Şimdi Ara

Spartakus mü Game of Thrones mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
9.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkiside türüne göre birinci sıradadır.Spartacus daha çok aksiyona ve görselliğe* hitap ederken, got ise geçtiği eski çağ ortamında hikayesiyle, kurgusuyla, kalitesiyle kendini gösterir.

Benin cevabım, Game of thrones.
  • Game Of Thrones bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar aksiyon sevdiğim için spartakus e başladım

• Spartacus iyi olan ve her kitleye hitap edebilecek bir dizi ama Game of Thrones senaryosu, kurgusu ve oyunculuk performanslari ile cok daha ust duzey bir dizi.

• Bence ikiside kesinlikle kaçırılmayacak diziler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

Türkler entrika yapınca klişe kötü yabancılar yapınca auv

tabikide spartacus

game of thrones ile muhteşem yüzyılı mı karşılaştırdın sen şimdi?
  • Akasya Durağı.
  • Game of Thrones'un kitabını oku. İlla dizi diyorsan Spartacus.

GoT kitap>Spartacus>GoT dizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of Thrones
  • Spartacus = Savaş ve Kan
    Game of Thrones = Entrikalar, yalanlar, stratejiler, yaratıklar (olaylar olaylar anlayacağın :) )
    Aynı kefeye koymamak lazım.
    İzlerken Got daha fazla merak uyandırıyor ben daha fazla seviyorum. Çok kabaca olacak ama aslında ikisi de savaşı konu alıyor ama spartacusde daha bi savaşın içini, gotda ise arakasında yaşanan olayları vs. görüyoruz.
  • İkisi de farklı kategoriler. Bu yüzden karşılaştırmak zor. Ama ikisini yine de karşılaştırırsak Game Of Thrones ön planda
  • Game Of Thrones
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris martin

Game of Thrones eğer yapımcılar bozmazsa tarihin en efsane dizisi olmaya aday bir dizidir. Spartacüs ise yalnızca iyi bir dizidir.

arkadası dısarı alalım
  • Spartacus ve Game of Thrones...bu ikisini izleyen başka diziye geçemez

bol aksiyon,vahşet,eski çağ->spartacus
    taht kavgaları,etrika,mitolojik çağ->game of thrones

ikisinde de izlemediğim bölüm yok.kesinlikle biribirinin alternatifi diziler değiller.ikisini de izle.ara boşlukta de çerez niyetine TWD'e bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Dreams`

quote:

Orijinalden alıntı: chris martin

Game of Thrones eğer yapımcılar bozmazsa tarihin en efsane dizisi olmaya aday bir dizidir. Spartacüs ise yalnızca iyi bir dizidir.

arkadası dısarı alalım

?
  • Game of Thrones her anlamda Spartacus'tan üstün bir dizi ancak GoT, Spartacus gibi her kesime hitap eden bir dizi değil Spartacus gibi her bölüm aksiyon vurdu kırdı yok GoT diyaloglarla, oyunculuk performanslarıyla, hikayesiyle kurgusuyla ön plana çıkan bir dizi aksiyon olsun kan olsun diyen kesime pek hitap etmez izlerken sıkılır.
  • Game of Thrones la kıyaslamayı gectım yanında herhangıbır dızının adı bıle anılması hakarettır..
  • İki dizide güzel ama Game of Throne ile karşılaştırılacak kadar sağlam dizi yok şuanda
  • Game of Thrones dizisinin altyapısı hiçbir dizide yok.
  • GOT iyi güzel de duygu yoksunu bir dizi bana göre.En azından ben o duyguyu alamıyorum.Ama Spartacus'ün her sahnesinde ya erotizm ya epik bir olay var.Her anı insana farklı duygular yaşatabiliyor.Ben bu yüzden Spartacus diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.