yaparsak daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Benim aklıma şahsen dizi denilince sadece savaş veya aksiyondan ziyade daha çok entrika heyecan merak endişe gelirki bence genel mantık böyle olmalıdır. sen GOT tta savaş yok Spartaküste savaş çok dersen kusura bakma ama arkadaşım sen savaş seviyosun dizi değil.Madem savaş istiyon uç örnek olacak ama git eskrim vs. sporları izle çıplak adamları izliyeceğine kadar. Hani seneryo hani oyunculuk bunlar önemli değil sanırım savaş olsunda ne olursa olsun sadece bu gözle bakan kişinin yorumunu önemsemek nasıl olur kişinin insiyatifine kalmış. İki dizide belli bir noktaya gelmiş güzel dizilerdir ben Spartaküsü kötülemiyorum kimsenin zevkinide irdelemiyorum ama o dizinin fanatiği olupta burda estirmeyin. İki diziyide izleyen biri olarak söylüyorum Spartaküs hiçbir alanda Game Of Thronesin önüne geçemez iki diziyide izleyenler zevklerini bir kenera atıp objektif olarak söylesinler bunu.

Çok iyi konuşmuşsun üstadım valla dilime tercüman olmuşsun, dediklerine harfiyen katılıyorum. Dizi kalitesine ve seyir mantığıyla yola çıkarak yorum atılmalı burda. İki diziyide izleyip öyle konuşulsa daha iyi olur ama GOT'çu fanatiği değilim ama GOT izleyip spartacus izlememiş bi kişi burda GOT en iyi dizidir derse yadırgamam çünkü Spartaküsü izlesede eminim kişisel bakmazsa olaya yine Game of Thrones diyecektir.

Tekrar tebrik ederim üstadım seni.

Teşekkür ederim, sinir ettiler ya okudum komple yorumları baştan itibaren en sonunda yazma dürtüsü geldi yani yapacak bişey yok şimdi yine baktım mesajdan sonra daha açıklayıcı konuşmalar geçmiş. Benim istediğimde buydu adam örneğin; ikiside izlenmeli bence ayrım yapamadım demiş bitirmiş şimdi burda bi diziyi gömüp diğer diziyi yüceltmenin anlamı yok iki diziyide izleyenler zaten kararını ona göre verir :)

Dipnot Düşeyim Şuraya: O Game Of Thrones'de savaş yok diyenler bu sezon bi diziyi izlesin kalpleri dayanabiliyorsa :P Kan gövdeyi götürsünde bi görün.
    Dipnot 2: Kan Gövdeyi götürmesi demek dizinin iyi olduğu anlamına gelmez kişisel sevgidir bu tekrar söylüyorum.

Sinirlendim
  • Spartacus bence.
  • Game of Thrones tabikide
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.